To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - POSZUKUJE WARSZTATU!!!

Anonymous - 11-03-2007, 22:44
Temat postu: POSZUKUJE WARSZTATU!!!
witam. mam troszke problemow z moim lancerkiem 93 16v a jestem jego posiadaczem od jakiegos miesiaca i kompletnie nie znam sie na rzeczy. w związku z czym poszukuje zaufanego warsztatu w ktorym ludzie znaja sie na rzeczy i moge im powierzyć swojego miśka bez obaw o spapranie roboty i nadmierne koszty.. Poszukuje takich miejsc na terenie małopolski jestem z podhala wiec małopolska to teren gdzie moge spokojnie sie zapuszczać. z góry dziekuje za info!
Hubeeert - 11-03-2007, 23:01

Przenioslem Twoj temat do forum Malopolska - tu juz sa namiary i latwiej zapytac Kolegow z tego rejonu kogo polecaja.

Pozdrawiam

Anonymous - 11-03-2007, 23:08
Temat postu: poszukuje warsztatu!
hej!. jestem z okolic zakopanego i poszukuje zaufanego i sprawdzonego mechanika ktory pomogł by mi z moim lancerkiem 1.6 16v 93r poszukuje info o takich osobach ( zakładach na terenie małopolski " znający się na rzeczy i nie zdzierający kasy"
z gory dziekuje za info

Hubeeert - 11-03-2007, 23:25

pl3x, :roll: drugi temat o tym samym.... Skontaktuj sie z uzytkownikiem Sajmon - On moze cos wiedziec
szczeslaw - 12-03-2007, 01:21

pl3x, Małopolska jest duża :)
Niestesty nie znam żadnego mechanika z Podhala. Jeżeli wizyta u mechanika w okolicach Krakowa jest możliwa, to zapraszam na PW po namiary na naszego sprawdzonego magika. Jeżeli szukasz kogoś bliżej, to skontaktuj się z użytkownikiem Ficu865 - on pochodzi z Podhala i może będzie w stanie kogoś polecić.

Anonymous - 12-03-2007, 10:03

szczeslaw napisał/a:
Ficu865 - on pochodzi z Podhala i może będzie w stanie kogoś polecić.

hehe mojego speca od kabli i głowicy :wink: Na podhalu znam dobrego mechaniora od merców. Jeśli chodzi o mitsu nie słyszałem o jakimś specjalizującym się w tej marce. pl3x skąd dokładnie jesteś? Jeśli do Krakowa dasza rady podjechać mogę Cie zaprowadzić do naszego oswojonego zaprzyjaźnionego mechanika który napewno nie bierze dużo a jest mistrzem w swoim fachu. Z tym że najpierw trzeba się z nim umówić bo ma spory ruch.

wojmi1 - 12-03-2007, 14:36

New Targ, Kowaniec, Osiedle Gazdy Jacek Nowak -- wot wsio . Kumpel i dobry mechanik od samochodow nie tylko Mitsu :badgrin: :badgrin: :badgrin: :P