Outlander III Ogólne - Kabelki pod siedzeniem
hsk2014 - 18-07-2014, 12:24 Temat postu: Kabelki pod siedzeniem witam,
jestem tu nowy, bo tez dopiero od 3 tygodni mam swojego Outlandera
przejechalem nim juz 6000 km i jak po powrocie z trasy sprzatalem po dzieciach z tylu zauwazylem 2 kabelki (kostki) pod siedzeniem kierowcy. tak sie zastanawiam do czego one prowadza/sluza, bo skoro instalacja elektryczna juz jest moze mozna by cos podlaczyc ...
Krzychu
rezon - 18-07-2014, 18:05
grzanie foteli? Wentylacja?
Bulbo - 22-07-2014, 00:22
Wentylacja to chyba w Outlanderze 5
_tm_ - 22-07-2014, 10:58
rezon napisał/a: | grzanie foteli? Wentylacja? |
Sugerujesz, że nawet jeżeli auto nie jest wyposażone w grzane fotele to maty są zainstalowane w fotelach ?
rezon - 22-07-2014, 11:11
maty niekoniecznie, ale instalacja może być. W Superbie też mam kilka kostek do wpinania dodatkowego wyposażenia. Jest też kilka opcji, które wystarczyło aktywować komputerem, aby działały - cały sprzęt był zamontowany, tylko ponieważ nie zamawiałem np. opcji wspomagania ruszania pod górę, "elektronicznej szpery" czy pilnowania ciśnienia w kołach to nie były aktywne. Już są
_tm_ - 22-07-2014, 11:44
rezon napisał/a: | W Superbie też mam kilka kostek do wpinania dodatkowego wyposażenia. Jest też kilka opcji, które wystarczyło aktywować komputerem, aby działały - cały sprzęt był zamontowany, tylko ponieważ nie zamawiałem np. opcji wspomagania ruszania pod górę, "elektronicznej szpery" czy pilnowania ciśnienia w kołach to nie były aktywne. Już są |
To fakt. W Octavii i Yeti też sam sobie uruchomiłem doświetlanie zakrętów .
DJ Fazi - 22-07-2014, 23:29
Czujnik niezapiętych pasów.
rezon - 23-07-2014, 07:39
DJ Fazi napisał/a: | Czujnik niezapiętych pasów. | to masz w w uchwycie pasa. W fotelu jest czujnik obciążenia do sygnalizacji nie zapiętych pasów. Ale on jest podłączony. Mowa jest o kostkach nie podpiętych do niczego
|
|
|