To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - forum dla ludzi czy "wybrańców"?

Bamber - 05-06-2014, 22:19
Temat postu: forum dla ludzi czy "wybrańców"?
Co to za wątki na zielono co mogą pisać tylko wybrańcy? Forum jest dla ludzi i to przez ludzi w ogóle istnieje a jeśli się mylę zróbcie tylko dla wybrańców.
Tomek - 05-06-2014, 22:21

konkretnie które wątki są na zielono??
Bamber - 05-06-2014, 22:21

coś o kościele i wyborach w forach tematycznych, trzeba mieć święcenia albo legitymację polityczną żeby móc tam napisać cokolwiek, chyba komuś się pomylili forumowicze z wybrańcami.
Bizi78 - 05-06-2014, 22:23

Dołącz do grupy FRK i będziesz mógł pisać :wink: .
Tomek - 05-06-2014, 22:23

to jest Forum Rozmów Kontrowersyjnych
aby pisać musisz dołączyć do grupy FRK: http://forum.mitsumaniaki.pl/groupcp.php?g=3666

robertdg - 05-06-2014, 22:24

Wystarczy przeczytać na jakiej zasadzie polega uczestnictwo w dyskusji obecnie nie było tego tematu
Podpowiem - trzeba dołaczyć do grupy rozmów aby w niej uczestniczyć, wystarczy najechac kursorem na zielone forum i wyświetlaja sie zasady korzystania

Bamber - 05-06-2014, 22:25

paranoja totalna, sami się gubią w tym co tworzą, może założyć grupę rozmów o sexie i będą mogli pisać ci co swoje zdjęcie w negliżu wstawią.......
Bizi78 - 05-06-2014, 22:26

Wystarczy poczytać :evil: :
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=7873
a jeśli nie podoba ci się forum to poproś admina o usunięcie z forum :P .

i9i - 05-06-2014, 22:27

A na pytanie dlaczego? To dlatego, żebyś się zgodził dobrowolnie na czytanie tez i poglądów mogących ranić uczucia religijne, przekraczające granice dobrego smaku i niepoprawne politycznie.
gulgulq - 05-06-2014, 22:28

Bamber,
3 miesiące na forum i nagle jakieś dąsy i żale

robertdg - 05-06-2014, 22:28

Nikt nikogo nie zmusza do korzystania i akceptacji zasad
Bamber - 05-06-2014, 22:33

i9i napisał/a:
To dlatego, żebyś się zgodził dobrowolnie na czytanie tez i poglądów mogących ranić uczucia religijne, przekraczające granice dobrego smaku i niepoprawne politycznie.

bez dołączania do grupy mogę czytać

gulgulq napisał/a:

ale na innym kolego jestem moderem i współorganizatorem spotów regionalnych i zlotów ogólnopolskich więcnie filozuj i nie oceniaj jak nie znasz kogoś i nie wiesz za wiele.

[ Dodano: 05-06-2014, 22:39 ]
gulgulq, wstawisz se avatar z giwerą, jakieś niespełnione marzenia......?

gulgulq - 05-06-2014, 22:43

Pytanie: czy ja Cię oceniłem?? Więc po co te personalne docinki ?

Bamber napisał/a:

oto odpowiedź:
Bamber napisał/a:

więc nie filozuj i nie oceniaj jak nie znasz kogoś i nie wiesz za wiele.

To ze na innych forach jesteś moderatorem to nie znaczy ze u nas też nim jesteś. Tak samo u nas obowiązują inne zasady. Kropka.

PanSascha - 05-06-2014, 23:02

Bamber napisał/a:
i9i napisał/a:
To dlatego, żebyś się zgodził dobrowolnie na czytanie tez i poglądów mogących ranić uczucia religijne, przekraczające granice dobrego smaku i niepoprawne politycznie.

bez dołączania do grupy mogę czytać

gulgulq napisał/a:

ale na innym kolego jestem moderem i współorganizatorem spotów regionalnych i zlotów ogólnopolskich więcnie filozuj i nie oceniaj jak nie znasz kogoś i nie wiesz za wiele.

[ Dodano: 05-06-2014, 22:39 ]

Bamber ja też chce być modem na innym forum jak urosnę

londolut - 05-06-2014, 23:11

Bamber, dlaczego od razu przybierasz pozycję do ataku?
Tutaj na serio nikt nie chce cię od razu bić, obrażać itd. Forum, rządzi się swoimi prawami i ma określone przez założycieli zasady, które zobowiązujesz się przestrzegać akceptując regulamin. Jeśli coś/ktoś ci nie odpowiada to nie musisz czytać jego wypowiedzi. Użytkowników i tematy możesz ignorować.

Temat zamykam bo prowadzi tylko do niepotrzebnych przepychanek.