Lubelskie - Potrzebne auto do ślubu
PhoenixLBN - 06-08-2014, 11:45 Temat postu: Potrzebne auto do ślubu Panowie i Panie, Drodzy MitsuManiacy i MitsuManiaczki.
W dniu 6.09.2014r o godzinie 16:00 będę miał zaszczyt zawrzeć związek małżeński z Agnieszką
W związku z tym chciałbym zwrócić się do Was z zapytaniem i gorącą prośbą odnośnie tego wydarzenia. Mianowicie, chodzi Nam o Osobę która w tym dniu dysponowała by czasem i chęcią oraz autem oczywiście, aby nas zawieźć na tę uroczystość która odbędzie się w Lublinie.
Trasa obejmowała by:
1. Wyjazd z ulicy Koryznowej 2B
2. Dojazd do kościoła na ulicy Słowikowskiego ( boczna ul.Czwartek )
3. Po ślubie dojazd na ul.Cmentarną (cmentarz na Majdanku)
4. Dojazd do domu weselnego na ul. Sienną ( stara kalina - "Dworek Szlachecki" koło Lidl, Statoil, Neste)
Według googlemaps cała trasa liczy sobie 12.1km
Osoby zainteresowane propozycją proszę o kontakt PW w celu ustalenia szczegółów, najlepiej do końca tego tygodnia żebym w razie czego ( gdyby nie było chętnych ) miał jeszcze czas na załatwienie innego transportu.
Czuli byśmy się również zaszczyceni gdybyście zechcieli towarzyszyć Nam przynajmniej w drodze z domu do kościoła tworząc orszak weselny.
Pozdrawiamy i czekamy na propozycje, Rafał i Agnieszka.
Mario - 08-08-2014, 09:40
Hej, co do auta - masz jakieś konkretne preferencje?
I nie, nie mam na myśli tu mojego Eclipse
Ale może będę wstanie kogoś Ci polecić.
PhoenixLBN - 08-08-2014, 16:03
Ważne żeby miał 4 drzwi, no i nie było się wstyd w nim pokazać, no i co najważniejsze stosunkowo tanio
olgierto - 08-08-2014, 23:25
jakby cię interesowała Honda Accord VII MUGEN biała to poszukaj na facebooku koleżanki "AN JA" jeździ po ślubach. Na pewno się z nią dogadasz, powołaj się na mnie z klubu honda śląsk
W@sio - 08-08-2014, 23:58
Jeśli O1T się nada, to możemy się dogadać, pisz na PW
inq - 13-08-2014, 20:28
Audi S6-C5 srebrne, czarne skóry. Jak coś PW.
PhoenixLBN - 29-08-2014, 16:14
Dziękujemy wszystkim za zainteresowanie znaleźliśmy już jednak auto do ślubu.
Mitsubishi Galant VR-4 ósmej generacji 280 KM (jest moc ).
Pozdrawiamy.
|
|
|