To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Warmińsko - Mazurskie - Spoty w ELBLĄGU, OLSZTYNIE lub innym miejscu Warmii i Mazur

Kibloo - 14-12-2007, 08:22

dawajta znać jakby co :mrgreen:
Anonymous - 14-12-2007, 09:33

doli73 napisał/a:
Axer brachu, mam nadzieję ze odwiedzisz kolegę w niedzielę
A cha, nic mi sie nie ciśnie na usta ale axerku k........wa gdzie masz te ładne naklejki z tego misiaczka L 200.

odwiedzę odwiedzę hehe,,,, ale tak jak juz pisalem i mówiłem dla kib..... musze przyjechac z kierowcą

kibo.... tak myślałem że się wdu....pisz na te maty z ptasią grypą,,,, na drugi dzień całkiem drogę zablokowali, dzięki za odwiedzinki i teraz jak tylko bedziesz gdzieś pomykał w pobliżu to dawaj znac,,, zawsze jakąś kawkę wypijemy
pozdrówka dla wszystkich

a....... doli.... naklejki z misia będą będą,,, ot trochę się porysowały po leśnych wyprawach ale zrobi się nowe hehe.

Anonymous - 14-12-2007, 22:11

Dudo napisał/a:
Doli co to za prywata!!!

To nie prywata!!!!!!!!!!!!
Jak ktoś ma ochotę przyjechać to nie ma sprawy. Nic nie pisałem bo Axerek konkretnie nie potwierdził, a nie chciałem nikomu na ślepo głowy zawracać.
Dudo jak dasz radę to wszystkich zabieraj.

[ Dodano: 14-12-2007, 22:16 ]
Axer napisał/a:
odwiedzę odwiedzę hehe,,,, ale tak jak juz pisalem i mówiłem dla kib..... musze przyjechac z kierowcą

Ja wiem brachu ale miałeś wpaść w tą niedzielę "NA KAWKE" :wink: Hi
Axer napisał/a:
a....... doli.... naklejki z misia będą będą,,, ot trochę się porysowały po leśnych wyprawach ale zrobi się nowe hehe.

No mam nadzieję bo SUPER były.
Myślę że na kolejny zlot byśmy może sie razem tak okleili. Co ty na to?
Ps. Axer, ale jak byś miał być w niedzielę to daj mi znać na komore o ktorej i troszkę wcześniej. OK?

Anonymous - 14-12-2007, 23:20

Doli73 napisał
Dudo jak dasz radę to wszystkich zabieraj.
moraś, daro74 zbierajcie się bo jak nie to następny spot tylko przy kawie :P

Anonymous - 15-12-2007, 20:10

Dudo napisał/a:
daro74 zbierajcie się bo jak nie to następny spot tylko przy kawie

To nie zaszalałeś i nasi koledzy równ ież.

sebekColt97 - 06-02-2008, 12:42

Witam kolegów z Elbląga i Warmińsko - Mazurskiego. Czy planujecie jakiś spot w Elblągu, w tym miesiącu lub wkrótce? Czy są organizowane spoty w Ostródzie, Iławie?
Anonymous - 07-02-2008, 13:02

Często planujemy i ... na tym się kończy. :P - to taki żarcik!

Jak tam panowie, są chęci na spota? Bo od ostatniej imprezy wątroba już odtajała, a na kulig za tydzień też nie ma co liczyć!

Pozdrawiam

Anonymous - 07-02-2008, 13:32

Jestem ZA spotem. U mnie 16.02 odpada bo pracuje.
Może wy dacie jakieś propozycje odnośnie spota.
Pisać się na spota, bo znowy będą tylko dwie lub trzy osoby.

Anonymous - 08-02-2008, 12:48

I owszem jestem Doli za tobą , miejsca u nas dostatek - a tak na poważnie to może pasuje sobota 23 luty
Kibloo - 08-02-2008, 19:03

info do mnie na PW dwa dni wcześniej

pozdro

Anonymous - 09-02-2008, 08:11

Mi najlepiej pasi 17.02 w niedziele 8)
Kibloo - 10-02-2008, 09:54

dla mnie tez nieźle...
pozdro

sebekColt97 - 11-02-2008, 19:31

Witam. Chętnie bym do was wpadł na spota w Elblągu. Problem w tym, że nie znam za bardzo miasta i wiem jedynie gdzie jest centrum Ogrody. Czy tam na parkingu, możecie zrobic spota np.w niedzielę 17.02, powiedzmy o 15?

[ Dodano: 11-02-2008, 19:35 ]
Zawsze można wejść na kawe i coś zjeść w MDonaldzie. A parking chyba nie jest pełny, taki ogromny !!!!.

Anonymous - 11-02-2008, 22:51

sebekColt97 napisał/a:
Witam. Chętnie bym do was wpadł na spota w Elblągu. Problem w tym, że nie znam za bardzo miasta i wiem jedynie gdzie jest centrum Ogrody. Czy tam na parkingu, możecie zrobic spota np.w niedzielę 17.02, powiedzmy o 15?

Dla mnie OK.
sebekColt97 napisał/a:
A parking chyba nie jest pełny, taki ogromny

Oj jest pełny i to wiele razy.
Ale mimo tego gdzieś byśmy znaleźli kawałek placyku.

sebekColt97 - 12-02-2008, 07:36
Temat postu: Spot 17.02 g.15 - CH Ogrody Carefour?
Cześć. Jak wam termin i miejsce pasuje, to piszcie kto wpadnie i będzie wiadomo, czy warto robić spota. Możemy sie spotkać na obrzeżach parkingu,tam jest jakiś sklep motoryzacyjny z radiami samochodowymi jak zauważyłem? Miejsce dobre do pogadania, a na ciepłe napoje i zdrową żywność do MDonald :)