To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - ...muzyka w waszym Miśku...

rosomak1983 - 19-05-2009, 00:40

Dawnoooooooooooooo tego nie słuchałem ale pamietacie NAS z Poznania?
:D :D :D Kto zna ich kawałki wie ze mieli the best teksty!!!! Mocne jak :D :D :D :wink:

Marcin-Krak - 19-05-2009, 00:45

Podobny temat ongiś już był ;)
http://forum.mitsumaniaki...t=jakiej+muzyki

Zatoichii - 19-05-2009, 00:47

Jak lubisz dobra muze to polecam:
Kapela Edguy, jest to muzyka z gatunku speed metal, ale do auta jak znalazł, mój najlepszy kawałek tej kapeli to "return to the tribe ser''
No i jeszcze jeden zespół godny uwagi to Avenged Sevenfold, mocne brzmienie i niesamowity gitarzysta :shock: (mam ich wszystkie płyty i klepie je w kółko), a tytuły
Almost Easy i Afterlife szybko wpadają w ucho i ciężko wywalić je z głowy :)

viciu - 19-05-2009, 08:35

Jak jadę sam, to KaEnŻet, Hołdys, uwentualnie jakieś własnoróbne składanki z tego, co na półce stoi - generalnie jak nie ma gitar (najlepiej mocnych), to nie ma muzyki.
Jak z żoną - to ostatnio depesze (na koncert się wybiera), kiedyś Kings of Leon.

Edyta: a jak radio, to tylko Trójka :)

gulgulq - 19-05-2009, 08:44

a ostatnio pościągałem sobie kawałki gostka który nazywa się Mattrach - taki magik od gitary co nieźle wymiata, zrobiłem płytkę i fajowo sie słucha takich rifów jadąc :) :) wieczorkiem.
Jego stronka to: http://mattrach.com/

polecam :)

Uwex - 19-05-2009, 13:33

gulgulq - faktycznie zajefajnie gra :)
Misiek :) - 19-05-2009, 18:29

u mnie ostsatnio death, black metal
zespoły takie jak samael, dimmu borgir, obituary, cradle of filth, arch enemy i jeszcze kilka innych

Misio82 - 19-05-2009, 19:16

A u mnie ChiliZet :]

Bo nerwową pracę mam

Dynamind - 19-05-2009, 21:15

widzę , że są na forum zwolennicy ostrego grania w aucie. Ja dorzucam ACDC "anything she goes" i oczywiscie Deep Purple "perfect strangers". Oczywiście tak głośno jak się da...
akbi - 19-05-2009, 21:56

a ja sobie dzis gwizdnalem Srubie z pulki DZEM ... hm... Galant jakby z 10KM dodatkowych dostal po wlaczeniu tej muzy :D
michalp - 19-05-2009, 22:10

Nightwish "I wish I had an angel".
Na sieci jest klip "Hind dance" z polskimi Mi-24 Hind w roli głównej i wspomnianym utworem w tle. Bomba!

Pexu - 20-05-2009, 10:52

U mnie kiedyś tylko Bush, Nirvana, Pearl Jam, Smashing Pumpkins... Obecnie różnie, ATB, Lilly Allen, Lenka :) A jak najdzie mnie ochota to WWO, WFD / Tedzik, Molesta... Luuuzik :)
painkiller - 20-05-2009, 11:51

U mnie najczęściej leci Metallica, czarny album jest ogólnie lubiany i nikt się nie skarży :) A gdy jadę sam to musi być mocno, czyli polski Hardcore: Schizma i 1125, NY HC: Madball, Biohazard, Agnostic Front, Sick Of It All oraz Hatebreed ("Defeatist" to kawałek, który może lecieć w kółko!) i Terror (czyli wszystko co najlepsze :) ), z polskiego punka oczywiście Analogsi!

Z rzadziej pojawiających się: Behemoth, Vader, Sepultura, Nightwish i jakieś inne jeszcze.

Nie leci: Radio Maryja, Roxy FM, nu metal, unikam zespołów pokroju The Killers i Nickelback, techno, d'n'b i tak dalej również omijam szerokim łukiem

mlodzianinwawa - 20-05-2009, 15:12

Kurcze - zaczynam żałować, że zapytałem :]]]]] Wszyscy grają mocno.

Lubię mocne granie ale w postaci Basu :p

To teraz pytanie kolejne: Wpisz jeden najlepszy kawałek!! (Jeden i tylko jeden!!)

Anonymous - 20-05-2009, 17:05

Eric Prydz - Pijano