To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Galant - Ogólne - Zdjęcia naszych galantów

Anonymous - 04-12-2007, 10:40

Jesli jeszcze raz ktos mi powie, że jeżdżę zbyt szybko - podam mu link do tej stronki :mrgreen: To nie w Częstochowie są wariaci drogowi :director: !!
Na szczęście żadko bywam w Poznaniu, więc jest szansa, że jeszcze pożyję :P
Cube dobrze, że zdążyłeś pstryknąć przed tym łukiem :mrgreen:

Pozdrowionka

Jesss

Anonymous - 04-12-2007, 16:16

hehe drodzy Mitsumaniacy w kwestii wyjasnienia na pierwszym zdjeciu to traska na ktorej nie da sie jechac wiecej jak 120km/h co widac zreszta ze jest kolo 80tki. natomiast zdjecie 2 robilem wczoraj na pustej autostradce (obwodnica bezplatna Poznania) wiec nikt tymbardziej z naprzeciwka mi nie wyskoczy !!! nie daje jak Czekoladka ostatnio gdzies sie wypowiedziala ze leciala 220 w deszczu nie jestem samobojca !!!!
saphire - 04-12-2007, 18:26

A pamiętasz o tym do jakiej Vmax wytrzymają Twoje opony? :badgrin: :badgrin: :badgrin:
Anonymous - 04-12-2007, 19:46

wiadomo ze indeks to indeks ale prawda jest taka ze po przekroczeniu tej wartosci zaraz nie rozleca sie na strzepy !!! wszystko jest robione ze sporym zapasem na uzytkowanie

[ Dodano: 04-12-2007, 19:52 ]
" Indeks prędkości oznacza, że prędkość maksymalna, przy której opona może być obciążona do nośności wskazanej przez indeks nośności to xxx km/h. " jak sami widzicie trzeba jeszcze uwzglednic obciazenie dopuszczalne opon i rzeczywiste to cytat ze stronki www.oponybfgoodrich.pl

sampler - 04-12-2007, 20:31

Czas sie pochwalic moim zakupem. EA5A koncowka 97 roku z niemiec. Dwoch starszych wlascicieli, autko serwisowane do konca (ostatni wpis 04 2007). Super zadbane. Wnetrze jak nowe, z zewnatrz jedynie lekkie wypryski tylnich nadkoli (juz zrobione). Przebieg 173 tys. Silnik zwawy aczkolwiek slychac popychacze na zimnym silniku ale z tym sie tez rozprawie :) Musialem go troche dopiescic czyli wymiana plynow, zmiana kierunkow na biale, zarowki chrom, postojówki LED biale, delikatne uzupelnienie konserwacji plyty, dolozenie alarmu, konfiguracja sprzetu audio. Ogolnie jestem bardzo zadowolony z zakupu.

Teraz powinny byc widoczne...

Anonymous - 04-12-2007, 20:47

zapodaj jakies foty oprocz avatara bo niewiele tam widac . pozdro

[ Dodano: 10-12-2007, 18:22 ]
robie kolejne uaktualnienie wygladu swojej Galerki

na dzis tyle musi wam wystarczyc bo zakladalem po ciemku ...fotki z daleka nie wychodza jak nalezy :butthead: za ciemno (sam zreszta tez zobacze ostateczny efekt na autku dopiero rano)
zreszta fura zafajdana bo co chwile pada

[ Dodano: 10-12-2007, 18:24 ]
PS SAMPLER fura jak z salonu hehe niezly ten Twoj Misiak

sampler - 13-12-2007, 21:15

O widze kierunki Crystal Clear. Tez takie bede zakladal. Na zdjeciu swieci zarowka czy LED W5W? Bo ja chcialbym zalozyc tam LED'a?
yrdn - 13-12-2007, 22:18

cuuube napisał/a:
to nie jest ostatnie "slowo" mam nadzieje :finga: bo nie przycisnalem pedalu do blachy

no masz racje, katalogowe 225 pewnie bedzie po docisnieciu do "blachy" :mrgreen:

Anonymous - 18-12-2007, 10:08

sampler ...zwykla zaroweczka swieci nie wiem jak w takich beda wygladac diody
Anonymous - 07-01-2008, 18:56

Oto moj nowy Misiek. Gal V6 Avance.

Pozdro dla wszystkich Mitsumaniakow.

Anonymous - 11-01-2008, 11:52

Fotka zrobiona wczoraj w nocy lecialem po kolesia na lotnisko i troche sie spieszyłem :D jak na diesla to mysle ze jest niezle
sory za jakosc fota robiona telefonem

akbi - 11-01-2008, 12:39

zombi napisał/a:
jak na diesla to mysle ze jest niezle

Jak i jakość tak i zawartość merytoryczna fotki jest na dość niskim poziomie kolego. W jaki sposób ma niby ona przedstawiać Twojego Galanta??
zombi, na tym forum nie chwalimy się "takimi - pozornymi" osiągnięciami.
...ale fajnie, że podczas robienia fotki nie wpadłeś w poślizg :roll:

Anonymous - 11-01-2008, 13:54

a to i ja sie pochwale moim traktorkiem :)

Zdjecie 1 - 3 diamenty daja sporo blysku, dalo sie to akurat uchwycic ;)
Zdjecie 3 - warto zwrocic uwage na tuningowe sopelki pod zderzakiem...
Zdjecie 4 - a tu klasyczny tuning ;) , super sportowa, nakladka na kominek, wydaje mi sie, ze od momentu jak to zamontowalem samochod przyspiesza lepiej ;)

Jackie - 11-01-2008, 14:12

zombi, brawo normalnie....
A przecież wspieramy "STOP wariatom drogowym"....
Pogratulować...
Pozdrawiam

Anonymous - 11-01-2008, 14:24

nie oceniam czy madrze czy nie ale wydaje mi sie, ze okrutnie mu licznik klamie, wiem, ze specyfikacja to specyfikacja (tam podaja max. 170 km/h) ale sam mam ten silnik i probowalem na madrej drodze pojechac szybsciej. osiagnal 180 km/h i jakby ciezko bylo wiecej, jezdzilem tez z gps`em kilka procent roznicy jest, co ciekawe jezdzilem tez w polonezie :) i tam licznik przy predkosci >60 km/h zgadza sie ze wskazaniami gpsu prawie idealnie :-o