To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Inne modele Mitsubishi - JESIENNE IMPRESJE, czyli dział się budzi na zimę

kordiank2 - 05-11-2005, 14:46
Temat postu: JESIENNE IMPRESJE, czyli dział się budzi na zimę
Jeśli jesteś szczęśliwym lub nieszczęśliwym - bo i tak się może zdarzyć - posiadaczem innego modelu, to umieść w tym temacie fotkę lub parę fotek niekoniecznie jesiennych, pooglądamy sobie, a potem wybierzemy i nagrodzimy.zapraszam

[ Dodano: Sob Lis 05, 2005 3:39 pm ]
to zaczynam z SIGMĄ in fall - spox to tylko 19 fotek:

Chooper - 05-11-2005, 16:04

znowu jesień nad Baciotami :D
ładne te jesienne foteczki w plenerze

ja niestety nie mam cyfraka ani czasu jeździć w plener :(

kordiank2 - 18-11-2005, 20:21

...no i chyba tylko ja jeżdżę innymi modelami. więc się dział na pewno nie obudzi. w takim razie rozszerzam ofertę konkursu o podejrzane inne modele z możliwością pstryknięcia własnoręcznego lub (dla nieposiadających cyfraka) wyszperania fotki w sieci. czyli, że nagrodę będzie można odebrać za nieswoje zdjęcie. uwaga! należy zaznaczyć skąd zassano. nie można umieszczać zdjęć publikowanych już na forum.
TNT - 18-11-2005, 23:18

Kordian ja zrobie zdjecia w plenaerze tzn na podworku. Nie uwzgledniaj innych poczekaj tylko na to abym umyl misia i byla ladna pogoda. A napewno zaskocze wszystkich moze nawet cabrio :mrgreen:
kordiank2 - 19-11-2005, 09:25

TNT napisał/a:
...A napewno zaskocze wszystkich moze nawet cabrio :mrgreen:

mnie nie zaskoczysz (Jackie się wygadał i nawet pokazał). I jako, że kabrioletka, to w drodze wyjątku możnaby to uznać za inny model :lol:

Firebee - 19-11-2005, 09:51

inne marki mozna?hihi:P
kordiank2 - 19-11-2005, 11:37

Firebee napisał/a:
inne marki mozna?hihi:P

a co to za oftopiki??? marek już nie ma - jest ojro

ps. zdjęcia sigmy w lepszej jakości (do wykorzystania np na kalendarz :lol: ) są w naszej GALERII... celestyna-story w słabszej rozdzielczości, też już jest