Carisma - Ogólne - Co to za kości?
pieszczoch - 04-04-2014, 23:25 Temat postu: Co to za kości? Siemka, ostatnio rozbierałem swoją Cari i w tunelu znalazłem 2 nieużywane kości (czarna i biała na zdjęciach). Dodatkowo pod fotelami znalazłem takie mniejsze kostki, niebieskie, ale tych akurat nie zrobiłem zdjęć ;/
Możecie mi powiedzieć za co są one odpowiedzialne?
Dzięki z góry
glina - 04-04-2014, 23:28
podgrzewanie pupki?
Bizi78 - 04-04-2014, 23:33
Od podgrzewanych taboretów :
http://forum.mitsumaniaki...grzewane+fotele
pieszczoch - 05-04-2014, 14:58
podziękował ;d
aż się chyba skuszę przed zimą na takowe
eve1988 - 05-04-2014, 15:56
pieszczoch, a wiesz ze musisz miec matę grzewczą w siedzeniach.
wichura1 - 08-04-2014, 22:07
Jak ktoś chce mam komplet mat na 1 fotel. Ale uprzedzam montaż maty grzewczej, wiąże się z demontażem całego pokrycia fotela, usunięciem wszystkich kółek mocujących obicia, czyli około 60, przyklejeniem na taśmę dwustronną na początku siedziska i w połowie oparcia, no i ponownym montażem. Montaż i demontaż 2 foteli ( z naprawą sprężyny siedziska wymianą maty grzewczej siedziska i wymiany pokrowca oparcia, w drugim fotelu wymianą gąbki siedziska zaszycia pękniętej nitki na szwie oparcia ) zajął mi 4-5 godzin. Oprócz maty trzeba dokupić włącznik, niestety każdy używany ma spękaną szybkę, od rozgrzewającej się żarówki . Jeżeli fotel ma SRS tak jak mój, przed rozpoczęciem pracy trzeba odłączyć akumulator, a podłączyć dopiero po ponownym zamontowaniu i podłączeniu złącza SRS fotela. Jeżeli nie odłączy się akumulatora, kasowanie świecącej kontrolki SRS na liczniku kosztuje 150PLN.
|
|
|