Outlander I Ogólne - Naklejka emblemat 4WD na szybę
Bzyk_R1 - 12-09-2016, 14:34 Temat postu: Naklejka emblemat 4WD na szybę Witam. Jako specjalista od "trudnych" tematów zakładam nowy o którym nie było jeszcze na forum. Otóż chciałbym poprosić kogoś o wykonanie lub namiary na naklejkę 4WD która znajduje się w Outlanderze na tylnej szybie w prawym dolnym rogu. Naklejka w moim miśku została brutalnie potraktowana przez poprzedniego właściciela i chciałbym sobie nakleić nową. Sprawa wydaje się prosta ale przerasta zakłady poligraficzne w moim mieście które żądają wzornika. I tutaj jest problem. Nie znalazłem naklejki od Mitsubishi na żadnym portalu nawet za granicą. Nie ma nawet podobnej w przystępnej cenie. Wiem na 100% że 4WD trafiało też na szyby O II generacji. Nawet na grafice w google nie mogę znaleźć zdjęcia tej naklejki. Ostatnio przeglądając ogłoszenia Miśków znalazłem jedno zdjęcie szyby na której była naklejka ale wymiarów próżno szukać. Pytałem w ASO i maja taką naklejkę w cenie...59zł ! Aż takim estetą nie jestem Flaszeczkę mogę dać Gdyby ktoś z Was mógł dokładnie zmierzyć i podesłać projekt takiej naklejki nawet w paint to byłbym wdzięczny. Ewentualnie może ktoś zajmuje się grafiką i ma ploter...albo ktoś ma oryginał to chętnie odkupię
elektryk - 12-09-2016, 21:49
Czy 59zł to aż tak dużo że warto robić "podróbkę" naklejki?
Bzyk_R1 - 12-09-2016, 22:28
Każdy mierzy wedle swoich możliwości. Rozumiem nie oszczędzanie na rozrządzie czy oleju ale 59zł za naklejkę 2x5cm to dla mnie przesada.
W@sio - 12-09-2016, 22:34
U mnie też tego nie ma i mówiąc szczerze aż tak nie zależy mi na tym
elektryk - 13-09-2016, 15:23
Bzyk_R1 napisał/a: | Każdy mierzy wedle swoich możliwości. Rozumiem nie oszczędzanie na rozrządzie czy oleju ale 59zł za naklejkę 2x5cm to dla mnie przesada. | Tak zgadzam się że ta cena jest wysoka, ale przy wydruku jednej sztuki koszt samego wydruku będzie rzędu złotych, ale koszty obsługi będą kilkanaście/kilkadziesiąt złotych a jakość będzie widocznie gorsza.
sla - 16-09-2016, 18:15
A po co Ci ta naklejka? Myślisz, że będzie z nią lepiej jedził Zawsze mnie dziwi ta pasja do upiększania. Chcesz miec to kup, a nie kombinuj, cena dla pasjonatów dobrze dobrana.
Bzyk_R1 - 17-09-2016, 07:08
No i masz. Tak jestem pewien że będzie lepiej jeździł. Nie wiem ile koni dodaje ta naklejka ale coś na pewno. W ogóle to zamierzam okleić mu całą klapę HKS Brembo Enkei Speed i takie tam, z góry na dół żeby wszyscy wiedzieli jakie graty mam na pokładzie i jaki jestem szybki. Chciałbym żeby zazdrościła cała wioska jak podjadę pod GS i żeby laski miały maślane oczy jak tylko spojrzą. No i UV w środku i na zewnątrz to podstawa ma się świecić jak ufo.
Temat ogarnięty dzięki kolegom z forum BMW. Tam mają fioła na punkcie naklejek i zrobią KAŻDĄ jaką dusza zapragnie.
apollo99 - 17-09-2016, 11:34
Hahaha, Bzyk_R1 na te łaski to bym nie liczył, one tylko rozpoznają Audi i Bmw
W@sio - 17-09-2016, 18:58
Bzyku, wyluzuj:-) fakt, jakbyś miał projekt w wektorach tej naklejki to każda firma reklamowa dysponująca ploterem by Ci wycęła
Ja za to myślałem by sobie walnąć na klapie "Zgadnij kotku co mam w środku"
Bzyk_R1 - 20-09-2016, 15:58
Posiadam oryginalnie podrobioną nalepkę 4WD w formacie .png czyli w takim żeby tło było przeźroczyste bo w .jpg wskakuje białe tło i oczywiście szare/srebrne literki. Jakby kto chciał to wyślę na maila i sobie wydrukujecie na odpowiednim sprzęcie. Chyba że ktoś chce gotowe to niedługo będę miał tyle sztuk ile na kartce A4 wejdzie i wysłać mogę pocztą.
[ Dodano: 31-01-2019, 20:26 ]
Oto efekt współpracy na grupie Outlanderowcy MM i pracy kolegi Zbyszka. Wspaniałe "oryginalne podróbki" naklejki 4WD z Mitsubishi. Dostępne w różnych wzorach i kolorach. Barrrrdzo dobrrrra rrrrobota Zbyszek! Brakowało mi jej na szybie
japanfan - 13-03-2019, 19:24
I o to chodziło, cieszę się że pasują
nowypn - 19-03-2019, 20:24
Bzyku a nie masz na zbyciu jednej sztuki?
staszq2 - 19-03-2019, 20:30
nowypn napisał/a: | Bzyku a nie masz na zbyciu jednej sztuki? |
To raczej pytanie do twórcy japanfan
Bzyk_R1 - 19-03-2019, 20:46
nowypn, druga od góry już naklejona u mnie. Wybierz sobie i PW jak coś.
Tiamat - 30-08-2023, 09:36
Ale czy dostępne Panie jeszcze te nalypki ?
Szczególnie ta z czerwonym frontem. Bo mój to ten wzmocniony
|
|
|