Chcę Kupić Outlandera - [I 2.0 Turbo] Białystok
Fragu - 10-06-2015, 08:03 Temat postu: [I 2.0 Turbo] Białystok Hej, a co myślicie o tym?
http://otomoto.pl/oferta/...7-ID6y6l6p.html
W@sio - 10-06-2015, 08:09
Wygląd, cena i przebieg spoko... ale jaki stan motorowni to trzeba by obejrzeć, przejechać się itp Fajnie, że z polskiego salonu - można sprawdzić historię auta
Fragu - 10-06-2015, 08:16
W@sio napisał/a: | Fajnie, że z polskiego salonu - można sprawdzić historię auta |
Ciekawe czy w Grafixie kupiony
staszq2 - 10-06-2015, 09:18
Teoretycznie to on ledwo dotarty jest, dość ciekawa propozycja jak za taką cenę ale wydaje mi się że był malowany... Co najmniej przednie błotniki i zderzak ale oczywiście to go nie wyklucza Ja mojego kupiłem wiedząc, że wszystkie drzwi miał do połowy malowane i z przebiegiem ponad 4 razy większym
Fragu - 10-06-2015, 09:22
Będę do niego dzwonił, jak coś się dowiem to napiszę
staszq2 - 10-06-2015, 09:23
Oby się okazał cacy i dołączył na forum kolejny "Turbek"
Fragu - 10-06-2015, 13:45
Jestem po rozmowie:
Outek kupiony w Białymstoku w 2007 roku, przebieg można sprawdzić w Grafixie, opon letnich brak, zimowe średnie, póki co nie wiadomo czy rozrząd był wymieniany czy nie. Właściciel obiecał skontaktować się z Grafixem i mnie powiadomić.
Outlander mial przygodę, zaliczył wjazd do rowu lewą stroną. Malowany błotnik i drzwi, ponoć jakaś ryska na lampie lewej jest i na lewym relingu. Szyby wszystkie oryginalne.
staszq2 - 10-06-2015, 14:17
Fragu napisał/a: | Malowany błotnik i drzwi |
plus zderzak bo brakuje zaślepek na bank, ale jeśli nie ma większych ilości szpachli to nic złego nie powinno się stać z karoserią, ważne żeby był prosty.
To co Fragu jutro Gala sprzedajesz i jedziesz po O1T czy BMW ... czy jednak Fiesta
Fragu - 10-06-2015, 14:59
Niby szpachli brak, lakier pod 200 mikronów...wiec tylko pryśnięte drugi raz...tak zapewnia sprzedający. BMW chyba odpada, fiestę zobaczę o 19 dzisiaj...jak nie to zostanie Outek chyba...
Marcino - 10-06-2015, 15:36
Dobry jest!!!
staszq2 - 10-06-2015, 17:34
Marcino napisał/a: | Dobry jest!!! |
Oglądałeś tego O1T
Fragu napisał/a: | Niby szpachli brak, lakier pod 200 mikronów |
Rzecz jasna ale jeśli Fiesta odpadnie to bez czujnika lakieru się chyba nie wybierzesz po Outka ?
Oglądałem w trakcie poszukiwań Forestera który też niby lekko przemalowany po małym otarciu i się zgadzało bo było 220-240 mikronów aż w dwóch miejscach czujnik się zagubił ( pow. 2000 mikronów) czyli spec nawalił szpachli która po roku czasu odparzyła by się pewnie i wszystko by odpadło... na to sprzedający że za 500 zł kupię jak coś 2 pary drzwi w kolorze
Ale jeśli chodzi o tego "Turbowoza" to ze zdjęć widać wizualnie, że malowanie zostało wykonane OK i nie robił tego partacz bo w moim niestety trochę ktoś kiedyś lekko spaprał położenie drugiego lakieru
nasa111 - 10-06-2015, 20:23
ale uszczelkę na podszybiu podmalował? Dobry lakiernik???
macia - 10-06-2015, 21:37
Słuchaj, jak ja szukałbym takiego auta, to już bym kanapki robił na wyjazd do Białegostoku. Stan techniczny i całą historię sprawdzisz pod najlepszym możliwym adresem. Jeśli jest ok, to brałbym bez zastanowienia i dziękował w Częstochowie, że coś takiego mi się trafiło
staszq2 - 11-06-2015, 09:35
nasa111 napisał/a: | Dobry lakiernik??? |
Nie napisałem, że szpec tylko, że dobry a to że podmalował uszczelkę no trudno ważne że nie spierniczył totalnie odcieni bo ze zdjęć pod kątem widać jak jest malowane a to jak jest naprawdę to się może okazać na miejscu ale tak jak pisałem wyżej to nie dyskryminuje auta i sam gdybym był w trakcie poszukiwań to macia napisał/a: | już bym kanapki robił na wyjazd do Białegostoku |
Marcino - 11-06-2015, 12:10
staszq2 napisał/a: | Marcino napisał/a:
Dobry jest!!!
Oglądałeś tego O1T |
Nie ale misie podoba.... i mogę wyrażać opinie.
A Ty się nie potrzebnie spinasz:)
No i to prawda ze Tomkowi się perełka trafia i to w dobrze znanym serwisie znana jak napisał Macia
|
|
|