To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander I Ogólne - [I 2.0T] Przestroga przed zakupem outlandera!

bler2000 - 21-08-2016, 20:57
Temat postu: [I 2.0T] Przestroga przed zakupem outlandera!
Witam wszystkich klubowiczów.
Chciałem przestrzec przed zakupem pewnego OI 2.0T.
Właścicielka zapewniała, że auto jest bezwypatkowe. http://allegro.pl/show_item.php?item=6425356629
Auto jest całe malowane i całe w szpachli. Pewnie po dachowaniu. Szpachla już tak pęka, że nawet laik bedzie wiedział, że to złom. Na dodatek nieudolnie pomalowany. O rdzy już nie wspominajac.
Auto znajduje się w Szczytnie i kosztuje 14 500PLN. Poł roku temu kosztowało ok. 20tyś.
Także szkoda czasu i przebytej drogi.

Bzyk_R1 - 22-08-2016, 11:32

Dziękuję kolego. Potrzebne są takie posty z ostrzeżeniem. Oglądałem tego Miśka w ogłoszeniu i ta cena od razu wydała mi się podejrzana. I ten opis "do poprawek lakierniczych" hehe :D Na szczęście nie pojechałem oglądać bo za długa droga i gra nie warta świeczki. Kupiłem innego Misia w turbo :D
elegalant - 22-08-2016, 22:12

Pochwal się :)
Bzyk_R1 - 04-10-2016, 12:31

Uwaga Forumowicze! Temat stalowego O1T ze szczytna powraca. Auto nadal jest opisywane jako zadbane stan określany jako dobry. Auto otrzymało nową sesję zdjęciową do której zostało umyte :) Część zdjęć pozostała wklejona z poprzedniej aukcji. I teraz uwaga: cena podskoczyła z 14.500 na 16.900 zł czyli 2400 zł! więcej ciekawe co jest powodem takiego wzrostu ceny tego autka. Nie odmówię sobie chyba rozmowy telefonicznej z tą Panią :)

Link do nowej aukcji Outlandera (znowu zamazano nieudolnie tablice)
http://allegro.pl/show_item.php?item=6531405628#

Ciekawe zresztą jak długo ludzie jeszcze będą myśleć że jak się na Paint wytnie coś to sprawa załatwiona i nic nie będzie widac :)

Edit:
W ostatniej chwili zwróciłem uwagę na zderzak przedni który został założony od wersji przed liftowej. Turbo miały tylko okrągłe halogeny.