[92-96]Colt CA0 - [ALL] trzaski w bagażniku
Anonymous - 16-02-2007, 23:55 Temat postu: [ALL] trzaski w bagażniku Witam, jak przeglądałem forum nie mogłem znaleźć nic na temat tajemniczych "trzasków w bagażniku" , mianowicie chodzi mi o plastiki, które trzeszczą na dziurach i nierównościach, a może to i półka nie wiem... czy ktoś z Was zastanawiał się jak to wygłuszyć?
Anonymous - 17-02-2007, 11:56
Przyłączam się do pytania kolegi, czy ktoś wie czym moga być takie trzaski spowodowane i jak się ich pozbyć?
Hugo - 17-02-2007, 12:01
Napewno to trzaski plastików w bagażniku? a nie przypadkiem coś w zawieszeniu tylnym?Poczytajcie to
Anonymous - 17-02-2007, 17:00
a u mnie tez byl ten problem ale sobie sam poradzilem - takie dziwne trzaski-piski. Nie wiem czy to dobrze ujme ale ja to nazwalem "odboje" od klapy bagaznika po bokach wykrec je i nasmaruj sa koloru czarnego z gumy... jak zrobisz daj znac czy to to... jak nie to wykluczymy juz jedna rzecz
Anonymous - 18-02-2007, 20:24
Nie slyszac tego Moge dodac ze moze sie tluc tylnia polka Tak mialem w poprzednim colcie po zamontowaniu do niej glosnikow, a nprawilem to przyklejajac - nie wiem jak to nazwac "prowadnicach" (bokach) tzn to na czym polka lezy,- uszczelke do zwyklych okien I pomoglo
Anonymous - 18-02-2007, 20:32
moze tez byc to ze w tylnim zawieszeniu sprezyny obracaja sie w kielichach i slychac odglosy
JACA_1978 - 18-02-2007, 20:55 Temat postu: plastik moze plastik na klapie bagaznika wez zdejmij i zaloz z powrotem jest na wciski jak to nie da rady to moga byc boczki w bagazniku zobacz czy wszystkie maja sruby jak nie to moze byc przyczyna ja tak wlasnie mialem no i i oczywiscie tylnia polka ktora lubi sie wyhaczac z mocowan wtedy tez piszczy:)
|
|
|