Pajero III - Subwoofer Rockford z Pajero IV do Pajero III
konrad.klusek - 22-02-2015, 08:25 Temat postu: Subwoofer Rockford z Pajero IV do Pajero III Czy jest możliwość zainstalowania w bagażniku subwoofera Rockford z Pajero IV w Pajero III? Mam na myśli czy kupując taki zestaw razem z plastikami boku bagażnika czy będzie to pasowało, czy plastiki w Pajero IV były inaczej skrojone?
Chodzi mi o taki zestaw:
Rockford
Pod plastikami znajduje się chyba wzmacniacz z tego zestawu : Rockford
W moim pajero mam seryjny zestaw z fabryczną nawigacją, chciałbym dołożyć do niego taki subwooferek
zbyszekm2 - 22-02-2015, 19:31
Da rade do P3 go wrzucić.
VeRay - 14-02-2017, 17:37
Witam Koledzy. Przepraszam za odkup. Ale mam 2 pytania mianowicie. Jakiej wielkości jest fabryczny głośnik w subwooferze rockford z pajero IV? Oraz czy głośniki z pajero IV z drzwi przednich oraz tylnych są takie same jak w Pajero III? Oczywiście chodzi o longa.
piotras78 - 17-02-2017, 08:46
W subie masz 10 cali, ale jeśli chcesz robić podmiany to powiem Ci że może być ciężko.
VeRay - 20-02-2017, 14:29
Na zagranicznych forach wyczytałem ze sub ma 8" co odpowiada 20CM.
Mi jest potrzebne tylko mocowanie subwoofera z pajero IV. Chciałem tam zamontować własny wzmacniacz i głosnik Alpine SWG.
Jeszcze jedno zapytanie czy Pajero III miało fabrycznie mozliwość rozbudowania Audio? Czy kazdy model miał to samo?
Azael1975 - 20-02-2017, 19:25
http://www.rockfordfosgat...-current-pajero
"Subwoofer Size: 10" DVC "
IMO prościej sobie zrobić budę z włókna szklanego.
Na pewno mniej kombinacji.
|
|
|