Sigma/Diamante Ogólne - Ciekawa aukcja Sigmy
Anonymous - 26-02-2007, 13:29 Temat postu: Ciekawa aukcja Sigmy Nie wiem czy to tutaj wkleić ale znalazłem aukcję Sigmy w chyba dość ciekawej cenie.
Z tego co widać to lampy i grill całe a ja niedawno za komplet płaciłem prawie 1000zł.
Więc cena dobra jako auto nawet na części.
http://moto.allegro.pl/it...gma_3l_12v.html
Nie wiem czy to się Wam przyda ale może....
Anonymous - 26-02-2007, 15:27
z ogłoszenia "autko jest na chodzie lecz ma kilka braków"
Trzeba dokładnie zapytać o te braki ale jak ktoś ma miejsce pod domem na trzymanie tony złomu to cena dobra. Można zacząć licytację za 500 zł. Może uda się wygrać.
Adaho_krak - 26-02-2007, 15:55
Poler napisał/a: | z ogłoszenia "autko jest na chodzie lecz ma kilka braków" |
najczęściej są to niestety braki prawne jak np. brak możliwości rejestracji cena dobra ale o problemy przy okazjach nie trudno
Krzyzak - 26-02-2007, 18:27
moj kolega tak kupil trabanta - nie mial piwnicy, a wozek trzeba bylo gdzies trzymac
fotele wymontowal i zrobil sobie na balkonie siedziska a w trabancie procz wozka zmiescilo sie jeszcze pare innych 'smieci'
a po kilku tygodniach okazalo sie, ze toto jest nadal na chodzie i to nawet niezlym
Anonymous - 27-02-2007, 12:48
Jeśli ktoś może niedrogo użyczyć miejsca w Warszawie do trzymania tej Sigmy to ja chętnię ją kupię - nawet lepiej jak nie będzie miała papierów. Części się opyli i koszt się zwróci a nawet można na spółkę trochę zarobić. Jest ktoś zainteresowany?
|
|
|