Space Star Ogólne - artykul o nowym space star na zlomniku
kcn - 03-10-2014, 09:12 Temat postu: artykul o nowym space star na zlomniku zlomnik
Miłej lektury
betka17 - 18-11-2014, 18:49
"Niestety obawiam się, że podobna sytuacja występuje w przypadku powyższych testów. Dziennikarze i blogerzy motoryzacyjni są opętani tym, jak samochód „się prowadzi”. „Czy prowadziłeś kiedyś BMW?” – pytają mnie, kiedy mówię, że mnie prowadzenie nic nie obchodzi. No prowadziłem. „No to chyba wiesz, jak ważne jest prowadzenie” – nie, nadal nie wiem. Takie BMW prowadzi się dokładnie tak samo jak każdy inny samochód – skręcasz w prawo, skręca w lewo i vice versa. Przed zakrętem musisz zahamować, możesz też w niego wpaść za szybko, wtedy za ciebie zahamuje ESP, chyba że go nie masz, wtedy kasujesz matkę z dzieckiem z pobocza i wbijasz się w drzewo. Podobno to BMW tak świetnie się prowadzi, a np. Nissan Micra K13 – fatalnie. Zresztą pamiętam, że w przypadku Micry też (na mniejszą skalę) prowadzono kampanię negatywną w prasie. Mimo jej rzekomego fatalnego prowadzenia nadal widzę znacznie więcej rozbitych „świetnie prowadzących się” beemek, a Micr raczej nie."
jak czytam takie wypociny, to mam ochotę zadać pytanie: "a prowadziłeś kiedyś Ursusa C330? wiesz, jak on świetnie trzyma się drogi! rewelacja!!! a z załadowaną przyczepą - jak marzenie!
RaVciO - 18-11-2014, 19:32
Widzę że masz Space Stara, o którym mowa w artykule.
Jak się prowadzi?
betka17 - 18-11-2014, 23:08
Mi się bardzo dobrze prowadzi. Mojemu tacie też ma fajne,duże lusterka boczne,dzięki czemu widać w nich wszystko i nie trzeba odwracać głowy, dobrze trzyma się jezdni, jest zwrotny i skrętny. Jak dla mnie extra!
|
|
|