Space Star Techniczne - [MSS ALL] WNĘTRZE Tapicerka
Anonymous - 20-10-2005, 22:57 Temat postu: [MSS ALL] WNĘTRZE Tapicerka Wreszcie znalazłem jakies polskojezyczne forum o mitsubishi godne tej marki.
Kupiłem Miśka w bardzo kozystnej cenie w salonie na gwarancji.... lecz z tyłu jest wysiedziane siedzenie.... widac ze przez caly przebieg (90tys km) ktos z tylu siedzial... czy to podlega gwarancji??
Krzyzak - 21-10-2005, 07:55
Raczej wątpię - to, że ktoś siedzi w aucie, to rzecz normalna. Można w ciągu paru minut zniszczyć fotel - wystarczy jakiś pies, fotelik z ostrymi brzegami itp.
Anonymous - 21-10-2005, 08:06 Temat postu: Re: Tapicerka
Gotek napisał/a: | widac ze przez caly przebieg (90tys km) ktos z tylu siedzial... czy to podlega gwarancji?? |
nie widziałeś co kupujesz po ciemku chyba zakup się odbywał
igi - 21-10-2005, 08:11
Gotek napisał/a: | Wreszcie znalazłem jakies polskojezyczne forum o mitsubishi godne tej marki. |
Słusznie prawisz .
Wydaje mi sie ze to nie podlega gwarancji, ale najlepiej odpowie ci Jackie, to przedstawiciel "ciemnej strony mocy" czyli dealer mitsubishi.
Kofi - 21-10-2005, 08:18
SLuchajcie. A jesli fotel sie zapadł juz po pierwszym "posiedzeniu" i poprzedni wlasciciel to olał?
Moze warto by sie przejechac do ASO i zapytac.
Dyzio i Saba - 21-10-2005, 16:48
Pytaj Jackiego i witamy w klubie.
Anonymous - 21-10-2005, 17:15 Temat postu: Re: Tapicerka
Stefan napisał/a: | Gotek napisał/a: | widac ze przez caly przebieg (90tys km) ktos z tylu siedzial... czy to podlega gwarancji?? |
nie widziałeś co kupujesz po ciemku chyba zakup się odbywał |
Widziałem ale to byl jedyny minus tego zamochodu kupiem go w wypasie z 1.6 2003 za smieszne pieniądze.
Wiec prosił bym o wypowiedzenie sie tego specjalisty z gory dziekuje.
Witam również w klubie....
Jackie - 22-10-2005, 18:32
Witamy nowego usera!!
A teraz do ad remu jeżeli zużycie fotela jest większe niż "normatywne" i nie nosi śladów uszkodzeń fizycznych podlega gwarancji....Problem z tym, że "normatywne" ustala dealer i jeżeli zechce ci pomóc to to może zdać egzamin o ile pozostałe warunki są spełnione. Najlepiej wrzuć tu fotkę tego siedziska i wtedy może coś podpowiem.
Pazdrawliajem
|
|
|