Zachodniopomorskie - SPOT-y Mitsumaniaków
Anonymous - 05-12-2007, 20:46
stary alfer napisał/a: | Ja mam inne zdanie w tej kwestii. Nie wiem, nie widziałem, ale wydaje mi się, że ekipa HONDY to dużo młodsi ludzie od tych, którzy lubi± mi¶ki. St±d my siedzimy w zaciszach domowych pilnowani przez nasze Małżowiny ;D, a oni brykaj± po hipermarketach spotykać się z koleżkami. Ot chyba w tym tkwi szkopuł | zgadzan sie z alferem,i dodam jeszcze ,ze moim zdaniem duzo przyjemniej jest posiedziec wieczorem w jakiejs knajpie i pogadac przy piwku niz marznac na parkingu przy markecie
Anonymous - 05-12-2007, 23:19
ERNEST_SZCZECIN napisał/a: | stary alfer napisał/a:
Ja mam inne zdanie w tej kwestii. Nie wiem, nie widziałem, ale wydaje mi się, że ekipa HONDY to dużo młodsi ludzie od tych, którzy lubi± mi¶ki. St±d my siedzimy w zaciszach domowych pilnowani przez nasze Małżowiny ;D, a oni brykaj± po hipermarketach spotykać się z koleżkami. Ot chyba w tym tkwi szkopuł
zgadzan sie z alferem,i dodam jeszcze ,ze moim zdaniem duzo przyjemniej jest posiedziec wieczorem w jakiejs knajpie i pogadac przy piwku niz marznac na parkingu przy markecie |
jaki¶ nigdy nie widziałem Cie w Tabu na zlcie klubowym
Anonymous - 06-12-2007, 09:10
Dokładnie Ernest ja Ciebie też nie widziałam w Tabu, a jestem na kazdym spocie.
Zreszt± duża czę¶ć klubowiczów lubi spoty typu krematorium czy galaxy, a jak komu¶ nie pasuje to przyjeżdża do Tabu. Także do wyboru-do koloru.
Co więcej dodam- na parkingu Galaxy wcale nie jest zimno, bo nie wjeżdżamy na sam± górę .
patysia00- nie rozumiem pytania , do Tabu na spoty jeżdżę wraz z elit± Mitsumaniaków oczywi¶cie.
Moi drodzy ostateczny termin spotu to WTOREK !!! Zjeżdżamy się o 20:30 na parking 1,5 piętra - Galaxy.
To jest ostateczny termin, bo takto będziemy przekładać nie wiadomo ile jeszcze. Komu pasuje -to do zobaczenia we wtorek.
P.s kaleos- pogoda zamówiona , serio.
Anonymous - 06-12-2007, 09:17
HEXA napisał/a: |
patysia00- nie rozumiem pytania , do Tabu na spoty jeżdżę wraz z elit± Mitsumaniaków oczywi¶cie.
. |
hmmm to do TABU tylko "ELITA" zaglada ??
Anonymous - 06-12-2007, 11:03
kris1976 napisał/a: | HEXA napisał/a: |
. |
hmmm to do TABU tylko "ELITA" zaglada ?? |
to chyba sposób na zachęcenie większej ilo¶ci osób do spotkać
Anonymous - 06-12-2007, 11:35
Tak, to "ukryta akcja marketingowa".
Anonymous - 07-12-2007, 22:50
W sumie to racja, lepiej isc, posiedziec w cieplym niz stac na deszczu ale powiedzcie jak to jest, jedziecie miskami na spot, a pozniej do pubu na piwo i co? Wracacie autami do domow? I jeszcze mam jedno pytanie. Zawsze spoty zaczynaja sie tak pozno? I gdzie jest to krematorium??
Anonymous - 07-12-2007, 23:09
Wtorkowy spot nie będzie na krematorium ani w żadnym pubie, tylko na parkingu na 1,5 piętra na galaxy.
Wiesz jak wygl±da parking na galaxy? Przeczytaj uważnie które to piętro a potem zastanów się jak tam może padać deszcz
Spoty organizowane s± w różnych godzinach, w zależno¶ci od pory roku, dnia i itd.
Wtorkowy spot zaczyna się o 20:30, bo wcze¶niej parkingi s± zawalone a my mamy stać w grupie a nie między innymi "rzęchami".
Komu pasuje ten przyjeżdża, komu nie -to nie. Zmian już nie będzie.
