Galant - Ogólne - Uwaga! Pomoc dla Kamilka, zapaleńca - mitsumaniaka
JaGrab3 - 22-02-2007, 09:26 Temat postu: Uwaga! Pomoc dla Kamilka, zapaleńca - mitsumaniaka Historia powstania tego wątku oraz to dlaczego powstał jest tu:Historia Kamilkowego Galanta , zanim przejdziecie do daleszej części postu przeczytać tą historie!
Uważnie przeczytajcie, zrozumiecie na pewno, dlaczego Kamilkowi należy pomóc, myśle że jest NAS tylu, że do wakacji jego wozik bedzie na chodzie!
Jeżeli niedoczytaliście w wątku, to opisze pokrótce:
Kamilek nie chce żeby rodzice się dowiedzieli że dostaje pieniądze (jeżeli bedziecie sponsorować), kamilek nie ma konta w banku, a przekazy pocztowe od razuby wyszły na jaw. Dlatego zadecydowaliśmy, że kasa przejdzie przez moje konto bankowe, po zakończeniu aukcji ja przekażę pieniądze kamilkowi, osobiści lub w przekazie pocztowym.
Żeby uniknąć nieporozumień, każdy przelew (darowiznę ) będziecie potwierdzać majlem do mnie i do kamilka (moze tez być na PW) z nickiem forumowym , Imieniem i nazwiskiem (z konta ktorego poszedł przelew, chodzi o to zebym mogl dopasowac nicka do przelewu) oraz kwotą przelewu. Ja po sprawdzeniu konta odeślę do danej osoby oraz Kamilka potwierdzenie majlem lub PW.
Słuchajcie każda kwota się liczy, myśle że się uda!
W wątku tym można wpisywać kto wysłał, może to zmobilizuje wieksze rzesze forumowiczów.
A tu dane do przelewu:
28-10600076-0000302000194328
BPH 1 Oddz Kraków
Piotr Lorek
Tytuł przelewu:
Sciepa na Kamilka ,[Nick Ofiarodawcy]
Mój majl oraz Kamila:
piortek@poczta.fm ; kamil-unknown@wp.pl
Do dzieła!!!!!
Ps. Prośba do moderatorów - może uczynicie ten wątek bardziej widocznym?
Krzyzak - 22-02-2007, 10:33
poszło
przypomina mi to ściepę na szczura koleżanki - miała zwierzaka, który był chory, a rodzice nie chcieli dać kasy na operację, to się forum szczura zrzuciło i wyszło im chyba z 500 zł - na zwierzaka wartego... 10 zł w zoologicznym
dziewczyna pojechała do W-wy, starczyło na podróż, operację itp.
xor - 22-02-2007, 11:14
poszło...
JaGrab3 - 22-02-2007, 14:24
Jak tylko kasa wpadnie na konto powysylam potwierdzenia!
Wielkie dzieki, mysle ze pozniej Kamilek wypiszę dłuugą listę pochwalną
[ Dodano: 23-02-2007, 08:41 ]
Ofiarodawcy wpisjcie się tutaj, za pomoc dla Kamilka POMÓGŁ punkcik!
Serek - 23-02-2007, 10:50
Poszły.
josie - 23-02-2007, 16:15
poszło
JaGrab3 - 25-02-2007, 21:18
Krzyżak, Josie,xor,Serek - dzieki za pomoc!
Myśle ze bedzie nas wiecej na tej liście, do dzieła!
Kamilek zadecydował, że Dotychczas uzbierana kasa idzie jak narazie na drzwi, błotnik lampy, kierunek i co tam jeszcze wyjdzie... transakcja w toku
kamilek - 25-02-2007, 21:42
JaGrab3 napisał/a: | błotnik |
No właśnie w tym problem, że jeśli będę brał powyższe elementy, to na błotnik zabraknie pieniędzy. Ale nie mam wyboru...z przerdzewiałym błotnikiem można jeździć, a z potłuczoną lampą raczej nie...
Ale mimo to bardzo, ale to bardzo dziękuję Wam za dotychczasową składkę. Dzięki Wam będę mógł kupić drugie drzwi (cóż, obecne już niedługo pociągną...), lusterko kierowcy, kierunkowskaz i lampę pozycyjną. Wielkie dzięki
Tomasz82 - 25-02-2007, 22:24
wylij mi adres a ja ci wysle migacz i lampe poz,to bedzie moj wklad.pozdrawiam ,czytalem i jestem pod wrazeniem.
JaGrab3 - 25-02-2007, 22:30
Brawo Tomasz82, w zamian dostaniesz "pomógł" i uznanie!!
[ Dodano: 25-02-2007, 23:30 ]
No niestety , sprobowałem rozpromować ten temat na innych gałęziach forum, niestety wątki poleciały, gdyż nie były zgodne z regulaminem (nie mozna pisac o tym samym w kilku miejscach) - no cóż starałem sie.
[ Dodano: 26-02-2007, 12:42 ]
xRacing wpisz sie tutaj, dzieki za pomoc
Anonymous - 26-02-2007, 13:57
no to moze i grosik ode mnie.Powodzenia!
Hubeeert - 26-02-2007, 14:44
JaGrab3 napisał/a: | Dodano: 25-02-2007, 23:30 ]
No niestety , sprobowałem rozpromować ten temat na innych gałęziach forum, niestety wątki poleciały, gdyż nie były zgodne z regulaminem (nie mozna pisac o tym samym w kilku miejscach) - no cóż starałem sie. |
Wyjasnialem juz na PW - wielokrotne tematy o tym samym. Zreszta sam napisales, ze wiedziales o niezgodnosci z zasadami forum - liczyles na to, ze nikt tego nie zauwazy. Nikt z modow.
JaGrab3 - 26-02-2007, 15:00
Ej no, spełniłeś swój obowiązek, i tyle przecierz, nie mam pretensji.
Rafal_Szczecin - 26-02-2007, 16:20
a ja bym proponowal zeby admin wyslal do WSZYSTKICH e-maila z informacja ze robimy zrzute dla kamilka, przeciez admin ma takie mozliwosci .
baa ja ze tak powiem nie prosze tylko zadam .
xcracing - 26-02-2007, 16:27
Jakieś kilkanaście lat temu miałem ciut podobną historię co Kamilek. Mój ojciec miał pięne L300 LUX z 1983roku. Wielki elektryczny szyberdach, kremowy welur, bordowe dywany. Piękny był. Po wielu latach urzytkowania ojciec kupił nowsze L300, a stary po moich naleganiach został i czekał aż zrobię prawko. Niestety jeszcze pare lat mi brakowało i Misiek nie wytrzymał. Ojciec oddał go na złom. Nie uratowałem go
Kamilek, Ty masz szanse, walcz!
|
|
|