Chcę kupić Lancera! - Czy coś nie tak z tym Ralliart em?
michalmx4 - 18-02-2015, 14:21 Temat postu: Czy coś nie tak z tym Ralliart em? Witajcie - to mój pierwszy post
Chcę kupić Ralliarta w sedanie, coś pewnego, na dłuższy czas, na w sumie nie małe przebiegi.
Chętnie z 23% VAT.
Poniższe ogłoszenie spełnia te warunki - no poza ceną, ale to przeboleję, jeśli auto pewne.
http://otomoto.pl/mitsubi...-C35816256.html
Czy ktoś miał z Was doświadczenie z tym egzemplarzem?
Cena ponoć tylko i wyłącznie uzależniona od autentyczności przebiegu i stanu auta...
Z góry dzięki za info zwrotne i uwagi.
Jeszcze raz witajcie.
megauchuch - 18-02-2015, 18:15
nie miałem do czynienia z tym modelem i za bardzo Ci nie pomogę.. przepraszam , ale chciałem tylko Ci tylko powiedzieć, że na foto robi świetne wrażenie łooo piękny
michalmx4 - 18-02-2015, 22:19
Dzięki. Ponoć właścicielka więcej przebywa poza granicami RP, więc po wykupieniu z leasingu stwierdziła, że go sprzeda. Jutro jadę na oględziny przy okazji.
Misiek :) - 25-02-2015, 21:08
wydaje mi się, że RalliArt powinien mieć z tyłu lotkę/spojler
mrbookt - 08-05-2015, 16:51
Misiek napisał/a: | wydaje mi się, że RalliArt powinien mieć z tyłu lotkę/spojler |
Na szczęście można było zamówić bez
Znam bardzo dobrze tego lancera. Kupiony w w salonie w Łodzi (SATALL), przebieg prawdziwy, rzeczywiście jeżdżony przez kobietę Samochód stoi w komisie nieruszany od ponad roku.
W ogłoszeniu jest pewna nieścisłość (jeżeli nie kłamstwo) - Absolutnie BEZWYPADKOWY - samochód miał wypadek, uderzony w tył. Naprawiony został w ASO w Łodzi (chyba z 6mc części ściągali)
|
|
|