To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander I Ogólne - Naklejka emblemat 4WD na szybę

Bzyk_R1 - 12-09-2016, 14:34
Temat postu: Naklejka emblemat 4WD na szybę
Witam. Jako specjalista od "trudnych" tematów zakładam nowy o którym nie było jeszcze na forum. :) Otóż chciałbym poprosić kogoś o wykonanie lub namiary na naklejkę 4WD która znajduje się w Outlanderze na tylnej szybie w prawym dolnym rogu. Naklejka w moim miśku została brutalnie potraktowana przez poprzedniego właściciela i chciałbym sobie nakleić nową. Sprawa wydaje się prosta ale przerasta zakłady poligraficzne w moim mieście które żądają wzornika. I tutaj jest problem. Nie znalazłem naklejki od Mitsubishi na żadnym portalu nawet za granicą. Nie ma nawet podobnej w przystępnej cenie. Wiem na 100% że 4WD trafiało też na szyby O II generacji. Nawet na grafice w google nie mogę znaleźć zdjęcia tej naklejki. Ostatnio przeglądając ogłoszenia Miśków znalazłem jedno zdjęcie szyby na której była naklejka ale wymiarów próżno szukać. Pytałem w ASO i maja taką naklejkę w cenie...59zł ! Aż takim estetą nie jestem :D Flaszeczkę mogę dać :) Gdyby ktoś z Was mógł dokładnie zmierzyć i podesłać projekt takiej naklejki nawet w paint :) to byłbym wdzięczny. Ewentualnie może ktoś zajmuje się grafiką i ma ploter...albo ktoś ma oryginał to chętnie odkupię :)
elektryk - 12-09-2016, 21:49

Czy 59zł to aż tak dużo że warto robić "podróbkę" naklejki?
Bzyk_R1 - 12-09-2016, 22:28

Każdy mierzy wedle swoich możliwości. Rozumiem nie oszczędzanie na rozrządzie czy oleju ale 59zł za naklejkę 2x5cm to dla mnie przesada.
W@sio - 12-09-2016, 22:34

U mnie też tego nie ma i mówiąc szczerze aż tak nie zależy mi na tym ;-)
elektryk - 13-09-2016, 15:23

Bzyk_R1 napisał/a:
Każdy mierzy wedle swoich możliwości. Rozumiem nie oszczędzanie na rozrządzie czy oleju ale 59zł za naklejkę 2x5cm to dla mnie przesada.
Tak zgadzam się że ta cena jest wysoka, ale przy wydruku jednej sztuki koszt samego wydruku będzie rzędu złotych, ale koszty obsługi będą kilkanaście/kilkadziesiąt złotych a jakość będzie widocznie gorsza.
sla - 16-09-2016, 18:15

A po co Ci ta naklejka? Myślisz, że będzie z nią lepiej jedził :mrgreen: Zawsze mnie dziwi ta pasja do upiększania. Chcesz miec to kup, a nie kombinuj, cena dla pasjonatów dobrze dobrana.
Bzyk_R1 - 17-09-2016, 07:08

No i masz. Tak jestem pewien że będzie lepiej jeździł. Nie wiem ile koni dodaje ta naklejka ale coś na pewno. W ogóle to zamierzam okleić mu całą klapę HKS Brembo Enkei Speed i takie tam, z góry na dół żeby wszyscy wiedzieli jakie graty mam na pokładzie i jaki jestem szybki. Chciałbym żeby zazdrościła cała wioska jak podjadę pod GS i żeby laski miały maślane oczy jak tylko spojrzą. No i UV w środku i na zewnątrz to podstawa ma się świecić jak ufo.

Temat ogarnięty dzięki kolegom z forum BMW. Tam mają fioła na punkcie naklejek i zrobią KAŻDĄ jaką dusza zapragnie.

apollo99 - 17-09-2016, 11:34

Hahaha, Bzyk_R1 na te łaski to bym nie liczył, one tylko rozpoznają Audi i Bmw :D
W@sio - 17-09-2016, 18:58

Bzyku, wyluzuj:-) fakt, jakbyś miał projekt w wektorach tej naklejki to każda firma reklamowa dysponująca ploterem by Ci wycęła :-)

Ja za to myślałem by sobie walnąć na klapie "Zgadnij kotku co mam w środku"

Bzyk_R1 - 20-09-2016, 15:58

Posiadam oryginalnie podrobioną :D nalepkę 4WD w formacie .png czyli w takim żeby tło było przeźroczyste bo w .jpg wskakuje białe tło i oczywiście szare/srebrne literki. Jakby kto chciał to wyślę na maila i sobie wydrukujecie na odpowiednim sprzęcie. Chyba że ktoś chce gotowe to niedługo będę miał tyle sztuk ile na kartce A4 wejdzie i wysłać mogę pocztą.

[ Dodano: 31-01-2019, 20:26 ]
Oto efekt współpracy na grupie Outlanderowcy MM i pracy kolegi Zbyszka. Wspaniałe "oryginalne podróbki" naklejki 4WD z Mitsubishi. Dostępne w różnych wzorach i kolorach. Barrrrdzo dobrrrra rrrrobota Zbyszek! Brakowało mi jej na szybie ;-)

japanfan - 13-03-2019, 19:24

I o to chodziło, cieszę się że pasują
nowypn - 19-03-2019, 20:24

Bzyku a nie masz na zbyciu jednej sztuki?
staszq2 - 19-03-2019, 20:30

nowypn napisał/a:
Bzyku a nie masz na zbyciu jednej sztuki?

To raczej pytanie do twórcy japanfan :mrgreen:

Bzyk_R1 - 19-03-2019, 20:46

nowypn, druga od góry już naklejona u mnie. Wybierz sobie i PW jak coś.
Tiamat - 30-08-2023, 09:36

Ale czy dostępne Panie jeszcze te nalypki :lol: ?

Szczególnie ta z czerwonym frontem. Bo mój to ten wzmocniony :p