Śmietnik - SPOT WROCŁAW 25.01.2009
Serek - 12-01-2009, 22:43
Osobiście proponuję zlocik przy Hali Orbita, tam gdzie zawsze. Sporo miejsca. Za free.
Później pojedziemy tam, gdzie każdy ma ochotę. Być może do tego czasu coś jeszcze wpadnie do głowy.
Anonymous - 12-01-2009, 22:51
można i tak...
tylko się zdecydujcie bym mógł odwołać rezerwację.
Serek, a Ciebie to nawet nie widziałem na liście chętnych...
Kmer - 12-01-2009, 23:09
Deo napisał/a: | Serek, a Ciebie to nawet nie widziałem na liście chętnych... |
Deo ale nikt nie musi się zapisywać żeby przyjechać na spot,lista zawsze była tylko orientacyjna,ale nie martw się Serek na pewno nas nie opuści i się wstawi na spot.
tucci - 12-01-2009, 23:19
Kmer napisał/a: | Deo napisał/a: | Serek, a Ciebie to nawet nie widziałem na liście chętnych... |
Deo ale nikt nie musi się zapisywać żeby przyjechać na spot,lista zawsze była tylko orientacyjna,ale nie martw się Serek na pewno nas nie opuści i się wstawi na spot. |
Slusznie, a co bedzie jesli ktos juz widnieje na liscie a nie przyjedzie np.
Anonymous - 12-01-2009, 23:39
tucci, nic nie będzie.
gorzej będzie jak będą wszyscy co się zapisali rezerwacja będzie na tyle osób i zabraknie miejsca, ale róbcie jak chcecie ja chcę tylko wywiązać się z organizacji spotu. Dlatego o tym wspomniałem
Juiceman - 12-01-2009, 23:42
Chyba nikogo nie zbawi dopisanie sie do listy?
gigant87 - 13-01-2009, 00:11
Soldi napisał/a: | Panowie, prosze!!! Znów zaczynają się utarczki słowne. Czy nie możemy żyć w symbiozie, tylko za każdym razem sobie docinać??
Nie istotne jest czy sie ktoś dopisał czy nie. Bedzie to dobrze, nie bedzie - trudno, może komuś coś wypadnie i nie da rady, ale nie musi się z tego tłumaczyć. Jest to indywidualna sprawa każdego z osobna. |
Popieram.
Lista jest dość orientacyjna, nie służy temu, by później "rozliczać" kto był, a kto nie.
Co do parkingu to się nie wypowiadam, bo nie przyjadę samochodem. Jednak pomysł, aby zrobić zdjęcia "na szybko" przy Hali Orbita, a później przenieść się w zaproponowane miejsce całkiem mi się podoba.
Osobiście przybywam na spoty, by spotkać fajnych ludzi, których w naszym gronie niemało, a nie po to, by patrzeć tylko na samochody i ciągle tylko i wyłącznie o nich rozmawiać.
Trzeba jednak mieć na uwadze, że zlot organizują Juiceman i Deo, więc powinniśmy się trzymać miejsca zaproponowanego przez nich. Z drugiej jednak strony zapewne nic nie stoi na przeszkodzie, by zaproponować inne miejsce. Sam nie sądziłem, że lista chętnych będzie aż tak długa, dlatego może warto pomyśleć nad zmianą miejsca na bardziej swobodne (przestronne) niż dość ciasny parking w TGG ?
Juiceman - 13-01-2009, 00:31
Otóż to Panowie i Panie .
Każdy z Nas rozumie, że wywalić 15zł za sam parking to jest sporo tym bardziej, że w sumie wyjdzie to ponad 500zł. Wcześniej była mowa o poziomie niżej, za darmo - niestety tyle aut się nie pomieści. Propozycje jak najmilej widziane - Hala Orbita prawdopodobnie odpada przez zawody - na pytanie jak będzie z miejscem trudno odpowiedzieć - często zdarzały Nam się sytuacje gdzie mieliśmy problem z pomieszczeniem aut. (A wypada zrobić jedno wielkie zdjęcie z Wszystkim Uczestnikami spotu )
Można spróbować na wzgórzu Andersa, na parkingu na Mickiewicza (gdzie kiedyś mieliśmy grilla). Grunt, żeby ustalić Wspólnie miejsce - ponieważ trochę osób będzie z poza Wrocławia i warto nakreślić jakąś mapkę dojazdową do miejsca spotu.
painkiller - 13-01-2009, 08:30
A czy ktoś się orientuje jak wygląda możliwość wjechania na Stadion Olimpijski? Tam jest masa miejsca. Może jak nie ma sezonu żużlowego to można tam się ustawić?
