ASX Techniczne - system bezkluczykowy nie odpala przy niskich temperaturach
jarecki_w - 07-01-2017, 00:21 Temat postu: system bezkluczykowy nie odpala przy niskich temperaturach Witam serdecznie,
jestem nowym użytkownikiem samochodu MITSUBISHI ASX 2.2 AUTOMAT z bez kluczykowym dostępem do samochodu w dniu dzisiejszym system nie chciał mi uruchomić samochodu:-(
przy każdej próbie pojawiał się apis SEE YOU i system się wyłączył:-(
czy macie jakieś pomysły ja można uruchomić auto???
prozę o pomoc!!!!
p.s do tej pory nigdy nie miałem problemów z uruchomieniem auta (mam nowy akumulator)
marrok - 07-01-2017, 16:28 Temat postu: Re: system bezkluczykowy nie odpala przy niskich temperatura
jarecki_w napisał/a: | Witam serdecznie,
jestem nowym użytkownikiem samochodu MITSUBISHI ASX 2.2 AUTOMAT z bez kluczykowym dostępem do samochodu w dniu dzisiejszym system nie chciał mi uruchomić samochodu:-(
przy każdej próbie pojawiał się apis SEE YOU i system się wyłączył:-(
czy macie jakieś pomysły ja można uruchomić auto???
prozę o pomoc!!!!
p.s do tej pory nigdy nie miałem problemów z uruchomieniem auta (mam nowy akumulator) |
Kiedy baterię w pilocie wymieniałeś ? Spróbuj przyłożyć kluczyk blisko przycisku start i uruchomić. Jak nie da rady serwis.
lichy - 07-01-2017, 21:51 Temat postu: Re: system bezkluczykowy nie odpala przy niskich temperatura Włóż kluczyk (pilot) do slotu w schowku przed miejscem pasażera i spróbuj odpalić.
Jeżeli się uda, to prawdopodobnie bateria w pilocie do wymiany.
Chociaż w takim przypadku powinien być wcześniej komunikat o konieczności jej wymiany...
|
|
|