Lubelskie - Mitsumaniak widziany
Anonymous - 30-04-2008, 13:13
no i dzis rekord Miskow w drodze do szkoly p
Bylo ich az 4 z tego 2 na parkingu strzezonym ;]]
A wiec po kolei (ok. 8:00) :
- granatowa (tak mi sie zdaje), Cari LU... , jechal ul. Lotnicza
- bialy SS LU.....G, stal na p. strzezonym na Lotniczej przy kosciele
- tradycyjnie ciemno-szary Galant, LU.... na wyzej wymienionym parkingu
- srebrny SS, LUB.... , na ul. Elektryczej (lecz tym razem kierowca byla kobieta) ;]
no i chyba tyle z Mitsubishi (pomijajac wielu braciszkow - Hyundai)
pozdro
PAVEU - 30-04-2008, 18:20
Srebrny Rekin z podniesiona maska stal w jednym z "warsztatow":> na spokojnej dzielnicy Dziesi±ta :> Mitsumaniak 100% :>:> kto sie przyzna do sreberka ?:P
Anonymous - 03-05-2008, 15:00
pare CAO <czerwone, niebieskie, srebrne, czarne, granatowe i żołte malibu>w tym kilku mitsumaniakow na toyo drift cup
Anonymous - 04-05-2008, 20:34
tak wiec
srebrna Cari na lotniczej naprzeciw SP 31 (chyba tam mieszka bo czesto widuje)
2 Cari (nie zapamietalem koloru :/) na Lubartowskiej naprzeciw szpitala
Galant pod realem (hmm bardzo specyficzny kolor taki ... jasny brazowy p)
i zielony Colcik na Jaczewskiego ;] (niedaleko "MOTELU")
Anonymous - 04-05-2008, 21:47
duzoooo mi¶ków na toyo drift aa i BOREK z MICHAŁEM "..W strugach deszczu..." hehe
marcel1010 - 05-05-2008, 09:22
Witam.
Codziennie widzę zielon± cari mojego kumpla z pracy na firmowym parkingu
Anonymous - 05-05-2008, 09:55
pozdrowienia dla kierowcy srebrnego Gala EA, (LU ...), ktory mignal mi swiatlami awaryjnymi w Krasniku , moze ktos z forum ?
Jaro1974 - 05-05-2008, 17:27
No witam. Ja też widuję na Dęblinie duuuuuuuużo mi¶ków w szczególno¶ci Carism i zazwyczaj prawie wszystkie srebrne (LRY...)jedn± zielon± (WKZ......) dwie granatowe jedna (LRY ...) a druga (EL......). Nie wiem czy która¶ z nich należy do naszej lubelskiej grupy ale może? Ja jutro wybieram się na Lublin to może co¶ nowego ujżę.
Anonymous - 05-05-2008, 20:17
dzisiaj mala przejazdzka rowerowa i ...
EVO 10 czarne tablic nie looknalem na Unii Lubelskiej
Space Wagon chyba srebrny na Janowskiej
czerwone 3000GT na p. strzezonym przy kosciele, Lotnicza
granatowa lub ciemna zielen Colt zaraz przed albo za Podkowa (serwis Forda) Zemborzycka
wiecej Miskow nie pamietam, czego bardzo zaluje
pozdro
Anonymous - 05-05-2008, 20:55
dzisiaj bliskie spotkanie z carisma gdi na rondzie na czubach. moze sie sliczntka przyzna i podziekuje za ocalenie autka:)
marcel1010 - 06-05-2008, 13:50
Witajcie.
moja propozycja brzmi tak: jak zobaczymy na drodze jakiego¶ mi¶ka, to mrugnijmy sobie ¶wiatłami awaryjnymi, może w ten sposób poznamy się bliżej. Co Wy na to
Anonymous - 06-05-2008, 15:03
yyy przewaznie chodze pieszo lub jade ale rowerem ;] ale idea niezla
no ale wracajac do tematu
oprocz tych co widuje przewaznie (wyzej wymienione) to taki jasno zielony(morski) SS na Topolowej
Maleństwo84 - 06-05-2008, 15:16
Hmm szczerze to pomysł może i fajny, ale niekoniecznie spotka się ze zrozumieniem u innych kierowców mi¶ków (niekoniecznie mitsumaniaków). Parę razy na trasie lbn-puł czy samym lbn, z Mężem machali¶my do innych kierowców mitsu i... skończyło sie to tak, że dali¶my sobie spokój. Po prostu ludzie nie czaj± o co chodzi a my wychodzimy na .... Mitsubishi jeĽdzi teraz coraz więcej ale dla znacznej większo¶ci kierowców to po prostu kolejne auto i tyle.
Ale pamiętajcie, że kierowca ciemnego gala na lpu z naklejk± MM na lewym lusterku zaaaawsze się Wam ukłoni
robson - 06-05-2008, 18:13
Białe CAO na blachach RBI XXXXX lub cos takiego... Kolega pięknie pomachał łapk±... To lubię! pysio u¶miechnięte
PS. sk±d te blachy mog± być??
Anonymous - 06-05-2008, 18:23
chyba sie troche "mylnales" poniewaz w Polsce owych tabilc nie posiadamy
|
|
|