To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Pajero Ogólne - * * * WITAM WSZYSTKICH * * *

jawaldek - 19-03-2009, 14:44

Witaj w gronie MitsuManiaków. Pinini też da sobie radę w terenie,no może nie w każdym ale do taplania w błocku to go troszkę szkoda :? :wink: . Wejdź na stronę Kochajmy Bezdroża. Przez KB są organizowane rajdy,wyprawy w których nawet SUW-y dają radę.Pozdrawiam :)

E witaj krajanie teraz zobaczyłem że jesteś z Kościeliska ja też :lol:

Hudini - 19-03-2009, 15:03

Trochę prywatą zajadę, gdzie siedzisz, ja na Kierpcówce, koło Cyconia. Pewnie spotkamy sie na Mietłówce, teraz jestem w Chinach, ale wracam do kraju za tydzień.
Gene - 19-03-2009, 15:13

Witaj,
jaki ten swiat maly... he he w sensie Koscielisko :mrgreen:
Waldek bedzie mial bratnia dusze.
Zapraszam do prezentacji autka: http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=18239

jawaldek - 19-03-2009, 15:56

Hudini napisał/a:
Trochę prywatą zajadę, gdzie siedzisz

Rysulówka na początku niedaleko OSP.A dokładniej to na PW bo dostaniemy info "że prywatnie rozmawiać to proszę po za forum" Jak wrócisz z Chin daj znać. Pozdrawiam :)

nicsieniedzieje - 26-03-2009, 21:56

Do tej pory jeżdziłem, dłubałem. A teraz przez Was siedzę i gapię się w monitor mojego kompa. Latem nie wiem, co to jest telewizor i rzadziej komputer widuję, a teraz przez Was chyba będę musiał nabyć laptopa z łączem bezprzewodowym żeby być na bieżąco z Mitsusprawami. A niech to ... !!! Jednakże zważywszy na to, że jak już wpadłem, to chyba zostanę dłużej.
Powitać, pozdrowić i pogratulować niezłego FORUM.

akcept - 26-03-2009, 22:16

nicsieniedzieje napisał/a:
Do tej pory jeżdziłem, dłubałem. A teraz przez Was siedzę i gapię się w monitor mojego kompa. Latem nie wiem, co to jest telewizor i rzadziej komputer widuję, a teraz przez Was chyba będę musiał nabyć laptopa z łączem bezprzewodowym żeby być na bieżąco z Mitsusprawami. A niech to ... !!! Jednakże zważywszy na to, że jak już wpadłem, to chyba zostanę dłużej.
Powitać, pozdrowić i pogratulować niezłego FORUM.

A jak myślałeś ??? Nie ma lekko :wink:

Gene - 27-03-2009, 08:59

Witam, zycze udanego i owocnego surfowania. :wink:
Grelu - 13-04-2009, 12:38

Witam i pozdrawiam świątecznie wszystkich forumowiczów! Zaglądam tu już jakiś czas - za sprawą nabytku - Pinin 1.8 GDI 3d
Anonymous - 13-04-2009, 14:59

Witamy :D
Daniello - 28-04-2009, 08:02
Temat postu: Byl sobie problem
Witam wszystkich :) Problem mialem ale chyba sie sam rozwiazal. Pozdrawiam
Gene - 28-04-2009, 11:43

Daniello witaj. Tak na poczatek prosba o zapoznanie sie z regulaminem forum. :wink:
antoniogoral - 03-05-2009, 11:03

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów, ze szczególnym uwzględnieniem "terenowców". Jestem szczęśliwą posiadaczką shoguna v6 3000 '98 automat i muszę przyznać, że była to miłość od pierwszego wejrzenia :D (co ważniejsze z każdym dniem mocniejsza). Od jakiegoś czasu przeglądam to forum i postanowiłam się w końcu zarejestrować i pozdrowić wszystkich tu obecnych. Forum jest naprawdę świetne, bardzo pomocne i przede wszystkim z niesamowitym poczuciem humoru. Gratuluję i mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona.
Anonymous - 03-05-2009, 12:59

Witamy!
jawaldek - 03-05-2009, 17:17

I ja również witam Wszystkich którzy niedawno się dołączyli do nas.Pozdrawiam :)
PiotrC - 03-05-2009, 20:34

Witaj !! :lol: