Małopolskie - Kto jedzie na zlot ogólnopolski ?
Wojciech Bogacz - 02-03-2015, 18:00 Temat postu: Kto jedzie na zlot ogólnopolski ? Pomysł jest taki, żeby się zebrać i jechać jakoś razem - jeszcze nie wiemy czy pojedziemy Lancerem czy czymś innym (brak klimy będzie uciążliwy, znamy to).
Kto więc jedzie z KRK lub prrzez KRK na zlot do Pogorzelicy ?
Nas będzie dwoje z Agatką
sieegurd - 02-03-2015, 20:52
Na chwilę obecną wybieramy się całą familią na tydzień. Ale za miesiąc zaczynam nową pracę na pełen etat i nie wiem, czy będę mógł wziąć urlop wtedy... I będzie po zlocie
Tomek - 02-03-2015, 22:32
ja zamierzam sie wybrać na zlot i dołączyć do czyjegoś auta
ale decyzję ostateczną podejmę na ostatnia chwilę
mjsystem - 03-03-2015, 13:29
Tomek napisał/a: | ja zamierzam sie wybrać na zlot i dołączyć do czyjegoś auta
ale decyzję ostateczną podejmę na ostatnia chwilę | Ja tak samo. Pomimo, że nie jestem z Małej Polski. Jak się znajdzie chętny na spółkę z autem i chęcią kierowania, to ja chętnie .... na tylnym siedzeniu. Kasa do spółki. Oferuje swoje wspaniałe towarzystwo...
Marcin-Krak - 03-03-2015, 21:31
To widzę, że tych na ostatnią chwilę będzie trochę sam się wśród nich znajduję.
Tomek - 03-03-2015, 22:47
mjsystem napisał/a: | To widzę, że tych na ostatnią chwilę będzie trochę sam się wśród nich znajduję. |
żeby nam miejsc w tych "czyichś" autach starczyło
najwyżej wynajmiemy busa
mkm - 03-03-2015, 23:02
albo przećwiczymy Mozambik i spławimy się Wisłą
sieegurd - 04-03-2015, 10:28
Cytat: | albo przećwiczymy Mozambik i spławimy się Wisłą |
Haha bardzo dobre
mjsystem - 04-03-2015, 17:22
To będzie taki MitsuManiakowy Blablakar
Bizi78 - 04-03-2015, 17:36
Ale jaka może być w nim impreza .
W środku tak:
A z zewnątrz tak:
Marcin-Krak - 05-03-2015, 22:43
mkm napisał/a: | albo przećwiczymy Mozambik i spławimy się Wisłą |
A wiesz/wiecie, że oni tam mają Mitsu Wyobijane, ale nie zardzewiałe.
Mam nawet gdzieś foty.
mjsystem - 06-03-2015, 15:23
Marcin-Krak napisał/a: | A wiesz/wiecie, że oni tam mają Mitsu Wyobijane, ale nie zardzewiałe.
Mam nawet gdzieś foty. | Ty tu nie ściemniej tylko napisz, że masz 3 miejsca wolne na zlot w swoim samochodzie (nazwy ...tfu...nie wymienię... z szacunku do Japonii )
Marcin-Krak - 08-03-2015, 22:57
mjsystem napisał/a: | Ty tu nie ściemniej tylko napisz, że masz 3 miejsca wolne na zlot w swoim samochodzie (nazwy ...tfu...nie wymienię... z szacunku do Japonii ) |
Żadnej ściemy nie ma.
Zresztą kto by tam chciał na Zlot jechać takim autem, takiej marki.
mjsystem - 09-03-2015, 08:20
Marcin-Krak napisał/a: | Zresztą kto by tam chciał na Zlot jechać takim autem, takiej marki. | Pare piwek załatwi sprawę.
Wojciech Bogacz - 10-03-2015, 14:22
mjsystem napisał/a: | Marcin-Krak napisał/a: | Zresztą kto by tam chciał na Zlot jechać takim autem, takiej marki. | Pare piwek załatwi sprawę. |
Jak zwykle )
Kilka dni temu rozmawiałem z moją Agatką na temat zlotu i jest jak najbardziej na tak, ale brak klimy w lancelocie jest problemem
O mało nie kupiliśmy takiego jednego lancelota w KRK (miał klimę i automat !) ale benzynka i drogawy był (ale stan niemal igła).
Teraz powstaje pytanie czym pomkniemy na zlot heh. A może do zlotu coś się zakupi ?????
|
|
|