Małopolskie - Ktoś szuka pokoju?
Anonymous - 03-03-2007, 14:05 Temat postu: Ktoś szuka pokoju? Witajcie bracia i siostry.
Jeśli ktos ma kogoś znajomego, który szukałby pokoju do wynajęcia, mogę wynająć pokój dla dwóch osób 580zł za pokój. No chyba że to wasz dobry znajomy to 540/mies.
wojmi1 - 03-03-2007, 14:10
a ile za godzine zdzierco ze sniadaniem czy tylko tak o suchym pysku
Anonymous - 03-03-2007, 14:44
hehe wojmi Ciebie nie wpuszcze bo mi colta porozkręcasz
Jeśli ktos by szukał np na jedną noc to 10 zeta/os
Marcin-Krak - 03-03-2007, 16:50
Ficu865, a działalność zgłosiłeś
Ficu865 napisał/a: | Lokalizacja: Uroczy zakątek Krakowa |
Hmmm jeśli masz na myśli miejsce swojego zamieszkania to ja bym już dopisywał prawie Krakowa
Adaho_krak - 03-03-2007, 17:25
nie wiem jak to jest ale są tu osoby na tym "podforum" które nie mogą pozostawić żadnego tematu bez komentarza ehhhh SPAMERSTWO!!!!!!!
Anonymous - 03-03-2007, 18:57
Marcin-Krak napisał/a: | Ficu865, a działalność zgłosiłeś |
tak hehe nic sie nie bój jest to odpowiedni rozwiązane
Marcin-Krak napisał/a: | Hmmm jeśli masz na myśli miejsce swojego zamieszkania to ja bym już dopisywał prawie Krakowa |
Jeszcze mnie od wieśniaków zwyzywaj Przedmieścia miast są bardzo modne
Nie powiem gdzie Ty mieszkasz... Kobierzyńska... sami wariaci pewnie tam mieszkają
adaho_krak napisał/a: | nie wiem jak to jest ale są tu osoby na tym "podforum" które nie mogą pozostawić żadnego tematu bez komentarza ehhhh SPAMERSTWO!!!!!!! |
nie przejmuj się i tak bardziej punkty pomógł się liczą a tak przynajmniej coś się dzieje i jest co czytać jak człowiek znajdzie chwilę spokoju w pracy
Adaho_krak - 03-03-2007, 20:31
Ficu865 napisał/a: | ie przejmuj się i tak bardziej punkty pomógł się liczą a tak przynajmniej coś się dzieje i jest co czytać jak człowiek znajdzie chwilę spokoju w pracy |
ja się nie przejmuje broń Cię Panie Boże to tak w formie żartu i dogryzki he he eh
BUBU - 04-03-2007, 01:10
wojmi1 napisał/a: | a ile za godzine zdzierco ze sniadaniem czy tylko tak o suchym pysku |
Wojmi z twoim śniadaniem to Ficu musiałby dopłacić
Ficu z tymi cenami to podejrzewam że na nowego miśka zbierasz(a to bardzo szlachetny cel )
Marcin-Krak napisał/a: | Hmmm jeśli masz na myśli miejsce swojego zamieszkania to ja bym już dopisywał prawie Krakowa |
To tak jak w Cz-wie , okolice jak z bajki i warte swojej ceny Ficu865 napisał/a: | Nie powiem gdzie Ty mieszkasz... Kobierzyńska... sami wariaci pewnie tam mieszkają |
Hmn, Kobierzyńska , a Kobierzyn to pewna różnica ja tam bym się kłócił adaho_krak napisał/a: | nie wiem jak to jest ale są tu osoby na tym "podforum" które nie mogą pozostawić żadnego tematu bez komentarza ehhhh SPAMERSTWO!!!!!!! |
ja też,ja też
Pozdrav
Anonymous - 04-03-2007, 10:14
BUBU napisał/a: | Hmn, Kobierzyńska , a Kobierzyn to pewna różnica |
Niewielka
Wracając do tematu. Od dawna pokoje wynajmuję i akurat jeden mi się zwolnił (lokatorzy się powiesili na żyrandolu, ale już posprzątałem więc luz) więc jeśli komus się obije o uszy że ktoś szuka możecie dać znać.
Pozdrawiam
Anonymous - 04-03-2007, 11:31
Ficu powiedz nam jeszcze cyz jest wyposazony jak z lazienka czy wspolna jak sasiedzi heh
Marcin-Krak - 04-03-2007, 11:31
Ficu865 napisał/a: | Nie powiem gdzie Ty mieszkasz... Kobierzyńska... sami wariaci pewnie tam mieszkają |
No wiesz co teraz to ja się chyba po prostu obrażę ... poza tym w ramach poznawania Krakowa uświadomię Cię że mam kawałek do tego przybytku mieszczącego się przy ulicy Babińskiego
Ficu865 napisał/a: | (lokatorzy się powiesili na żyrandolu |
Nie wytrzymali towarzystwa sąsiadów
[ Dodano: 04-03-2007, 11:32 ]
Browar napisał/a: | Ficu powiedz nam jeszcze cyz jest wyposazony jak z lazienka czy wspolna jak sasiedzi heh |
Jest pewnie jak u Kiepskich
Anonymous - 04-03-2007, 11:38
hah Marcin dobre dobre moze Boczek tam jeszcze gdzies sie szwęda
Anonymous - 04-03-2007, 12:47
Browar napisał/a: | Ficu powiedz nam jeszcze cyz jest wyposazony jak z lazienka czy wspolna jak sasiedzi heh |
Do dyspozycji dla lokatorów dwie łazienki i kuchnia. Do podziału na 4 osoby. A boczka eksmitowałem bo nie płacił
Anonymous - 04-03-2007, 13:07
Ficu865 napisał/a: | Do dyspozycji dla lokatorów dwie łazienki i kuchnia. Do podziału na 4 osoby. A boczka eksmitowałem bo nie płacił |
haha ale dojeb* tak dosadnie wiesz bo w sumie z kumplem zapatrujemy na wynajem czegos fajnego w rozsadnej cenie a twoja cena na 2 to w sumie ok tylko to dopiero pod na wakacje jakos tak takto luz popytam jakby byli chetnie
Hubeeert - 04-03-2007, 13:28
Browar, to jest ostatnie ostrzezenie przed paskiem za *cenzura*.
Nie wiem czy zwrociles uwage ale nie tolerujemy tu takich wyrazen a omijanie automatycznego cenzora tak jak Ty to zrobiles nagradzam paskiem.
Pozdrawiam
|
|
|