Sport - Inne - MŚ 2010
Zatoichii - 09-09-2009, 22:38
Ubliżał PZPN Leonowi, ubliżał - no i się doczekał
Morfi - 09-09-2009, 22:48
Trzeba by tam jakiegos Putina
sruba - 09-09-2009, 22:52
1. Słowacja 8 19 6 1 1 21-8
2. Słowenia 8 14 4 2 2 13-4
3. Irlandia Północna 9 14 4 2 3 13-9 3
4. Czechy 8 12 3 3 2 15-6
5. Polska 8 11 3 2 3 19-11
6. San Marino 9 0 0 0 9 1-44
nooooo
ale ostatni nie jesteśmy
i jeszcze możemy awansowaćz drugiego miejsca
karolgt - 09-09-2009, 23:04
w sumie oglądałem z 10 minut, ostatnich. Czerwoni nic nie robili, biali robili z nimi co chcieli
to tak w skrócie okiem laika
ale może w końcu przestanie się wszędzie wciskać Polakom że piłka nożna to nasz super sport narodowy i zwróci się uwage na inne gry, jak np koszykówka czy siatkówka
JCH - 09-09-2009, 23:05
Uff.... Naprawdę mi ulżyło
Wyszedłem w 50 minucie. Nie wiem jak u Was ale u mnie pustki na ulicach były. Wszyscy widać oglądali tę zapaść.
Słowenia.... Czy ktoś potrafi powiedzieć mi jakie dokonania ma ta drużyna? Nie kojarzę ich kompletnie z żadnej dużej imprezy. Chorwaci, owszem pamiętam, że na którychś ME byli wysoko (wybaczcie mi niekompetencję), potrafię wymienić nawet nazwisko jednego piłkarza chorwackiego.... ale Słowenia.... A Słowenia z dużym luzem daje nam 3:0
McDoune - 09-09-2009, 23:14
JCH napisał/a: |
Słowenia.... Czy ktoś potrafi powiedzieć mi jakie dokonania ma ta drużyna? Nie kojarzę ich kompletnie z żadnej dużej imprezy. Chorwaci, owszem pamiętam, że na którychś ME byli wysoko (wybaczcie mi niekompetencję), potrafię wymienić nawet nazwisko jednego piłkarza chorwackiego.... ale Słowenia.... A Słowenia z dużym luzem daje nam 3:0 |
toż to jacyś Brazileiro poprzebierani czy coś, tak nasze orły zmasakrować
sruba - 09-09-2009, 23:23
Słowenia, o ile mnie pamięć niemyli, zagrała raz na jakiejś imprezie mistrzowskiej rangi. ale czy to były mistrzostwa światowe, czy europejskie nie pomnę. wysoko w każdym razie nie zaszli.
BigTomala - 09-09-2009, 23:25
JCH napisał/a: | Słowenia.... Czy ktoś potrafi powiedzieć mi jakie dokonania ma ta drużyna? |
Ja wiem Np 3:0 z Polską w eliminacjach do MŚ 2010
Benhałer & Borubar & Perejro........ Rulez Nic się nie stałooooooo, chłopaki nic się nie stałoooooooo, nic się nie staaaaaaaałooooooo......
P.S. W rozmowie z TVN 24 prezes PZPN, Grzegorz Lato zapowiedział, że to koniec Leo Beenhakkera w reprezentacji Polski. Why ?
mkm - 09-09-2009, 23:29
Marcin-Krak napisał/a: | Leo why ? |
Ot tak... dla jaj!
McDoune - 09-09-2009, 23:35
sruba napisał/a: | Słowenia, o ile mnie pamięć niemyli, zagrała raz na jakiejś imprezie mistrzowskiej rangi. ale czy to były mistrzostwa światowe, czy europejskie nie pomnę. wysoko w każdym razie nie zaszli. |
Mistrzostwa świata 2002, zdobyliśmy tam o trzy punkty więcej od nich
Może teraz przyjdzie doktor Majewski, albo inny wspaniały twór jednej słusznej myśli szkoleniowej, nie przegra żadnego ważnego meczu, spokojna posadka do 2012, a potem znowu będzie tragedia narodowa że nas jakaś nieznana wcześniej potęga ograła
[ Dodano: 09-09-2009, 23:51 ]
Stefan Stefan
jazy1 - 10-09-2009, 07:19
Lato zwolnił Leo , a kto zwolni Latę ?
gulgulq - 10-09-2009, 07:35
mnie wzieło z rana :
(O o o)
Co ty na to, bo ja na to jak na lato.
(zagrać tak...)
(zagrać tak...)
Masz bose stopy, to co lubisz
gdy unosisz sie nad ziemia, (O o o o)
Twe cale cialo czuje kazdy drybling,
korki me topnieja. (Uouou)
Tak grasz jakby tu nie bylo mnie
unoszac sie nad ziemia. (O o o o)
I nawet moj pozorny chód i kosa
twych marzen nie rozwieja. (je je je je je)
Wiem, piłka to twoj raj, twoj swiety gaj.
Wiem, piłka to twoj raj, nie przestawaj. (Wow!)
(zagrać tak...)
Co ty na to, (uou!) bo ja na to jak na lato.
(zagrać tak...)
Ta piłka to w ostatku gol
porywa mnie. (Ooo)
W twych nogach drzemie tygrysa rytm
Juz jestes koło bramki tanczysz tam,
obrona w rozpaczy.
Jak dziki kot, jak wolny ptak,
dla ciebie boisko za małe.
(strzelić tak...)
(strzelić tak...)
(wygrać tak...)
(wygrać tak...)
Co ty... (grać tak...)
a oczy twoje mowia - wygram (wiem)
Ta gra to twoj raj, twoj swiety gaj. (ouo!)
Wszystko z siebie daj, nie przestawaj.
I co ty na to, bo ja na to jak na lato.
(wygrać tak...)
(wygrać tak...)
Blondi - 10-09-2009, 08:24
a ja (choć osobiście nie znam się i nie przepadam za piłką nozną) zgodze sie z tym karolgt napisał/a: | może w końcu przestanie się wszędzie wciskać Polakom że piłka nożna to nasz super sport narodowy i zwróci się uwage na inne gry |
byłoby dobrze gdyby tak się stało. Są inne sporty, których w naszym kraju sie nie promuje a są ciekawe i moglibyśmy mieć dobre wyniki. Niestety piłka nożna jest widowskowa i to ją tak trzyma na piedestale bo kto z was oglada np: szermierkę choć Polscy szpadziści są wicemistrzami olimpijskimi Pekin 2008 czy curling. Mamy niezłe zawodniczki i zawodników w innych sportach ale cała kasa idzie na piłkarzy i ich trenerów
ale sie rozpisałam
Anonymous - 10-09-2009, 19:23
Kiedyś-Leo Why ?
Dziś- Leo Bye
Anonymous - 10-09-2009, 19:52
I dobrze że koniec zabawy.
Leo jest bardzo dobrym trenerem - skoro zrobił drużynę z Tobago i grała na MŚ to nie widzę problemu czemu nagle u nas miałby przestać być dobry - środowisko to bagno i zamiast mu pomagać to wszyscy kłody rzucali aby pozbyć sie "trenera nie z bagienka"
Jak sie chleje 2 dni wcześniej to takie są wyniki -ruszali sie jak stare babcie na targowisku.
I zobaczycie że Leo obejmie inny kraj i zrobi wynik a u nas dalej będzie jak to mówi Śruba dno i 10 metrów mułu
|
|
|