[92-96]Colt CA0 - [CA4A 1.6] ciag dalszy chlodzenia .....
Anonymous - 13-03-2007, 19:18 Temat postu: [CA4A 1.6] ciag dalszy chlodzenia ..... witam was wiec sprawa wyglada tak ze chlodnica jest tylko do polowy ciepla tam gdzie wiatrak a reszta zimne probowalem roznych srodkow zeby przedarlo i nic caly dzien sie z tym bawilem , i dalej to samo plyn wymienilem odpowietrzylem wiec chyba wymienie chlodnice, a jeszcze jako ciekawostka to jak sie mu podnosi temp to wlaczam ogrzewanie na full dmuchawe tez i temp jest idealna tylko ze chu.. z takim chlodzeniem napiszcie mi czy to tylko chlodnica pozdrawiam a i wlasnie nie mam termostatu jak narazie ale to chyba w niczym nie przeszkadza chyba
Krzyzak - 13-03-2007, 19:30
chlodnica do wymiany
Hugo - 13-03-2007, 19:38
Mateo567 napisał/a: | jako ciekawostka to jak sie mu podnosi temp to wlaczam ogrzewanie na full dmuchawe tez i temp jest idealna | Żadna ciekawostka. To normalne. Włączając ogrzewanie zwiększasz obieg wpuszczając gorący płyn do nagrzewnicy. Mateo567 napisał/a: | wlasnie nie mam termostatu jak narazie ale to chyba w niczym nie przeszkadza | W tym, że się grzeje nie przeszkadza, ale jak wymienisz chłodnicę to załóż termostat, bo będziesz miał wiecznie niedogrzany silnik itd.
Anonymous - 13-03-2007, 19:45
dzieki za szybkie odpowiedzi, teraz mam pytanie czy ma ktos dostep do takiej chlodnicy ?? u mnie jest ciezko na allegro nie widzialem a i najwazniejsze ile nowa kosztuje ?? lub uzywka ?? pozdro
Krzyzak - 13-03-2007, 19:54
uzywana juz masz, lepiej kup nowa - zapytaj Japaneze (adres na forum) do Galanta za japonska chlodnice Koyo zaplacilem 3x0 zlotych (gdzie x nie pamietam, ale < 5) gdzie Nissens (holandia) normalnie kosztuje ponad 500 zl.
Anonymous - 13-03-2007, 20:08
czyli kolo 300 zl bedzie kosztowac ?? szkoda bo mialem na oku ladnneeeee oponki nowe niestety mialem.... a adresu gdzie dokladniej szukac ??
josie - 13-03-2007, 20:09
http://www.allegro.pl/ite...ncer_92_96.html
http://www.allegro.pl/ite...lancer_92_.html
Anonymous - 13-03-2007, 20:46
dzieki za linki wezme ta tansza za 250 mysle ze bedzie ok mam za duzo wydatkow teraz w sumie 50 zl nie jest duzo wiecej no ale mus to mus i mam pytanie czy napewno to tylko chlodnica zeby pozniej nie bylo niemilego zaskoczenia pozdro a wlasnie jeszcze tak nie na temat cos malo zdjec na tym forum colcikow waszych... cieplo sie robi jakis zlocik mala popijawa jeszcze raz dziekuje za linki pozdro 4 all
|
|
|