To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Space Star Techniczne - [MSS ALL] WNĘTRZE Tapicerka

Anonymous - 20-10-2005, 22:57
Temat postu: [MSS ALL] WNĘTRZE Tapicerka
Wreszcie znalazłem jakies polskojezyczne forum o mitsubishi godne tej marki.

Kupiłem Miśka w bardzo kozystnej cenie w salonie na gwarancji.... lecz z tyłu jest wysiedziane siedzenie.... widac ze przez caly przebieg (90tys km) ktos z tylu siedzial... czy to podlega gwarancji??

Krzyzak - 21-10-2005, 07:55

Raczej wątpię - to, że ktoś siedzi w aucie, to rzecz normalna. Można w ciągu paru minut zniszczyć fotel - wystarczy jakiś pies, fotelik z ostrymi brzegami itp.
Anonymous - 21-10-2005, 08:06
Temat postu: Re: Tapicerka
Gotek napisał/a:
widac ze przez caly przebieg (90tys km) ktos z tylu siedzial... czy to podlega gwarancji??

nie widziałeś co kupujesz :?: po ciemku chyba zakup się odbywał :lol:

igi - 21-10-2005, 08:11

Gotek napisał/a:
Wreszcie znalazłem jakies polskojezyczne forum o mitsubishi godne tej marki.

Słusznie prawisz :mrgreen: .

Wydaje mi sie ze to nie podlega gwarancji, ale najlepiej odpowie ci Jackie, to przedstawiciel "ciemnej strony mocy" czyli dealer mitsubishi.

Kofi - 21-10-2005, 08:18

SLuchajcie. A jesli fotel sie zapadł juz po pierwszym "posiedzeniu" i poprzedni wlasciciel to olał?
Moze warto by sie przejechac do ASO i zapytac.

Dyzio i Saba - 21-10-2005, 16:48

Pytaj Jackiego i witamy w klubie.
Anonymous - 21-10-2005, 17:15
Temat postu: Re: Tapicerka
Stefan napisał/a:
Gotek napisał/a:
widac ze przez caly przebieg (90tys km) ktos z tylu siedzial... czy to podlega gwarancji??

nie widziałeś co kupujesz :?: po ciemku chyba zakup się odbywał :lol:

Widziałem ale to byl jedyny minus tego zamochodu kupiem go w wypasie z 1.6 2003 za smieszne pieniądze.

Wiec prosił bym o wypowiedzenie sie tego specjalisty :) z gory dziekuje.

Witam również w klubie.... :)

Jackie - 22-10-2005, 18:32

Witamy nowego usera!!

A teraz do ad remu ;) jeżeli zużycie fotela jest większe niż "normatywne" i nie nosi śladów uszkodzeń fizycznych podlega gwarancji....Problem z tym, że "normatywne" ustala dealer i jeżeli zechce ci pomóc to to może zdać egzamin o ile pozostałe warunki są spełnione. Najlepiej wrzuć tu fotkę tego siedziska i wtedy może coś podpowiem.
Pazdrawliajem