spiryt - 13-01-2009, 09:50
na zdjecie spoko, mozna sie tak ustawic. Zawsze mozna zaparkowac z drugiej strony Andersa, choc tam tez auta stoją. Tylko biorąc pod uwagę że jest zima nie damy rady wytrwać tam dlużej niz poł godziny. Ale jesli nie musimy stac razem pozniej i chcecie oszczedzac to udala sie do tgg, poupychala auta chetnych nawet bez wynajmowwania miejsc, zeby posiedziec przy kawie i podagac normalnie a nie szczekac zebami na zewnatrz.
marta - 13-01-2009, 13:09
1. pawelpurc
2. Juiceman
3. painkiller
4. drd1812
5. adamiec
6. kochajj (wstępnie będe )
7. Slawas (też wstępnie, postaram się być )
8: Deejay
9. Trawkins
10.Kmer (wstępnie ale nie na 100%)
11. spiryt
12. apikus
13. Dlugi(90%,ale będę się starał)
14. tucci
15. Deo (w zależności od szkoły i najbliższych wydarzeń)
16. Soldi (na 75% o ile skończę Galanta)
17. seir
18. Nika
19.arekzezel
20. Trojan81
21. orchidee (70%)
22. kartomaniak gti
23. Kowalik
24. rydek (99%.muszę jeszcze tylko żonę namówić )
25. motoman69 (50 na 50-o ile wrócę z na czas do kraju)
26.mouseman + Justynka znaczy się narzeczona
27. Brzucho (25 mam wolne
28. Alexander (jak 26 nie bedzie egzaminu żadnego)
29. gigant87 + Kinga //o ile zdążymy wrócić ... i kto wie czy nie samochodem
30. Marti + Arleta (jak zwykle podepnę się do kol. zza miedzy...)
31. Salater
32. KucharZ + Dorotka
33. Marta ... jak bedzie cieplo to przyjade...
Plex - 13-01-2009, 16:49
marta, nie obcinaj listy
1. pawelpurc
2. Juiceman
3. painkiller
4. drd1812
5. adamiec
6. kochajj (wstępnie będe )
7. Slawas (też wstępnie, postaram się być )
8: Deejay
9. Trawkins
10. Kmer (wstępnie ale nie na 100%)
11. spiryt
12. apikus
13. Dlugi(90%,ale będę się starał)
14. tucci
15. Deo (w zależności od szkoły i najbliższych wydarzeń)
16. Soldi (na 75% o ile skończę Galanta)
17. seir
18. Nika
19. arekzezel
20. Trojan81
21. orchidee (70%)
22. kartomaniak gti
23. Kowalik
24. rydek (99%.muszę jeszcze tylko żonę namówić )
25. motoman69 (50 na 50-o ile wrócę z na czas do kraju)
26. mouseman + Justynka znaczy się narzeczona
27. Brzucho (25 mam wolne
28. Alexander (jak 26 nie bedzie egzaminu żadnego)
29. gigant87 + Kinga //o ile zdążymy wrócić ... i kto wie czy nie samochodem
30. Marti + Arleta (jak zwykle podepnę się do kol. zza miedzy...)
31. Salater
32. KucharZ + Dorotka
33. dulas
34. krzych64
35.XCRacing (na 90%:) ) -może wreszcie uda mi się wpaść tym razem.
36. Plex - jak mi nic rodzinnie niespodziewanie nie wyskoczy
37. Marta ... jak bedzie cieplo to przyjade...
(uzupełniłem)
Kmer - 13-01-2009, 17:42
Choć nie jestem Wrocławiakiem ,ale parokrotnie zauważyłem ze pod Magnolią druga cześć parkingu jest zawsze pusta,to może pod Magnolia się spotkamy,stamtąd jest wszędzie blisko,i w samej Magnolii można usiąść,a i do TGG jest tez blisko,taka jest moja propozycja.
seir - 13-01-2009, 18:17
Parking pod Magnolią to dobry pomysł, ale jak wygląda sprawa rezerwacji? Jak już zaklepane to nie zmieniamy, ale jak wolne to w Magnolii nie musimy nikogo męczyć o wynajem i nie da się ukryć - jest więcej lokali
tucci - 13-01-2009, 18:52
Kmer napisał/a: | Choć nie jestem Wrocławiakiem ,ale parokrotnie zauważyłem ze pod Magnolią druga cześć parkingu jest zawsze pusta,to może pod Magnolia się spotkamy,stamtąd jest wszędzie blisko,i w samej Magnolii można usiąść,a i do TGG jest tez blisko,taka jest moja propozycja. |
Trafiony pomysl, i z papcia bede mogl przyjsc
|
|
|