Outlander III GEN Techniczne - Skrzypienie plastików na konsoli środkowej
Lukasz111 - 18-08-2016, 10:39 Temat postu: Skrzypienie plastików na konsoli środkowej Cześć
W pierwszym poście chciałem się przywitać !
Mam do Was pytanie.
Zakupiłem 2 miesiące temu nowego Outlandera. Przejechałem nim około 4k km.
Mam wrażenie czego nie było wcześniej że skrzypi mi panel środkowy pod wyświetlaczem/klimatyzacja.
Najbardziej objawia się to na kostce lub po najechaniu w jakąś nieduża dziurę.
Na równym jest ok.
Umówiłem się już w serwisie bo może coś się poprostu odkręciło lub coś w środku odpadła o wydaje mi się że od początku tak nie było.
Chciałem się dowiedzieć czy u Was jest tak samo a ja tylko jestem przewrazliwiony czy faktycznie nie powinno tak być .
DATSUN - 19-08-2016, 16:58
U mnie po dwóch latach uzytkowania jeszcze plastiki nie skrzypią. Oby tak dalej.
Jaad - 19-08-2016, 20:01
Jak wyżej. Prawie 2 lata i zero skrzypienia.
Liss - 08-09-2016, 12:02
Od roku skrzypienie przy lampce na podsufitce przy 2200 obrotów.Śruba dokręcana z 10 razy...wraca po kilkuset km... Do tego denerwujące "tykanie" drążka zmiany biegów przy podobnych obrotach. W serwisie trochę to wytłumili i tyle.. Samochód jeździ dobrze, ale to jest niebywale irytujące.
rezon - 08-09-2016, 17:05
Liss napisał/a: | Śruba dokręcana z 10 razy...wraca po kilkuset km. | środkiem zapobiegającym odkręcaniu ją potraktowano?
jacekk - 08-09-2016, 23:54
U mnie gdy zaczęła irytująco skrzypieć deska rozdzielcza to wystarczyło zrobić porządek w schowku.
Karolewskiej - 12-09-2016, 19:34
Liss napisał/a: | Od roku skrzypienie przy lampce na podsufitce przy 2200 obrotów.Śruba dokręcana z 10 razy...wraca po kilkuset km... Do tego denerwujące "tykanie" drążka zmiany biegów przy podobnych obrotach. W serwisie trochę to wytłumili i tyle.. Samochód jeździ dobrze, ale to jest niebywale irytujące. |
Moglbys pokazac, ktora seubke dokrecali? U mnie od dawna terkoce w okolicach lampki przy lusterku. Nie moga tego usunac, powraca po jakims czasie.
|
|
|