To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę Kupić Space Stara - [MSS 1.3] Prośba o opinię

bunga - 08-08-2015, 13:50
Temat postu: [MSS 1.3] Prośba o opinię
Witam
Poszukuję taniego i w miarę niezawodnego wozidła, w związku z tym iż budżet bardzo skromny wpadło mi takie oto ogłoszenie w oczy, nie chciał bym wpakować się na minę to też pozwolę sobie zapytać o opinie na tym forum :)

spacestar

Bizi78 - 08-08-2015, 15:03

Pod maską to jak po powodzi :shock: .
Wycieraczka tylnej szyby w dziwnym położeniu.
Ogólnie kiepsko wygląda :? .

Anonymous - 08-08-2015, 15:10

za 3300zł nie kupisz jeżdżącego space stara
wg mnie w takim budżecie powinieneś szukać biletu na autobus, ponieważ każdy samochód w tej cenie nie będzie w pełni sprawny technicznie i albo będziesz stwarzał zagrożenie na drodze, albo będzie to Twoja skarbonka bez dna. jeżeli koniecznie potrzebujesz samochód to szukaj fiata, daewoo coś w ten deseń. tak żeby dostawcą części był złom. space star nie jest zbyt popularny na auto-złomach więc o używane części jest dosyć ciężko.
np taki
taki samochód dużo więcej sobą reprezentuje, a i części jest dużo i są bardzo tanie. golfy z tych lat trzymały się całkiem dobrze.
albo tutaj jeszcze lepszy egzemplarz

Hugo - 11-08-2015, 16:37

Z zewnątrz wygląda ładnie.
Koleś pisze, że użytkuje go od dwóch lat, więc jakim cudem ma jeszcze czarne tablice... Żebyś się nie nadział na minę, czyli na auto które jeździ na kilka umów.
Pod maską rzeczywiście kiła i mogiła. Zastanawiam się co trzeba robić albo czego nie robić żeby był tam taki chlew.