Space Star Techniczne - [MSS ALL] ELEKTRONIKA Licznik przeciętnej prędkości
Anonymous - 20-02-2007, 23:12 Temat postu: [MSS ALL] ELEKTRONIKA Licznik przeciętnej prędkości Witam.
W moim MSS 1.3 zacząłem zwracać uwagę na dane wyświetlane przez komputer. O ile przeciętne spalanie i zasięg wygląda na poprawne to licznik przeciętnej prędkości "stoi" na liczbie 40 km/h. Ja cóż, jeżdzę nieco szybciej i chyba powinno wyświetlać coś innego.
Czy możliwe że to jedno trzeba jakoś specjalnie odblokować ? A może to się oddzielnie resetuje ?
Mam MSS około miesiąca i jeszcze nie wiem co i jak.
Anonymous - 21-02-2007, 00:15 Temat postu: Re: Licznik przeciętnej prędkości
Ya napisał/a: | Witam.
W moim MSS 1.3 zacząłem zwracać uwagę na dane wyświetlane przez komputer. O ile przeciętne spalanie i zasięg wygląda na poprawne to licznik przeciętnej prędkości "stoi" na liczbie 40 km/h. Ja cóż, jeżdzę nieco szybciej i chyba powinno wyświetlać coś innego.
Czy możliwe że to jedno trzeba jakoś specjalnie odblokować ? A może to się oddzielnie resetuje ?
Mam MSS około miesiąca i jeszcze nie wiem co i jak. |
Tak, oddzielnie się resetuje.
Anonymous - 23-02-2007, 23:20 Temat postu: Resecik co jakis czas nie jest zły :) Musisz zresetowac go , jesli nie był zresetowany od długiegi czasu to bardzo ciezko zmienic jego wskazanie bez wzgledu czy bedziesz pedzil jak oszalaly, czy godzine stał w korku , kazde z wskazan nalezy kasowac osobno tylko zasieg na posiadanym paliwie w baku sie sam aktualizuje a reszte ( sr spalanie ,sr predkosc ,)musisz sam kasowac
POZDRAWIAM
Anonymous - 24-02-2007, 18:55
Dziękuje. Udało się.
Warto pytać mądrzejszych
Pozdrawiam
|
|
|