To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Pajero III - [3.2 DID] Pajero III - mechanik od Pojarek z Krakowa / okol

paweuuu - 24-10-2015, 18:38
Temat postu: [3.2 DID] Pajero III - mechanik od Pojarek z Krakowa / okol
Cześć,

Witam wszystkich - na forum jestem od 20 minut. Tak naprawdę zapomniałem loginu i hasła do konta założonego 3 lata temu - muszę napisać do admina :-) Danych zapomniałem, ponieważ moje auto w czasie cztero letniej eksploatacji mnie nie zawiodło toteż na forum zaglądałem jako gość 8)

2001r, manual, krótkie, przejechane 120tyś, auto z rodziny. W 4 lata 50tyś km. Tylko eksploatacja i jedna żarówka :wink:

Teraz do zrobienia mam tuleje wahacza poprzecznego i inne w zawieszeniu tylnym. Do tego przedni amor cieknie.
- Podczas gwałtownego puszczenia / dodania gazu jest głośne łup w układzie napędowym - 4 lata temu w ASO powiedziano mi, że to tak ma być i kropka :shock:
- Podczas jazdy czasami słychać "łułułułu", po chwili cichnie - podejrzewam łożysko - nie potrafię dojść przód czy tył.

Czy możecie mi polecić jakiś naprawdę dobry serwis 4x4 w Krakowie lub okolicy? Boje się "speców"...

Pozdrawiam i jeszcze raz witam wszystkich :wink:
Pawel

ruks - 25-10-2015, 11:13

Chętnie też bym się dowiedział czy w ogóle gdzieś na południu jest jakiś dobry serwis znający się na Pajero
paweuuu - 25-10-2015, 11:39

Kiedyś serwisowałem Patrola Y60 w Modlniczce w Punks Garage http://www.punksgarage.pl/realizacje.htm Bardzo dobry serwis, ale po kilku latach działalności biznes zamknęli...

Czy ktoś z Was zna może namiary na byłych właścicieli? Jeden współwłaściciel nazywał się Darek.