Podkarpackie - 13 kwiecien 2008r - IV SPOT PODKARPACIA - zapraszamy :)
Monia - 31-03-2008, 20:58
kielurkk, uważaj żeby z okazji prima aprilis ktoś Ci bobaska nie podrzucił
kielurkk - 31-03-2008, 21:00
Monia napisał/a: | uważaj żeby z okazji prima aprilis ktoś Ci bobaska nie podrzucił |
spoko spoko zrobi sie genetykę jakies DNA i żart wyjdzie
Monia - 31-03-2008, 21:08
kielurkk, jak by nie było to na pewno będzie podobne do Ciebie aahhh te oczka wiec chyba się nie wyprzesz
Ale Tty krejzol jestes
kielurkk - 31-03-2008, 21:12
Monia napisał/a: | jak by nie było to na pewno będzie podobne do Ciebie aahhh te oczka |
a skąd Ty wiesz że do mnie?
Monia napisał/a: | Ale Tty krejzol jestes |
wzajemnie
Monia - 31-03-2008, 21:14
kielurkk, do Ciebie bo widząc po żywotności na forum to na pewno byś miał większa inicjatywę w ten tegesss ej dobra bo się zawstydziłam nooo
kielurkk - 31-03-2008, 21:17
Monia napisał/a: | widząc po żywotności na forum to na pewno byś miał większa inicjatywę w ten tegesss |
sprecyzuj ten tegesss bo szukam w encyklopedii i słowniku wyrazów innych oraz niekoniecznie polskich i kurcze nie ma
Monia - 31-03-2008, 21:22
kielurkk, Ty Ty Ty ja tu dziś chcę spac spokojnie a Ty mi tu wyobraźnie poruszasz i generalnie obecnie jestem w stanie i nie mogę z siebie słowa wydusic.. ale może jacyś inni użytkownicy forum <jeśli sa tacy> pomogą Ci w wytłumaczeniu wyżej opisanego pojęcia
kielurkk - 31-03-2008, 21:27
Monia napisał/a: | a Ty mi tu wyobraźnie poruszasz i generalnie obecnie jestem w stanie |
ok to na spocie mi to wyjaśnisz
Monia - 31-03-2008, 21:29
kielurkk, nie no na spocie to odpada bo nie lubie się publicznie czerwienić a na pewno tak się stanie poza tym mamy kiłbaskami się zajmowac a ja nie mam podzielności uwagi żeby gadac o tegesss i kiełbaskę przewracać żeby się nie przypaliła
kielurkk - 31-03-2008, 21:33
Monia napisał/a: | gadac o tegesss i kiełbaskę przewracać |
o jakiej kiełbasce tu mowa?
Monia - 31-03-2008, 21:38
kielurkk, ten uśmiech na koniec zdania mówi wszystko no ładnie widze ze miedzy słowami czytasz Ojjj jak by tak się ktoś w to wczytał to jakiegoś bana byśmy mogli dostać co to się będzie dziac na spocie oojjjj ajjj ahhh
kielurkk - 31-03-2008, 21:41
Monia napisał/a: | no ładnie widze ze miedzy słowami czytasz |
lubię łapać za słówka i ... i za wyrażenia
Monia napisał/a: | Ojjj jak by tak się ktoś w to wczytał to jakiegoś bana byśmy mogli dostać |
moderator to równy gość więc nie panikuj
Monia napisał/a: | co to się będzie dziac na spocie oojjjj ajjj ahhh |
planujesz coś z tegesss ?
Monia - 31-03-2008, 21:47
kielurkk, za dużo pytań jak na pierwszy raz
Ty lubisz łapać...za słówka i ja też hmm może byc ciekawy dialog :]
Nie mam nic do moderatorów tym bardziej, ze temat może się rozwinąc o kilka stron za nim oni tu zajrzą ....
tak planuje małe "tennnn" i reszta też chyba będzie malutkie brooo pić a co do "tegesss" - co masz na myśli albo w planach
Nikon - 31-03-2008, 22:19
Monia napisał/a: | eszta też chyba będzie malutkie brooo pić |
Hmm brooo ja myślałem lepszy %% przywieźć no ale jak kto woli
Monia napisał/a: | a co do "tegesss" |
co do tegesss to może mi uda się jakiś przywieźć jako niespodziankę
Anonymous - 01-04-2008, 00:01
Może i ja bym zaglądną na chwilkę...oczywiście jeżeli można
|
|
|