To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Za(Avance)owany Srebrny EA5A by mjsystem

Perki1985 - 25-02-2016, 19:54

mjsystem napisał/a:
Jak już pisałem, zmiana na inne auto. Takie tam dziecięce marzenia 8)

Na Dacie Logan? :P

se7en - 25-02-2016, 19:54

fiat 125p :twisted:
polaff - 25-02-2016, 19:55

se7en napisał/a:
fiat 125p
teraz to już nie powód do kpiny!
McCoy - 25-02-2016, 20:27

mjsystem jak juz tak masz bardzo dosyc wynalazkow to poszukaj jakiegos golfa albo octavii.Auta proste,wytrzymale i kazdy mechanik to naprawi tanim kosztem.Tylko nie kupuj od jakiegos wiejskiego tunera,bo historia sie powtorzy.
mjsystem - 03-03-2016, 11:17

Perki1985 napisał/a:

mjsystem napisał/a:
Jak już pisałem, zmiana na inne auto. Takie tam dziecięce marzenia

Na Dacie Logan?
Coś w tym stylu :twisted:

se7en napisał/a:
fiat 125p
Z miłą chęcią, tylko drogie takie egzemplarze. :wink:
polaff napisał/a:

se7en napisał/a:
fiat 125p
teraz to już nie powód do kpiny!
Otóż to. Dobry kanciok kosztuje ze 20 tysięcy. :mrgreen:

McCoy napisał/a:
mjsystem jak juz tak masz bardzo dosyc wynalazkow to poszukaj jakiegos golfa albo octavii.Auta proste,wytrzymale i kazdy mechanik to naprawi tanim kosztem.Tylko nie kupuj od jakiegos wiejskiego tunera,bo historia sie powtorzy.
Jak będę chciał od Ciebie porady, to sam się zgłoszę ok? Przerobiłem w życiu ponad 20 aut i sam decyduję, co będzie następne. A wiem,. co będzie i to jest niezmienne.
Tylko aby sprzedać galanta, musi być w miarę sprawny, a od kilku dni nie zapala na benzynie. Trzeba długo kręcić, aż zaciągnie benzynę. Po prostu nie mam siły do tego trupa. :roll:

Marcino - 03-03-2016, 11:31

mjsystem napisał/a:
polaff napisał/a:

se7en napisał/a:

fiat 125p

teraz to już nie powód do kpiny! Otóż to. Dobry kanciok kosztuje ze 20 tysięcy.

Szwagier wyrwał za 2.6.... 87, originał, stał od 2007r w garazu... normalnie mu zazdroszę.

Marcino - 03-03-2016, 11:35

mjsystem napisał/a:
Tylko aby sprzedać galanta, musi być w miarę sprawny, a od kilku dni nie zapala na benzynie. Trzeba długo kręcić, aż zaciągnie benzynę. Po prostu nie mam siły do tego trupa.

Ja nie sprzedaje aż peknie na pół puku pali :)

mjsystem - 03-03-2016, 15:11

Marcino napisał/a:
Ja nie sprzedaje aż peknie na pół puku pali
A ja chcę się pozbyć grata :|
Marcino napisał/a:
Szwagier wyrwał za 2.6.... 87, originał, stał od 2007r w garazu... normalnie mu zazdroszę.
Też mu zazdroszczę :wink:
Owczar - 03-03-2016, 15:24

Sławku, Twój jest wyjątkowo awaryjny. Ja na swojego czasami psioczę - głównie przez korozję, ale w sumie nie jest zbyt awaryjny, a na drodze stanął tylko raz przez aparat zapłonowy, który pośrednio z mojej winy dostał wilgoci.
mkm - 03-03-2016, 15:48

mjsystem, przezywaj go dalej to Ci jeszcze panewkę obróci... Nie wiesz, że Miśki mają duszę, a na pewno dobre ucho? :D

Spróbuj po dobroci... pochwal, poklep, umyj z woskiem, pogłaszcz, zamki przesmaruj... cokolwiek.

mjsystem - 03-03-2016, 15:56

Owczar napisał/a:
Sławku, Twój jest wyjątkowo awaryjny. Ja na swojego czasami psioczę - głównie przez korozję, ale w sumie nie jest zbyt awaryjny, a na drodze stanął tylko raz przez aparat zapłonowy, który pośrednio z mojej winy dostał wilgoci.
Wiem, że to fajne auto. Ale mój się po prostu nie udał. :|
mkm napisał/a:
mjsystem, przezywaj go dalej to Ci jeszcze panewkę obróci... Nie wiesz, że Miśki mają duszę, a na pewno dobre ucho?

Spróbuj po dobroci... pochwal, poklep, umyj z woskiem, pogłaszcz, zamki przesmaruj... cokolwiek.
Tak, tak. Dowiedział się, że idzie na sprzedaż i sie kurczowo trzyma. 8) No way. To jego ostatnie dni u mnie. :twisted:
Owczar - 03-03-2016, 15:58

mjsystem napisał/a:
No way. To jego ostatnie dni u mnie. :twisted:

Pewnie, nie daj się na to nabrać! 8)

mjsystem - 03-03-2016, 16:19

Owczar napisał/a:

mjsystem napisał/a:
No way. To jego ostatnie dni u mnie.

Pewnie, nie daj się na to nabrać!
Na sto procent będzie sprzedany. Nie ukrywam, że następna pojemność to 4.0. R6. Made in USA. Proste, łatwe i przyjemne. :mrgreen:
mkm - 03-03-2016, 16:37

mjsystem napisał/a:
Tak, tak. Dowiedział się, że idzie na sprzedaż i sie kurczowo trzyma.

Robi Ci na złość - to przekorne bestie :mrgreen:

Bracia Zet, którym Weteran zabrał sporo zdrowia, przed wywiezieniem go na złom rąbali go siekierą.
Nie dlatego, że trzeba było - ze złości :biggrin:

Też go wcześniej przezywali, więc im taką ścieżkę zdrowia zrobił, że mimo upływu lat nadal się jeżą na samo wspomnienie :mrgreen:
Ksywki u nich Weteran miał dwie... Śmietnik i Kibel :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

mjsystem - 03-03-2016, 17:48

mkm napisał/a:
Robi Ci na złość - to przekorne bestie
Ewidentnie :mrgreen: