To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander III Ogólne - Kabelki pod siedzeniem

hsk2014 - 18-07-2014, 12:24
Temat postu: Kabelki pod siedzeniem
witam,

jestem tu nowy, bo tez dopiero od 3 tygodni mam swojego Outlandera :-)

przejechalem nim juz 6000 km i jak po powrocie z trasy sprzatalem po dzieciach z tylu zauwazylem 2 kabelki (kostki) pod siedzeniem kierowcy. tak sie zastanawiam do czego one prowadza/sluza, bo skoro instalacja elektryczna juz jest moze mozna by cos podlaczyc ;-) ...

Krzychu

rezon - 18-07-2014, 18:05

grzanie foteli? Wentylacja?
Bulbo - 22-07-2014, 00:22

Wentylacja to chyba w Outlanderze 5
_tm_ - 22-07-2014, 10:58

rezon napisał/a:
grzanie foteli? Wentylacja?

Sugerujesz, że nawet jeżeli auto nie jest wyposażone w grzane fotele to maty są zainstalowane w fotelach ?

rezon - 22-07-2014, 11:11

maty niekoniecznie, ale instalacja może być. W Superbie też mam kilka kostek do wpinania dodatkowego wyposażenia. Jest też kilka opcji, które wystarczyło aktywować komputerem, aby działały - cały sprzęt był zamontowany, tylko ponieważ nie zamawiałem np. opcji wspomagania ruszania pod górę, "elektronicznej szpery" czy pilnowania ciśnienia w kołach to nie były aktywne. Już są :)
_tm_ - 22-07-2014, 11:44

rezon napisał/a:
W Superbie też mam kilka kostek do wpinania dodatkowego wyposażenia. Jest też kilka opcji, które wystarczyło aktywować komputerem, aby działały - cały sprzęt był zamontowany, tylko ponieważ nie zamawiałem np. opcji wspomagania ruszania pod górę, "elektronicznej szpery" czy pilnowania ciśnienia w kołach to nie były aktywne. Już są :)

To fakt. W Octavii i Yeti też sam sobie uruchomiłem doświetlanie zakrętów :) .

DJ Fazi - 22-07-2014, 23:29

Czujnik niezapiętych pasów.
rezon - 23-07-2014, 07:39

DJ Fazi napisał/a:
Czujnik niezapiętych pasów.
to masz w w uchwycie pasa. W fotelu jest czujnik obciążenia do sygnalizacji nie zapiętych pasów. Ale on jest podłączony. Mowa jest o kostkach nie podpiętych do niczego