To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Eclipse - Ogólne - [2G 95-99] Nowy członek i auto :)

rico003 - 03-01-2016, 16:41
Temat postu: [2G 95-99] Nowy członek i auto :)
Siemanko wszystkim!
Jestem nowy na tym forum przeniosłem się z forum i ekipy VAGa na coś lepszego i znalazłem się tutaj. Mam Mitsu Eclipse 2G 4G63T ( GSX ) 8)
Zaczynam dopiero coś działać z tym DSMem. Jest to pierwszy mój projekt JDMa więc myślę że uda się nawet zrobić coś grubszego. Mam nadzieje że mnie wesprzecie w radach i swoim gustem. Myślałem o Stance ale niestety auto jest zbyt dobre żeby je niszczyć na naszych drogach także myślę że będzie SimplyClean i trochę RaceCar.
Narazie startuje z małego buta także pierwsze coś to dobre fele. Miałem fele ala stance także już nie polecam więc się przenoszę na RACE :D Polećcie mi jakieś dobre. Podobają mi się Enkei i JR3 lecz JR to wieje trochę taniochą słyszałem. Co do silnika będę pisał posty kiedy indziej bo będę dmuchał więcej ale trzeba trochę hajsu zebrać żeby coś porządnego zamówić. Blachara i zawiecha gotowa także jest git. Należy tylko teraz cisnąć w lacie i serce! ;)
Pozdrawiam!

jezyk147 - 28-02-2016, 12:55

Witam. Widzę kolego, że jesteś z opolskiego. Może kiedyś uda mi się zobaczyć Twojego GSXa? :biggrin: Klilka razy do roku jeżdżę ze Śląska w rejony Olesna, Kluczborka.
rico003 - 18-03-2016, 17:28

jezyk147, Teraz GSX w garażu stoi bo zaczynamy modzić powoli zeby sie wyrobić do JAPFEST 2k16. Wiesz 1/4 mili sie pojawia to trzeba pokatować :D Pewex! Jak będzie po modach można kiedyś się gdzieś spotkać do nas do Opola wpadaj na spota Hond i jdmow :)