Chcę kupić Lancera! - Mitsubishi Lancer VII - pro¶ba o ocenę
Anonymous - 15-06-2014, 13:01 Temat postu: Mitsubishi Lancer VII - pro¶ba o ocenę Na pocz±tku witam serdecznie Baba kupuje auto - czyli ja znalazłam to oto cudo http://moto.gratka.pl/tre...?utm_source=brc Ale poza tym, że mi się podoba to sama niewiele mogę wywnioskować z ogłoszenia. Także zwracam się z pro¶b± o ocenę do Was. Czy kto¶ mógłby rzucić okiem czy warto je kupić? Dzięki za wszystkie porady.
mjsystem - 15-06-2014, 14:49
Edit po przeniesieniu posta do odpowiedniego podforum.
Wojti75 - 15-06-2014, 23:09 Temat postu: Re: Mitsubishi Lancer VII - pro¶ba o ocenę
adik356 napisał/a: | Na pocz±tku witam serdecznie Baba kupuje auto - czyli ja znalazłam to oto cudo http://moto.gratka.pl/tre...?utm_source=brc Ale poza tym, że mi się podoba to sama niewiele mogę wywnioskować z ogłoszenia. Także zwracam się z pro¶b± o ocenę do Was. Czy kto¶ mógłby rzucić okiem czy warto je kupić? Dzięki za wszystkie porady. |
My¶lę, że wart obejrzenia osobi¶cie. Przebieg chyba faktyczny - mam podobnego tylko o rok młodszego. Do tego należy zadać pytanie czy rozrz±d był ostatnio wymieniany jesli nie to od razu do wymiany. Ze zdjęć ciężko okreslić czy był blacharsko naprawiany czy nie.
Ogólnie auto wygl±da przyzwoicie.
Hornet - 16-06-2014, 21:18
Wygl±da ładnie, ale...
- do weryfikacji na miejscu wyposażenie - poduszki, bagażnik na dach
- kierownica wielofunkcyjna ?
- i chyba najważniejsze - pali się check engine.
Bamber - 16-06-2014, 21:51
Wyglada fajnie ale jak kolega napisał szczegóły to na miejscu trzeba. Mam identycznego z takim samym wyposażeniem. U mnie chceck sie pali z grzałki sondy i wniczym to nie przeszkadza poza tym że w oczy kole.
Hornet - 16-06-2014, 22:17
Bamber napisał/a: | U mnie chceck sie pali z grzałki sondy i wniczym to nie przeszkadza poza tym że w oczy kole. |
Co wcale nie oznacza, że tam pali się z tego samego powodu. Trzeba sprawdzić w jakim¶ warsztacie lub stacji diagnostycznej. Zawsze to może być powód do zbicia ceny.
Adik uważaj - w naszych mi¶kach wystarczy odł±czyć akumulator na chwilę i bł±d "ginie".
Potem wróci, a sprzedawca będzie się zarzekał, że u niego wszystko było ok i po prostu padło na Ciebie.
Wojti75 - 17-06-2014, 09:40
Hornet napisał/a: | Bamber napisał/a: | U mnie chceck sie pali z grzałki sondy i wniczym to nie przeszkadza poza tym że w oczy kole. |
Co wcale nie oznacza, że tam pali się z tego samego powodu. Trzeba sprawdzić w jakim¶ warsztacie lub stacji diagnostycznej. |
U mnie też się pojawia i znika. Mój brat ma program diagnostyczny - już w 3 takim lancerze to się pojawia i u wszystkich nas komp informuje o błędzie katalizatora (pewnie będzie do wymiany ). Uwaga: takim programem można skasować aby się nie ¶wieciło i to będzie na jaki¶ czas i potem powróci. Sam się obawiałem i chciałem sprawdzić więc wyszło (ale z tym da się jeĽdzić.)
Hornet - 17-06-2014, 21:01
P0421 ?
Wojti75 - 17-06-2014, 22:52
Hornet napisał/a: | P0421 ? |
Przyznam, że nie pamiętam czy to ten.
|
|
|