Anonymous - 07-12-2007, 23:53
Nie mowilam konkretnie o tym spocie i wiem jak wyglada parking w galaxy. Nie mam nadziei tez na zadne zmiany bo ich nie chce. Poprostu spytalam.
A tak wogole to mam wrazenie ze jestes "wrogo" do mnie nastawiona. Nie wiem dlaczego. Zadalam kilka pytan, bo jestem tu nowa i wielu rzeczy nie ma (albo nie moge znalezc) na forum. A jezeli nie chcesz to nie odpowiadaj na moje pytania. Z pewnoscia znajdzie sie ktos na tyle uprzejmy ze odpowie.
Anonymous - 08-12-2007, 00:24
To złe odniosła¶ wrażenie. Ja tam się cieszę, że w końcu doł±czy do nas "kolejna" kobieta-kierowca.
Rafal_Szczecin - 08-12-2007, 12:03
moje drogie panie
ciutke spokojniej bym prosil
moze ja sie postaram odpowiedziec na kilka pytan Pati [ jezeli moge tak mowic a napewno (jako moderator- ale teraz pojechalem ) moge ]
patysia00 napisał/a: | ale powiedzcie jak to jest, jedziecie miskami na spot, a pozniej do pubu na piwo i co? |
jest to tak, ze jezeli mamy spotkanie w pubie ( TABU ) to Ci co pija alkohol, to przyjezdzaja albo z klubowiczami ( np. Derpin przyjezdza ze mna,bo on pije alko,a ja nie ) ktorzy nie alkoholizuja sie, lub tez przyjezdzaja tax± czy tez autosanem.
Natomiast przyjezdzajacy samochodami nie pija alkoholu tylko np tak jak jest w moim przypadku cole z cytrynka
byl jeden spot, na ktorym wszyscy pojechalismy do kawiarenki przy fontannach(wszyscy prowadzili auta) , gdzie niektorzy zapijali kawe, inni herbate, jeszcze inni goraca czekolade, a pozostala reszta cole z cytrynka
patysia00 napisał/a: | Zawsze spoty zaczynaja sie tak pozno? I gdzie jest to krematorium?? |
jezeli spoty w TABU to tak , zawsze tak pozno ( jezeli 20 mozna nazwac pozno ), natomiast w tygodniu zazwyczaj spotykamy sie ok 20 , gdy jest cieplej, spotykalismy sie w weekend ( sobote lub niedziele ) w zaleznosci o ktorej komu pasowalo, czasami byla ustanala godzina 15-16 a czasami nawet 18 . wczesniej rowniez spotykalismy sie w czwartki z tego co dobrze pamietam o 18 ( ale tu nadal mowa o lecie )
mam nadzieje, ze nie pomieszalem
krematorium hmm to juz Ci raczej nie jest potrzebne, bo na krema juz raczej nie bedziemy jezdzic,ale krematorium znajduje sie niedaleko europejskiej , jadac w strone ronda ( tego kolo uniwerku ) musisz skrecic na skrzyzowaniu, przed nowa siedziba auto-arsu ( inaczej tego nie umiem wytlumaczyc )
Anonymous - 08-12-2007, 13:02
Wielkie dzieki Rafal_Szczecin
Anonymous - 08-12-2007, 13:40
Kochani absolutnie nie neguję waszych spotkań ,aczkolwiek komentarze typu Derpin napisał/a: | jaki¶ nigdy nie widziałem Cie w Tabu na zlcie klubowym | lub HEXA napisał/a: | Dokładnie Ernest ja Ciebie też nie widziałam w Tabu | , s± zbyteczne ,wyraziłem swoje zdanie a czy komu¶ się to podoba czy nie to juz nie mój problem
Rafal_Szczecin - 08-12-2007, 13:52
kochani
ja bym prosil o zachowanie spokoju i o spokojne, nie atakujace nikogo wypowiedzi .
duzi jestescie, a zachowujecie sie, jak ktos by wam zaj ... ( ukradl ) zabawki z piaskownicy
stary alfer - 08-12-2007, 13:56
Rafal_Szczecin napisał/a: | kochani
ja bym prosil o zachowanie spokoju i o spokojne, nie atakujace nikogo wypowiedzi . |
Tak, tak to My Wam to mówimy Raf i stary alfer
Chociaż ja akurat uważam, że je¶li co¶ się komu¶ nie podoba, niech sobie napisze, a co \
W takich sytuacjach najważniejszy jest umiar. W wolnym tłumaczeniu znaczy to, aby nie przeginać.
|
|
|