To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Łódzkie - WELCOME

piotrek204 łódz - 10-01-2008, 21:53

witam wszyskich lancer forewer

[ Dodano: 10-01-2008, 21:55 ]
:badgrin: :lol: :badgrin: :lol: :badgrin: :lol: :badgrin: :lol:

Anonymous - 12-01-2008, 15:44

No i mnie trafiło :)
Witam wszystkich szczęściarzy z łodzkiego. Od wczoraj posiadam ciemnogranatowego Gala '99 2,5 V6 + Tip i jak na razie nie jem, nie śpię, tylko podziwiam :) . Parkuję w okolicach Andrespola a spotkać mnie można w okolicach widzewa i centrum.
Numery na razie WR.....
PS. Czy ktoś z użytkowników zakładał gaz do tego monstrum gdzieś w okolicach? Będę wdzięczny za info :)

Anonymous - 12-01-2008, 21:01

nie profanoj marki na gazie taniej ale krocej pojezdzisz noi mol sierobi nie sluchaj opini ze bedzie tak samo jak na benzynie bo to bzdura przyk. ja mam colta 1600 i lykam bety z serii316 z motorem 2500
Anonymous - 14-01-2008, 14:39

Przy sekwencji sie mol sie robi? Jedyne pogorszenie osiagow moze byc zwiazane ze zwikeszeniem masy. Zreszta po co placic 4zl skoro mozna 2? Jak sie duzo jezdzi i ma sie w dodatku duzy silnik to sie oplaca i tyle. I nie wiem o jakiej profanacji piszesz. To nie evo czy 3000gt TT tylko zwykle auto to poruszania sie. Brat ma maxime 3.0 v6 i nie wyobraza sobie jazdy tym autem bez gazu a przejechanie 100km kosztuje go mniej jak coltem 1.6 i zapewniam Cie ze mimo tego ze ma gaz to by Cie objechal :lol:
Anonymous - 15-01-2008, 07:10

moze i tak moze by mnie objechal ale kupujac auto powinno cie stac na wache
nie poto fabryka zrobila na benzyne zeby polaczki przerabiali
i tak jest ze wszystkim lykamy wszystko co zachod sdie pozbywa niestety

a ze wacha jest droga to inna sprawa mnie tam stac na paliwo niezaleznie ile by kosztowalo

Anonymous - 15-01-2008, 14:43

Sory ale glupoty piszesz. Ile jest aut na gaz? Czyli ci wszyscy ludzie co maja lpg to kombinatorzy? Fabryka tez sprzedaje auta, ktore maja lpg. Czyli jazda takim autem jest ok bo fabryka do tego go przygotowala? Czym sie rozni taka instalacja od tej co sobie zalozymy w warsztacie gazowym? A w sumie to moze masz racje. Niech podniasa cene benzyny do 6zl (bo ile by nie kosztowala to i tak musimy tankowac) i niech jakis arab sie bogaci :lol:
Anonymous - 15-01-2008, 18:08

1.
Cytat:
Czyli ci wszyscy ludzie co maja lpg to kombinatorzy?

Tak kombinują, żeby mieć więcej kasy w portfelu(jak ja;).
2.
Cytat:
Niech podniasa cene benzyny do 6zl (bo ile by nie kosztowala to i tak musimy tankowac) i niech jakis arab sie bogaci

W Polsce mamy ropę od ruskich. Gaz też.

Anonymous - 15-01-2008, 21:31

dylson ty i tak niemasz co sie martwic bo masz dizla

ale jak widze matizy cieniasy na gaz to mnie to rozbawia
a moj pali 5 na 100 wiec to itak sie nie oplaca zakladac szajs do auta i nikt nie zmieni mojego zdania

a gaz fabryczny hm robia to po to zeby miec wiecej sprzedanych aut

jakbys widzial co sie dzieje z motorkiem od srodka to bys nie zalozyl nigdy

i nie wmowisz mi ze to nie prawda bylem mechanikiem i wiem co mowie

wybor nalezy i tak do posiadacza auta czy chce miec autko na lata czy na krocej
zakonczmy ten spor bo to i tak niema sensu mozna tak cala wiecznosc pisac i tak to nic nie zmieni pozdro dla wszystkich :finga: :finga: :finga: :finga: :finga: :finga: :finga: :finga:

yaro1976 - 16-01-2008, 10:22

berti napisał/a:
No i mnie trafiło :)
Witam wszystkich szczęściarzy z łodzkiego. Od wczoraj posiadam ciemnogranatowego Gala '99 2,5 V6 + Tip i jak na razie nie jem, nie śpię, tylko podziwiam :) . Parkuję w okolicach Andrespola a spotkać mnie można w okolicach widzewa i centrum.
Numery na razie WR.....
PS. Czy ktoś z użytkowników zakładał gaz do tego monstrum gdzieś w okolicach? Będę wdzięczny za info :)

chyba cie widziałem wczoraj ok 15:30 na skrzyżowaniu Piłsudskiego z Niciarnianą? ale nie widziałem rejestracji :(

co do gazu, to polecam Stefanowskiego, może nie najtaniej ale dobrze zrobione, ja już rok czasu hulam i nic się nie dzieje, a maszyna śmiga! ale ostatnio kolega zakładał gdzieś poz Łodzią i też zadowolony, a cena zdecydowanie mniejsza.

pzdr

Anonymous - 16-01-2008, 10:44

To byłem JA :D
I Ciebie też widziałem - obok tych autek nie można przejechać obojętnie
Pozdrawiam

Anonymous - 16-01-2008, 13:51

grabsio, w sumie to masz racje Ty wiesz swoje a ja swoje. Sory ze takie ot poszlo :)
piotrek204 łódz - 19-01-2008, 14:08

moja kolej lancer 94 1.6 16v czarny sedan znak szczególny wgniotka lewe tylne nadkole sprawca nie złapany ,widziany okolice manufaktury i chojny pozdro 8)
Anonymous - 26-01-2008, 00:50

No witam wszystkich mitsumaniakow!
Jezdze czarnym Coltem CA0, silniczek 1.3. Najczesciej mozna mnie spotkac poznym wieczorem na calej dlugosci Al. Wlokniarzy / Jana Pawla II (powrot z Radogoszcza na Polesie od narzeczonej :) . Czasami widac mnie na parkingu PŁ przy Wydzialem Mechanicznym, ale to tylko wtedy jak nie chce mi sie isc z domu z buta 1,5 km...:)
Znak rozpoznawczy mojego Colta: biala naklejka z rowerem na tylnej klapie (pewnie bede zlinczowany, ale niestety rower to moja pierwsza miłość...)

Pozdrawiam
Łukasz

Anonymous - 26-01-2008, 06:42

i tu sie mylisz rowerek fajna sprawa zdrowy przede wszyskim

ja swoj sprzedalem zeby miec na oponki

[ Dodano: 30-01-2008, 06:27 ]
wczoraj na przybyszewskiego widziana siostra bolka w srebnym pieknym colciku

a 200 m. dalej na placu reymonta dostrzeglem nasza nowa kolezanke alicje

Anonymous - 30-01-2008, 15:17

witam wszystkich serdecznie :) jestem tutaj nowy na forum i myślę że przyjmiecie mnie serdecznie :)

p.s dwa dni temu kupiłem z ojcem dla siostry colta 1.3 malibu ( kolor: żółty jaskrawy) jak zobaczycie takie autko to napewno moja siostra :wink: a tak apropos fajne autko jestem pod wrażeniem jak na silnik 1.3 :)