Nasze Miśki - Za(Avance)owany Srebrny EA5A by mjsystem
Perki1985 - 25-02-2016, 19:54
mjsystem napisał/a: | Jak już pisałem, zmiana na inne auto. Takie tam dziecięce marzenia |
Na Dacie Logan?
se7en - 25-02-2016, 19:54
fiat 125p
polaff - 25-02-2016, 19:55
se7en napisał/a: | fiat 125p | teraz to już nie powód do kpiny!
McCoy - 25-02-2016, 20:27
mjsystem jak juz tak masz bardzo dosyc wynalazkow to poszukaj jakiegos golfa albo octavii.Auta proste,wytrzymale i kazdy mechanik to naprawi tanim kosztem.Tylko nie kupuj od jakiegos wiejskiego tunera,bo historia sie powtorzy.
mjsystem - 03-03-2016, 11:17
Perki1985 napisał/a: |
mjsystem napisał/a:
Jak już pisałem, zmiana na inne auto. Takie tam dziecięce marzenia
Na Dacie Logan? | Coś w tym stylu
se7en napisał/a: | fiat 125p | Z miłą chęcią, tylko drogie takie egzemplarze.
polaff napisał/a: |
se7en napisał/a:
fiat 125p
teraz to już nie powód do kpiny! | Otóż to. Dobry kanciok kosztuje ze 20 tysięcy.
McCoy napisał/a: | mjsystem jak juz tak masz bardzo dosyc wynalazkow to poszukaj jakiegos golfa albo octavii.Auta proste,wytrzymale i kazdy mechanik to naprawi tanim kosztem.Tylko nie kupuj od jakiegos wiejskiego tunera,bo historia sie powtorzy. | Jak będę chciał od Ciebie porady, to sam się zgłoszę ok? Przerobiłem w życiu ponad 20 aut i sam decyduję, co będzie następne. A wiem,. co będzie i to jest niezmienne.
Tylko aby sprzedać galanta, musi być w miarę sprawny, a od kilku dni nie zapala na benzynie. Trzeba długo kręcić, aż zaciągnie benzynę. Po prostu nie mam siły do tego trupa.
Marcino - 03-03-2016, 11:31
mjsystem napisał/a: | polaff napisał/a:
se7en napisał/a:
fiat 125p
teraz to już nie powód do kpiny! Otóż to. Dobry kanciok kosztuje ze 20 tysięcy. |
Szwagier wyrwał za 2.6.... 87, originał, stał od 2007r w garazu... normalnie mu zazdroszę.
Marcino - 03-03-2016, 11:35
mjsystem napisał/a: | Tylko aby sprzedać galanta, musi być w miarę sprawny, a od kilku dni nie zapala na benzynie. Trzeba długo kręcić, aż zaciągnie benzynę. Po prostu nie mam siły do tego trupa. |
Ja nie sprzedaje aż peknie na pół puku pali
mjsystem - 03-03-2016, 15:11
Marcino napisał/a: | Ja nie sprzedaje aż peknie na pół puku pali | A ja chcę się pozbyć grata
Marcino napisał/a: | Szwagier wyrwał za 2.6.... 87, originał, stał od 2007r w garazu... normalnie mu zazdroszę. | Też mu zazdroszczę
Owczar - 03-03-2016, 15:24
Sławku, Twój jest wyjątkowo awaryjny. Ja na swojego czasami psioczę - głównie przez korozję, ale w sumie nie jest zbyt awaryjny, a na drodze stanął tylko raz przez aparat zapłonowy, który pośrednio z mojej winy dostał wilgoci.
mkm - 03-03-2016, 15:48
mjsystem, przezywaj go dalej to Ci jeszcze panewkę obróci... Nie wiesz, że Miśki mają duszę, a na pewno dobre ucho?
Spróbuj po dobroci... pochwal, poklep, umyj z woskiem, pogłaszcz, zamki przesmaruj... cokolwiek.
mjsystem - 03-03-2016, 15:56
Owczar napisał/a: | Sławku, Twój jest wyjątkowo awaryjny. Ja na swojego czasami psioczę - głównie przez korozję, ale w sumie nie jest zbyt awaryjny, a na drodze stanął tylko raz przez aparat zapłonowy, który pośrednio z mojej winy dostał wilgoci. | Wiem, że to fajne auto. Ale mój się po prostu nie udał.
mkm napisał/a: | mjsystem, przezywaj go dalej to Ci jeszcze panewkę obróci... Nie wiesz, że Miśki mają duszę, a na pewno dobre ucho?
Spróbuj po dobroci... pochwal, poklep, umyj z woskiem, pogłaszcz, zamki przesmaruj... cokolwiek. | Tak, tak. Dowiedział się, że idzie na sprzedaż i sie kurczowo trzyma. No way. To jego ostatnie dni u mnie.
Owczar - 03-03-2016, 15:58
mjsystem napisał/a: | No way. To jego ostatnie dni u mnie. |
Pewnie, nie daj się na to nabrać!
mjsystem - 03-03-2016, 16:19
Owczar napisał/a: |
mjsystem napisał/a:
No way. To jego ostatnie dni u mnie.
Pewnie, nie daj się na to nabrać! | Na sto procent będzie sprzedany. Nie ukrywam, że następna pojemność to 4.0. R6. Made in USA. Proste, łatwe i przyjemne.
mkm - 03-03-2016, 16:37
mjsystem napisał/a: | Tak, tak. Dowiedział się, że idzie na sprzedaż i sie kurczowo trzyma. |
Robi Ci na złość - to przekorne bestie
Bracia Zet, którym Weteran zabrał sporo zdrowia, przed wywiezieniem go na złom rąbali go siekierą.
Nie dlatego, że trzeba było - ze złości
Też go wcześniej przezywali, więc im taką ścieżkę zdrowia zrobił, że mimo upływu lat nadal się jeżą na samo wspomnienie
Ksywki u nich Weteran miał dwie... Śmietnik i Kibel
mjsystem - 03-03-2016, 17:48
mkm napisał/a: | Robi Ci na złość - to przekorne bestie | Ewidentnie
|
|
|