To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Space Star Ogólne - Zestaw naprawczy

MarPod - 14-03-2016, 12:32
Temat postu: Zestaw naprawczy
Witam Kolegów

Ile kosztuje zestaw naprawczy , żeby nie wozić koła zapasowego w MSS ? Koło zajmuje dużo miejsca w bagażniku a i tak jak złapie się kapcia to samemu się nie zmieni koła. Dzięki

Bizi78 - 14-03-2016, 12:50

Sporo masz tego na allegro:
http://allegro.pl/listing...4-0310&buyNew=1
Pewnie w normalnym sklepie moto też kupisz.
Tylko pamiętaj, że jak przetniesz gumę to takim zestawem nic nie zrobisz :wink: .

MarPod napisał/a:
Koło zajmuje dużo miejsca w bagażniku a i tak jak złapie się kapcia to samemu się nie zmieni koła.

:shock:

MarPod - 14-03-2016, 13:03

Wiem ale chodzi mi o miejsce w bagażniku a jak coś złapię to i tak mnie scholują :-)

[ Dodano: 21-03-2016, 11:08 ]
Taki zestaw naprawczy zamiast koła zapasowego jest zgodny z kodeksem drogowym? w przypadku kontroli Policji jest OK?

Bizi78 - 21-03-2016, 13:08

MarPod napisał/a:
Taki zestaw naprawczy zamiast koła zapasowego jest zgodny z kodeksem drogowym?

Ale koło zapasowe nie jest wymagane podczas kontroli :wink: .

MarPod - 13-04-2016, 12:09

A jaki zestaw wybrać? czym się kierować? na co zwrócic uwagę?
Paweł W. - 24-01-2017, 21:03

Witam,
Panowie, BŁAGAM, zmienić koło potrafi nawet moja żona, nie mówiąc o sisotrze.
Ostatnio kręcąc się po mieście widziałem starszą panią która z uśmiechem na twarzy zmieniła sobie koło, nawet nie zdążyłem jej pomóc.
Ludzie, nie oslabiajcie mnie i nie kompromitujcie się, jeżdżąc autem trzeba wymagać cokolwiek od siebie.
Mogę za pieniądze uczyć wlewać płyn do spryskiwacza, he,he,he.
Dokąd zmierza ten swiat...
Paweł.

Anonymous - 27-01-2017, 14:03
Temat postu: Re: Zestaw naprawczy
MarPod napisał/a:
Witam Kolegów

Ile kosztuje zestaw naprawczy , żeby nie wozić koła zapasowego w MSS ? Koło zajmuje dużo miejsca w bagażniku a i tak jak złapie się kapcia to samemu się nie zmieni koła. Dzięki

Zestawem naprawczym większości uszkodzeń nie naprawisz, a w przypadku obecnych temperatur nie naprawisz nic. Opona po takiej naprawie już się nie nada do naprawy. Po za tym do tego trzeba mieć pompkę. Wozisz taką w samochodzie?

Mojemu ojcu podczas jazdy po autostradzie (notabene w Rudzie Śląskiej :) ) pękła opona i zanim zdążył zahamować to całkowicie się zdarła. Takiego czegoś nie naprawisz wcale.