Outlander I GEN Techniczne - tankowanie komp
bleki28 - 25-04-2015, 10:00 Temat postu: tankowanie komp po za tankowaniu wskazówka się podniosła a na komp średnia ilość km się nie zmieniła i jeszcze jedno nie mogę wypiąć tylną kanape siedzisko nie mam tam żadnych przycisków itd zauważyłem że przód jest czyma sie na dwóch klipsach siłowo nic z tego ktoś wcześniej założył parkotronik centralka znajduje się właśnie pod siedziskiem wyciągnołem jeszcze paragon niemiecki z 2006r tak sądze że kupe czasu nie była wypinana
staszq2 - 25-04-2015, 13:47
Tak na przyszłość to pisz składnie i używaj znaków interpunkcyjnych, bo zrozumieć Twój post to nie lada wyzwanie
W@sio - 26-04-2015, 00:22
Jak rozumiem, chodziło Ci o zasięg na paliwie... jeśli mało zatankowałeś to raczej się nie zmieni, zatankuj do pełna Pb, sprawdź wówczas. Jeśli chodzi Ci o średnie spalanie, to resetujesz je przytrzymując "guzik" funkcyjny.
I jak pisał staszqu, postaraj się pisać po Polsku
bleki28 - 26-04-2015, 10:42
Dostosuje się do składni ortograficznych.Nie mogę wypiąć tylnej kanapy siedziska w out1.Jak u was jest z demontażem ?W mazdzie 323f wystarczy szarpnąć i się wypina ze spinek a w out1 ani drgnie
qba1983 - 26-04-2015, 11:05
tu też trzeba szarpnąć, tylko trochę mocniej...
sam się dziwiłem że aż tak mocno to trzyma(postaraj się złapać przy samym miejscu mocowania)
|
|
|