To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - Ktoś szuka pokoju?

Anonymous - 03-03-2007, 14:05
Temat postu: Ktoś szuka pokoju?
Witajcie bracia i siostry.

Jeśli ktos ma kogoś znajomego, który szukałby pokoju do wynajęcia, mogę wynająć pokój dla dwóch osób 580zł za pokój. No chyba że to wasz dobry znajomy to 540/mies.

wojmi1 - 03-03-2007, 14:10

a ile za godzine :badgrin: :badgrin: zdzierco :badgrin: :badgrin: ze sniadaniem czy tylko tak o suchym pysku :badgrin: :badgrin: :?:
Anonymous - 03-03-2007, 14:44

hehe wojmi Ciebie nie wpuszcze bo mi colta porozkręcasz :wink:

Jeśli ktos by szukał np na jedną noc to 10 zeta/os :wink:

Marcin-Krak - 03-03-2007, 16:50

Ficu865, a działalność zgłosiłeś :P :twisted:

Ficu865 napisał/a:

Hmmm jeśli masz na myśli miejsce swojego zamieszkania to ja bym już dopisywał prawie Krakowa :badgrin:

Adaho_krak - 03-03-2007, 17:25

nie wiem jak to jest ale są tu osoby na tym "podforum" które nie mogą pozostawić żadnego tematu bez komentarza ehhhh SPAMERSTWO!!!!!!!
Anonymous - 03-03-2007, 18:57

Marcin-Krak napisał/a:
Ficu865, a działalność zgłosiłeś

tak :biggrin: hehe nic sie nie bój jest to odpowiedni rozwiązane

Marcin-Krak napisał/a:
Hmmm jeśli masz na myśli miejsce swojego zamieszkania to ja bym już dopisywał prawie Krakowa

Jeszcze mnie od wieśniaków zwyzywaj :P Przedmieścia miast są bardzo modne :!:
Nie powiem gdzie Ty mieszkasz... Kobierzyńska... sami wariaci pewnie tam mieszkają :doubt:

adaho_krak napisał/a:
nie wiem jak to jest ale są tu osoby na tym "podforum" które nie mogą pozostawić żadnego tematu bez komentarza ehhhh SPAMERSTWO!!!!!!!

nie przejmuj się i tak bardziej punkty pomógł się liczą :wink: a tak przynajmniej coś się dzieje i jest co czytać jak człowiek znajdzie chwilę spokoju w pracy :wink:

Adaho_krak - 03-03-2007, 20:31

Ficu865 napisał/a:
ie przejmuj się i tak bardziej punkty pomógł się liczą a tak przynajmniej coś się dzieje i jest co czytać jak człowiek znajdzie chwilę spokoju w pracy

ja się nie przejmuje broń Cię Panie Boże to tak w formie żartu i dogryzki he he eh

BUBU - 04-03-2007, 01:10

wojmi1 napisał/a:
a ile za godzine :badgrin: :badgrin: zdzierco :badgrin: :badgrin: ze sniadaniem czy tylko tak o suchym pysku :badgrin: :badgrin:

Wojmi z twoim śniadaniem :drinkers: to Ficu musiałby dopłacić :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ficu z tymi cenami to podejrzewam że na nowego miśka zbierasz(a to bardzo szlachetny cel :biggrin: )

Marcin-Krak napisał/a:
Hmmm jeśli masz na myśli miejsce swojego zamieszkania to ja bym już dopisywał prawie Krakowa :badgrin:

To tak jak w Cz-wie , okolice jak z bajki 8) i warte swojej ceny :twisted:
Ficu865 napisał/a:
Nie powiem gdzie Ty mieszkasz... Kobierzyńska... sami wariaci pewnie tam mieszkają :doubt:

Hmn, Kobierzyńska , a Kobierzyn to pewna różnica 8) ja tam bym się kłócił :badgrin:
adaho_krak napisał/a:

ja też,ja też :smilebox:

Pozdrav

Anonymous - 04-03-2007, 10:14

BUBU napisał/a:
Hmn, Kobierzyńska , a Kobierzyn to pewna różnica

Niewielka :wink:

Wracając do tematu. Od dawna pokoje wynajmuję i akurat jeden mi się zwolnił (lokatorzy się powiesili na żyrandolu, ale już posprzątałem więc luz) więc jeśli komus się obije o uszy że ktoś szuka możecie dać znać.

Pozdrawiam :P

Anonymous - 04-03-2007, 11:31

Ficu powiedz nam jeszcze cyz jest wyposazony jak z lazienka czy wspolna jak sasiedzi :) heh
Marcin-Krak - 04-03-2007, 11:31

Ficu865 napisał/a:

No wiesz co teraz to ja się chyba po prostu obrażę :badgrin: ... poza tym w ramach poznawania Krakowa uświadomię Cię że mam kawałek do tego przybytku mieszczącego się przy ulicy Babińskiego :P :twisted:

Ficu865 napisał/a:
(lokatorzy się powiesili na żyrandolu

Nie wytrzymali towarzystwa sąsiadów :roll: :mrgreen:

[ Dodano: 04-03-2007, 11:32 ]
Browar napisał/a:
Ficu powiedz nam jeszcze cyz jest wyposazony jak z lazienka czy wspolna jak sasiedzi :) heh

Jest pewnie jak u Kiepskich :D :D :D

Anonymous - 04-03-2007, 11:38

hah Marcin dobre dobre moze Boczek tam jeszcze gdzies sie szwęda :D
Anonymous - 04-03-2007, 12:47

Browar napisał/a:
Ficu powiedz nam jeszcze cyz jest wyposazony jak z lazienka czy wspolna jak sasiedzi heh

Do dyspozycji dla lokatorów dwie łazienki i kuchnia. Do podziału na 4 osoby. A boczka eksmitowałem bo nie płacił :wink:

Anonymous - 04-03-2007, 13:07

Ficu865 napisał/a:
Do dyspozycji dla lokatorów dwie łazienki i kuchnia. Do podziału na 4 osoby. A boczka eksmitowałem bo nie płacił

haha ale dojeb* tak dosadnie :) wiesz bo w sumie z kumplem zapatrujemy na wynajem czegos fajnego w rozsadnej cenie a twoja cena na 2 to w sumie ok tylko to dopiero pod na wakacje jakos tak :) takto luz popytam jakby byli chetnie :D

Hubeeert - 04-03-2007, 13:28

Browar, to jest ostatnie ostrzezenie przed paskiem za *cenzura*.

Nie wiem czy zwrociles uwage ale nie tolerujemy tu takich wyrazen a omijanie automatycznego cenzora tak jak Ty to zrobiles nagradzam paskiem.

Pozdrawiam