To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Komputery, RTV, AGD, Komorki - Problem z wyświetlaniem strony bez względu na przeglądarkę

Olivia - 01-05-2015, 21:12
Temat postu: Problem z wyświetlaniem strony bez względu na przeglądarkę
Cześć

Mam problem z pewną stroną internetową. Strona działa, sprawdzałam na tablecie jak i sam operator sprawdzał działanie strony. Natomiast u mnie na kompie już nie. Wyświetla się informacja o treści: "Strona niedostępna" i "przekroczono limit czasu połączenia". Internet mam z kabelka nie z routera.
Próbowałam z różnych przeglądarek i nic.
Co próbowałam :
1. Odinstalowałam antywirus.
2. Dzwoniłam do operatora - twierdzi że problem leży u mnie (komputer i jego ustawienia :roll: ).
3. Zmieniono ręcznie DNS.
W sumie z innymi stronami nie mam takich problemów.
Czy ktoś ma jakiś pomysł lub miejsce gdzie mogę poszukać pomocy ?

Oliwia

krzychu - 01-05-2015, 21:47

A próbowałaś tak po prostu kliknąć odśwież w przeglądarce? Wtedy chyba wymusza odświeżenie DNS tej strony.

A jak nie to start->uruchom i wpisz "ipconfig /flushdns"

Olivia - 03-05-2015, 19:33

Niestety. nie pomaga.
Jutro może przyjedzie serwisant od operatora. Może jemu się uda naprawić.

krzychu - 03-05-2015, 20:54

DNS-y zmieniałaś na routerze czy komputerze?
Olivia - 04-05-2015, 20:36

Na komputerze.
I po wizycie mądrego pana. Okazało się że jest problem po stronie operatora. Może za jakiś czas rozwiążą mój problem. Tyle co zdążyłam zapytać problem leży gdzieś "na sieci". Poczekam i odezwę się jak problem zostanie rozwiązany.

Krzyzak - 18-03-2018, 11:00

Ja mam pytanie o Firefox. Po update do ostatniej wersji - czyli Firefox Quantum v 59 lub 59.0.1 strony wyświetlają się fatalnie. Poszatkowane, brak grafiki i tekstu. Totalna masakra. Ktoś też tego doświadczył? - bo obecnie piszę używając Opery i tu jest idealnie. Zbiegło się to z instalacją poprawek od Microsoftu, ale wszystko poza Firefoxem działa poprawnie...