To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - Polecam/Niepolecam - Sklepy, warsztaty, punkty usługowe itp.

zaqer - 08-03-2018, 09:49

Koleżanki i Koledzy, Byłem u Pana Leszka już kilka razy na corocznych przeglądach i nie tylko. Bardzo go sobie chwalę, jednak te dojazdy, zostawianie samochodu itd.. to jest naprawdę kłopotliwe.

Czy naprawdę nikt nie poleca żadnego serwisu w Krakowie?
Chodzi o stosunkowo młodego (VII) Colta. Na dodatek z instalacjąLPG, więc fajnie gdyby mechanik ogarniał choć trochętemat LPG, bo Pan Leszek to kompletnie nie chce mieć z gazem nic wspólnego, a w moim Miśku coś zaczyna się chyba nieciekawego dziać w tym temacie.

Pomożecie?

Bzyk_R1 - 08-03-2018, 10:30

Jedź do Struny z LPG. Od Krakowa rzut kamieniem, umawiasz się konkretnie na dzień i godzinę i wracasz zrobionym. Polecam.
Venom86 - 10-03-2018, 12:31

Hej przymierzam na ten sezon założyć nowe/niższe sprężyny do mojego Lancera SB. Polecicie kogoś bezpośrednio w Krakowie czy uderzać o termin do Pana Leszka od razu? ;)
Luki14 - 23-03-2018, 14:19

Hej czy ktos z Krakusow wie gdzie mozna sprawdzic napiecie lancucha rozrzadu w Lancerze? Bo zakladam, ze nie kazdy warsztat ma taka mozliwosc?
kenji78 - 07-02-2019, 09:42

Luki14 napisał/a:
Hej czy ktos z Krakusow wie gdzie mozna sprawdzic napiecie lancucha rozrzadu w Lancerze? Bo zakladam, ze nie kazdy warsztat ma taka mozliwosc?

Po niemal roku (bez odpowiedzi) podbiję temat - mój Lancer Sb 1.8 ma już niemal 90k przebiegu i trzeba mu sprawdzić luzy zaworowe (kontrola-regulacja).
Czy uderzać do Pielgrzymowic czy jest w KRK jakiś inny polecany warsztat?

tyku - 07-02-2019, 13:04

kenji78, Najpewniej, solidnie w ASO Auto Krak na Jasnogórskiej 105.
eMKas - 18-03-2021, 15:05

Cześć,

Wiecie może czy Leszek jeszcze działa ? Od paru dni nie mogę się dodzwonić - telefon włączony ale nikt nie odbiera.