Space Star Techniczne - [MSS ALL] Zaczepy wewnatrz drzwi.
kalel1991 - 18-10-2015, 12:14 Temat postu: [MSS ALL] Zaczepy wewnatrz drzwi. Witam,
Zdjalem boczek przednich drzwi w miare bez problemu. Mam jednak problem z zaczepami, ktore trzymaja wiekszosc plastikowych elementow wewnatrz obicia drzwi. Chodzi o zaczepy ze zlota podkladka. Jak je sciagnac jednoczesnie nie uszkadzajac ich? Kilka sciagnalem "na chama" ale wystrzelily w powietrze i nie wiem czy nadadza sie do ponownego zalozenia.
Zalaczam zdjecie:
AidsD - 18-10-2015, 16:23
A musisz je demontowac?wygladaja na metalowe wiec ja bym je cieniutkim srubotretem troche podwazyl zeby poodginac. Wprawdzie nigdy tego nie robilem wiec to tylko spekulacja.
kalel1991 - 18-10-2015, 22:57
Jeden z gości weselnych niestety za późno otworzył drzwi... Próbuje dostać się w każdy zakamarek żeby dobrze wyczyścić i zneutralizować nieprzyjemny zapach. A zaczepy te trzymają m.in. schowek w drzwiach i uchwyt do zamykania drzwi.
AidsD - 20-10-2015, 22:47
Jak masz to zdemontowane w takim stanie na myjnie reczna i potraktowac to woda pod cisnieniem.
kalel1991 - 21-10-2015, 10:09
Tak tez zrobiłem, karcherem umyłem, wszystkie nieczystości wyleciały z zakamarków bez potrzeby dalszego rozbierania elementów.
Temat do zamknięcia, dzięki za odpowiedzi.
|
|
|