Inne modele Mitsubishi - JESIENNE IMPRESJE, czyli dział się budzi na zimę
kordiank2 - 05-11-2005, 14:46 Temat postu: JESIENNE IMPRESJE, czyli dział się budzi na zimę Jeśli jesteś szczęśliwym lub nieszczęśliwym - bo i tak się może zdarzyć - posiadaczem innego modelu, to umieść w tym temacie fotkę lub parę fotek niekoniecznie jesiennych, pooglądamy sobie, a potem wybierzemy i nagrodzimy.zapraszam
[ Dodano: Sob Lis 05, 2005 3:39 pm ]
to zaczynam z SIGMĄ in fall - spox to tylko 19 fotek:
Chooper - 05-11-2005, 16:04
znowu jesień nad Baciotami
ładne te jesienne foteczki w plenerze
ja niestety nie mam cyfraka ani czasu jeździć w plener
kordiank2 - 18-11-2005, 20:21
...no i chyba tylko ja jeżdżę innymi modelami. więc się dział na pewno nie obudzi. w takim razie rozszerzam ofertę konkursu o podejrzane inne modele z możliwością pstryknięcia własnoręcznego lub (dla nieposiadających cyfraka) wyszperania fotki w sieci. czyli, że nagrodę będzie można odebrać za nieswoje zdjęcie. uwaga! należy zaznaczyć skąd zassano. nie można umieszczać zdjęć publikowanych już na forum.
TNT - 18-11-2005, 23:18
Kordian ja zrobie zdjecia w plenaerze tzn na podworku. Nie uwzgledniaj innych poczekaj tylko na to abym umyl misia i byla ladna pogoda. A napewno zaskocze wszystkich moze nawet cabrio
kordiank2 - 19-11-2005, 09:25
TNT napisał/a: | ...A napewno zaskocze wszystkich moze nawet cabrio |
mnie nie zaskoczysz (Jackie się wygadał i nawet pokazał). I jako, że kabrioletka, to w drodze wyjątku możnaby to uznać za inny model
Firebee - 19-11-2005, 09:51
inne marki mozna?hihi:P
kordiank2 - 19-11-2005, 11:37
Firebee napisał/a: | inne marki mozna?hihi:P |
a co to za oftopiki??? marek już nie ma - jest ojro
ps. zdjęcia sigmy w lepszej jakości (do wykorzystania np na kalendarz ) są w naszej GALERII... celestyna-story w słabszej rozdzielczości, też już jest
|
|
|