To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Pajero III - Oryginalny przelacznik dajacy impuls

Zakatek - 06-09-2015, 11:32
Temat postu: Oryginalny przelacznik dajacy impuls
Witajcie! Jako ze mam w posiadaniu pilot do bramy garazowej, ktory lubi szybko zjesc baterie, postanowilem podlaczyc go na stale w autku - w jednym juz tak zrobilem, tam nie bylo problemow. W pajero jakos nie mam pomyslu jaki guzik daje impuls, wydaje mi sie ze przelacznik od kontroli trakcji daje impuls i bylby ok, oczywiscie kupie osobny w tym celu. Jesli ktos ma pomysl gdzie mozna by zainstalowac takowe cudo, z gory dziekuje :p
tomekhydra - 08-09-2015, 11:06
Temat postu: .
Witam , nie musisz dokładać żadnego przełacznika . Jeden z moich znajomych ma to podłaczone pod dlugie światła ; jedno mrugnięcie brama sie otwiera, dwa mrugnięcia brama sie zamyka.Niestety nie wiem jak to jest podłaczone - montował to gośćiu który wyjechał do holandii, ale z tego co wiem takie zestawy wraz z instrukcja sa do nabycia na Alegro lub u monterów bram.
pzdr tomek

Zakatek - 12-09-2015, 07:52

Tyle ze u nas dlugimi jest ciezko tylko mrugnac i na dluzsza mete nie bedzie to wygodne. Takie centralki owszem sprzedaja, ale ja mam uszkodzony pilocik ktory inaczej pojdzie na smieci. W jednym autku juz zamontowalem - bajer jak z amerykanskiego filmu :D