Nasze Miśki - Moja nowa (już stara) Żona.
komarsnk - 20-09-2015, 18:06
Rafal_Szczecin napisał/a: | WreX napisał/a: | Co do wycieraczek to muszę coś wymyśleć, polecają też niby jakąś firme "motogum" ale nie wiem nie znam za bardzo tematu, |
smietnik jakich malo.
wyrzucilem po 3 miesiacach
uzywam boszow i jestem bardzo zadowolony |
Podpisuję się obiema rękami.
WreX - 20-09-2015, 18:08
Fragu napisał/a: | Wycieraczki?! Tylko Denso, albo zwykłe albo lepiej Hybrydowe. W Galu miałem od zakupu - ponad 50 tys km zrobiły i nadal działały świetnie. |
Podaj dokładnie model albo jak możesz znajdź w necie to kupie bo raka dostane, ja od zakupu i przejechaniu ponad 30kkm to przerobiłem w sumie, banany, 2 pary grafitowe, samoróbki, najtańsze, używane itd i zawsze scenariusz podobny, najlepiej o dziwo zbierały najtańsze przez pierwsze 3 miesiące.
booohal - 20-09-2015, 18:36
W tej chwili tylko Alca lub Unipoint.
Zmieniam co roku i jestem bardzo zadowolony.
No, ale zawsze mam jakąś powłokę na szybie co troszkę zmienia postać rzeczy.
Dzisiaj znowu byłem w Wieluniu i jak wyjechałem to przypomniałem sobie o Tobie
WreX - 20-09-2015, 18:57
booohal napisał/a: | W tej chwili tylko Alca lub Unipoint.
Zmieniam co roku i jestem bardzo zadowolony.
No, ale zawsze mam jakąś powłokę na szybie co troszkę zmienia postać rzeczy.
Dzisiaj znowu byłem w Wieluniu i jak wyjechałem to przypomniałem sobie o Tobie |
-.- było dzwonić
Bizi78 - 20-09-2015, 19:36
Jedną rzeczą, którą bym poprawił to naklejka z nr. rejestracyjnym na przedniej szybie .
Tylko nie mów, że ją tak na trzeźwo przykleiłeś .
WreX - 20-09-2015, 19:50
Bizi78 napisał/a: | Jedną rzeczą, którą bym poprawił to naklejka z nr. rejestracyjnym na przedniej szybie .
Tylko nie mów, że ją tak na trzeźwo przykleiłeś . |
Ktokolwiek by tego samochodu nie zobaczył to zawsze się przywali do tej naklejki
A co do tego czy na trzeźwo to jak już jesteśmy przy %% to ten no... ja nie pije w ogóle ;d
mjsystem - 20-09-2015, 20:03
WreX napisał/a: | jakie polecacie wycieraczki |
WreX napisał/a: | bo ja przerobiłem od bananów za ponad 60zł przez grafitowe, kończąc na najtańszych za 6zł i jakoś nie trafiłem na "te jedyne" |
A teraz:
mjsystem napisał/a: | ja kupuję zwykłe Valeo. |
Tomi89 napisał/a: | Co do wycieraczek ja mam firmy Alca 50zl za dwie, są ze mną już 1,5 roku i dalej ładnie zbierają. |
Hugo napisał/a: | Wycieraczki ALCA HEYNER bezprzegubowe. Innych nie chcę. Ciche i trwałe, a kosztują mniej niż zwykłe bosze. |
Rafal_Szczecin napisał/a: | uzywam boszow i jestem bardzo zadowolony |
Fragu napisał/a: | Wycieraczki?! Tylko Denso, albo zwykłe albo lepiej Hybrydowe. W Galu miałem od zakupu - ponad 50 tys km zrobiły i nadal działały świetnie. |
komarsnk napisał/a: | uzywam boszow i jestem bardzo zadowolony
Podpisuję się obiema rękami. |
booohal napisał/a: | W tej chwili tylko Alca lub Unipoint. |
Wybrałeś?
WreX - 20-09-2015, 20:30
mjsystem napisał/a: | Wybrałeś?
|
No nie... może ankiete zrobie... w ogóle jest sens dawania tych środków hydrofobowych na szybe?
booohal - 20-09-2015, 20:36
WreX napisał/a: | w ogóle jest sens dawania tych środków hydrofobowych na szybe? |
Wpadnij do mnie. Przygotuje Ci kompleksowo szybę, wrzucę powłokę i sam ocenisz Oczywiście free
WreX - 20-09-2015, 20:38
booohal, nie kuś bo jeszcze na następny weekend się tam przytocze ;d
booohal - 20-09-2015, 20:46
No w końcu
mjsystem - 20-09-2015, 20:47
WreX napisał/a: | w ogóle jest sens dawania tych środków hydrofobowych na szybe? |
Dokładnie. Musisz się przekonać Dlaczego nowa szyba nie ma takich mazów przy pracy wycieraczek?
Tomii - 20-09-2015, 21:06
WreX napisał/a: | mjsystem napisał/a: | Wybrałeś?
|
No nie... może ankiete zrobie... w ogóle jest sens dawania tych środków hydrofobowych na szybe? |
A ja mam takie z Forda:
http://www.ford-esklep.pl...ORD-PREMIUM/262
już drugi raz, teraz te już mają 1,5 roku i jestem zadowolony
WreX - 20-09-2015, 21:20
Dobra dam szanse firmie Alca, zobaczymy czy trafi do czarnej listy ;d Chociaż podejrzewam że 70% problemów z deszczem i wycieraczkami to przez szybę i przez to że często mam zakurzoną i "wygodniej jest" psiknąć spryskiwaczami niż ją umyć to się też pewnie szybciej rysuje i zużywają wycieraczki...
mjsystem - 20-09-2015, 21:23
WreX napisał/a: | przez to że często mam zakurzoną i "wygodniej jest" psiknąć spryskiwaczami niż ją umyć to się też pewnie szybciej rysuje i zużywają wycieraczki... | Dokładnie. A jeszcze gorszy jest piasek jak miesiąc nie ma deszczu.
|
|
|