To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[92-96]Galant E5xA - Uszczelka lewych, przednich drzwi E54A.

Kktus - 23-07-2014, 14:50
Temat postu: Uszczelka lewych, przednich drzwi E54A.
Witam Was wszystkich swoim pierwszym postem i zarazem swoją pierwszą przygodą z Miśkiem, którą rozpocząłem ledwie wczoraj, więc można śmiało powiedzieć, że mój stan wiedzy o tym genialnym samochodzie jest na razie wątły niczym rosół z torebki rozpuszczony w galonie wrzątku.
Pierwszą sprawą pozakupową, którą chciałbym się zająć, jest nadszarpnięta zębem czasu uszczelka w drzwiach kierowcy, która w górnej krawędzi nieco odchodzi.
Moje pytanie i prośba o pomoc jednocześnie, to gdzie taką uszczelkę mogę znaleźć?
Mechanizm elektryki tylnych szyb również nie działa idealnie. Słychać, że silniczek walczy i mamrocze, ale szyby ani drgną. Czy w tym temacie również mogę liczyć na Waszą pomoc?

Pozdrawiam serdecznie wszystkich zakręconych na punkcie Miśków, dzięki którym nasze szare drogi dostają nietuzinkowego blasku :)

robertdg - 23-07-2014, 17:36

Musisz poszukac sprawnych częsci z demontażu bo nowe to moga zrównac się z wartością auta ;-)
Kktus - 24-07-2014, 07:21

Witam robertdg! :)

Dzięki za odpowiedź :)
Zacnego masz Miśka, ja swoim pochwalę się już w najbliższym czasie ;)
Masz może taką wiedzę, gdzie w Szczecinie znajdę opiekuńczy warsztat dla mojej Mamby? Bo rozumiem, że ASO omijać czy można im zaufać? Czy po prostu cennik odpowiada shake'owi z Pulp Fiction? ;)

robertdg - 24-07-2014, 07:28

Zajrzyj do podforum regionalnego http://forum.mitsumaniaki.pl/viewforum.php?f=33