Galant - Ogólne - Zdjęcia naszych galantów
Anonymous - 04-12-2007, 10:40
Jesli jeszcze raz ktos mi powie, że jeżdżę zbyt szybko - podam mu link do tej stronki To nie w Częstochowie są wariaci drogowi !!
Na szczęście żadko bywam w Poznaniu, więc jest szansa, że jeszcze pożyję
Cube dobrze, że zdążyłeś pstryknąć przed tym łukiem
Pozdrowionka
Jesss
Anonymous - 04-12-2007, 16:16
hehe drodzy Mitsumaniacy w kwestii wyjasnienia na pierwszym zdjeciu to traska na ktorej nie da sie jechac wiecej jak 120km/h co widac zreszta ze jest kolo 80tki. natomiast zdjecie 2 robilem wczoraj na pustej autostradce (obwodnica bezplatna Poznania) wiec nikt tymbardziej z naprzeciwka mi nie wyskoczy !!! nie daje jak Czekoladka ostatnio gdzies sie wypowiedziala ze leciala 220 w deszczu nie jestem samobojca !!!!
saphire - 04-12-2007, 18:26
A pamiętasz o tym do jakiej Vmax wytrzymają Twoje opony?
Anonymous - 04-12-2007, 19:46
wiadomo ze indeks to indeks ale prawda jest taka ze po przekroczeniu tej wartosci zaraz nie rozleca sie na strzepy !!! wszystko jest robione ze sporym zapasem na uzytkowanie
[ Dodano: 04-12-2007, 19:52 ]
" Indeks prędkości oznacza, że prędkość maksymalna, przy której opona może być obciążona do nośności wskazanej przez indeks nośności to xxx km/h. " jak sami widzicie trzeba jeszcze uwzglednic obciazenie dopuszczalne opon i rzeczywiste to cytat ze stronki www.oponybfgoodrich.pl
sampler - 04-12-2007, 20:31
Czas sie pochwalic moim zakupem. EA5A koncowka 97 roku z niemiec. Dwoch starszych wlascicieli, autko serwisowane do konca (ostatni wpis 04 2007). Super zadbane. Wnetrze jak nowe, z zewnatrz jedynie lekkie wypryski tylnich nadkoli (juz zrobione). Przebieg 173 tys. Silnik zwawy aczkolwiek slychac popychacze na zimnym silniku ale z tym sie tez rozprawie Musialem go troche dopiescic czyli wymiana plynow, zmiana kierunkow na biale, zarowki chrom, postojówki LED biale, delikatne uzupelnienie konserwacji plyty, dolozenie alarmu, konfiguracja sprzetu audio. Ogolnie jestem bardzo zadowolony z zakupu.
Teraz powinny byc widoczne...
Anonymous - 04-12-2007, 20:47
zapodaj jakies foty oprocz avatara bo niewiele tam widac . pozdro
[ Dodano: 10-12-2007, 18:22 ]
robie kolejne uaktualnienie wygladu swojej Galerki
na dzis tyle musi wam wystarczyc bo zakladalem po ciemku ...fotki z daleka nie wychodza jak nalezy za ciemno (sam zreszta tez zobacze ostateczny efekt na autku dopiero rano)
zreszta fura zafajdana bo co chwile pada
[ Dodano: 10-12-2007, 18:24 ]
PS SAMPLER fura jak z salonu hehe niezly ten Twoj Misiak
sampler - 13-12-2007, 21:15
O widze kierunki Crystal Clear. Tez takie bede zakladal. Na zdjeciu swieci zarowka czy LED W5W? Bo ja chcialbym zalozyc tam LED'a?
yrdn - 13-12-2007, 22:18
cuuube napisał/a: | to nie jest ostatnie "slowo" mam nadzieje bo nie przycisnalem pedalu do blachy |
no masz racje, katalogowe 225 pewnie bedzie po docisnieciu do "blachy"
Anonymous - 18-12-2007, 10:08
sampler ...zwykla zaroweczka swieci nie wiem jak w takich beda wygladac diody
Anonymous - 07-01-2008, 18:56
Oto moj nowy Misiek. Gal V6 Avance.
Pozdro dla wszystkich Mitsumaniakow.
Anonymous - 11-01-2008, 11:52
Fotka zrobiona wczoraj w nocy lecialem po kolesia na lotnisko i troche sie spieszyłem jak na diesla to mysle ze jest niezle
sory za jakosc fota robiona telefonem
akbi - 11-01-2008, 12:39
zombi napisał/a: | jak na diesla to mysle ze jest niezle |
Jak i jakość tak i zawartość merytoryczna fotki jest na dość niskim poziomie kolego. W jaki sposób ma niby ona przedstawiać Twojego Galanta??
zombi, na tym forum nie chwalimy się "takimi - pozornymi" osiągnięciami.
...ale fajnie, że podczas robienia fotki nie wpadłeś w poślizg
Anonymous - 11-01-2008, 13:54
a to i ja sie pochwale moim traktorkiem
Zdjecie 1 - 3 diamenty daja sporo blysku, dalo sie to akurat uchwycic
Zdjecie 3 - warto zwrocic uwage na tuningowe sopelki pod zderzakiem...
Zdjecie 4 - a tu klasyczny tuning , super sportowa, nakladka na kominek, wydaje mi sie, ze od momentu jak to zamontowalem samochod przyspiesza lepiej
Jackie - 11-01-2008, 14:12
zombi, brawo normalnie....
A przecież wspieramy "STOP wariatom drogowym"....
Pogratulować...
Pozdrawiam
Anonymous - 11-01-2008, 14:24
nie oceniam czy madrze czy nie ale wydaje mi sie, ze okrutnie mu licznik klamie, wiem, ze specyfikacja to specyfikacja (tam podaja max. 170 km/h) ale sam mam ten silnik i probowalem na madrej drodze pojechac szybsciej. osiagnal 180 km/h i jakby ciezko bylo wiecej, jezdzilem tez z gps`em kilka procent roznicy jest, co ciekawe jezdzilem tez w polonezie i tam licznik przy predkosci >60 km/h zgadza sie ze wskazaniami gpsu prawie idealnie
|
|
|