Chcę Kupić Outlandera - NOWE PROMOCJE W SALONACH
dab - 24-04-2009, 15:44
jachupda napisał/a: | Witam wszystkich,
to moj pierwszy post ale zeby nie offtopowac - w przyszlym tygodniu odbieram Outka II instyle jeszcze z zapasow 2008 czyli w cenie 118 K PLN, zakratkuja mi go juz na miiejscu |
spoko spoko...my tu juz tez odbieramy outka co tydzien za tydzien
wez numerek i spokojnie zajmij mijesce w kolejce
Hiszpan - 24-04-2009, 18:55
mk napisał/a: | ja czekam od 3 marca, czy ktoś mnie przebije ?
| Pocieszę Ciebie i paru innych.
Nie pamiętam już dokładnie, ale ja swoje Outki zaliczkowałem chyba w kwietniu, a odbiór był w sierpniu. mk napisał/a: | mam wrażenie, że sukces sprzedaży Mitsu w Polsce przerósł możliwości organizacyjne MMC Car Poland | Też tak podejrzewam. Wystarczy, abyście przyglądnęli się datom "dołączył". Można powiedzieć, że lawinowo nas przybywa.
A to, że Outek cieszy się dużo większą popularnością niż pug i cytryna widać na drodze.
P.S. Dodam tylko, że jak dla mnie - warto było czekać
dab - 24-04-2009, 19:12
...tylko jak ty brales swoje outki to byly inne czasy...a teraz mamy kryzys podobno i powinny isc z pocalowaniem reki i bez czekania....
PS. Mi dzisiaj przesuneli termin na dokumenty na przyszly wtorek A we wtorek pewnie na jakis inny dzien...i tak sie jakos interes kreci
..a zonka coraz bardziej gleboko ma juz ten zakup...mysli o Sondero od reki i 4 x taniej
Anonymous - 24-04-2009, 19:17
dab napisał/a: | ..a zonka coraz bardziej gleboko ma juz ten zakup...mysli o Sondero od reki i 4 x taniej |
Zmieni zadanie po odbiorze własnego Outka
Moja gwarancja
Hiszpan - 24-04-2009, 20:06
dab napisał/a: | od reki i 4 x taniej | Pewno taniej, ale czy na pewno od ręki
Jak się uda, że to co stoi na salonie Ci spasuje to będzie kwestia 1-2 dni. Jeśli będziesz chciał coś extra, inną wersję, dodatkowe wyposażenie to też się okaże, że trzeba czekać.
Pewno nie tak długo, ale ze 2 tygodnie
Tak mi się wydaje, bo sprawdzać - nie sprawdzałem.
Mont - 24-04-2009, 20:35
Sądzicie, że można skutecznie domagać się zwrotu zaliczki jeśli nie dotrzymali terminu ??
mk - 24-04-2009, 20:40
mój dzisiaj dotarł do salonu, jeszcze tylko kolejne 7 tygodni oczekiwania na dokumenty
i już będzie mozna odbierać...
pozdrawiam
mk
dab - 24-04-2009, 21:44
mk napisał/a: | mój dzisiaj dotarł do salonu, jeszcze tylko kolejne 7 tygodni oczekiwania na dokumenty
i już będzie mozna odbierać...
pozdrawiam
mk |
...to oczywiscie potwierdzona informacja?
mk - 24-04-2009, 21:56
dab napisał/a: |
...to oczywiscie potwierdzona informacja? |
o tyle potwierdzona, że byłem w salonie...
gdybym nie zobaczył, to bym nie uwierzył
jachupda - 24-04-2009, 22:11
dab napisał/a: | jachupda napisał/a: | Witam wszystkich,
to moj pierwszy post ale zeby nie offtopowac - w przyszlym tygodniu odbieram Outka II instyle jeszcze z zapasow 2008 czyli w cenie 118 K PLN, zakratkuja mi go juz na miiejscu |
spoko spoko...my tu juz tez odbieramy outka co tydzien za tydzien
wez numerek i spokojnie zajmij mijesce w kolejce |
Moze i masz racje , wiem tyle ze zafakturowany jest i w piatek czyli dzisiaj wyjechal do Szczecina. Co dalej nie wiem. Podobno ma byc w poniedzialek max we wtorek w salonie.
Nie wykluczam czekania jak napisales
xwaldek66 - 24-04-2009, 23:33
Ja zaliczkowałem 23.03 w Opolu. Pan pogrzebał w komputerze : jest jedna taka sztuka o jaką mi chodzi (kolor i wyposażenie). Mówię, że sorry, ale gotówkę będę miał dopiero 22.04. Nie szkodzi, samochód będzię czekał. Dzwonię po 20. o4 i dowiaduję się, że moje Out II ... płynie już do Polski, będzie w maju... załamka, ale chyba warto czekać....
Dziękuję za to forum, dowiedziałem się tu tyle rzeczy, że faceta w salonie lekko zaskakiwałem
Hiszpan - 25-04-2009, 00:34
xwaldek66 napisał/a: | Dziękuję za to forum, dowiedziałem się tu tyle rzeczy, że faceta w salonie lekko zaskakiwałem |
Nie Ty jeden. Większość z nas sporo z niego skorzystała.
jawrob - 25-04-2009, 16:32
Witam!
Tez nosze sie z zamiarem kupna Outlandera 2.0 DID MT Intense Plus opcja B04, rok produkcji 2008..
Mam pytanko co mozna jeszcze wynegocjowac oprocz autoalarmu i slawetnych dywanikow . Kupujac moje obecne auto udalo sie prawie 15% urwac od cen promocyjnych no ale to inna firma inny dieler...
Pozdrawiam!
RF
Jackie - 25-04-2009, 21:15
jawrob napisał/a: | Mam pytanko co mozna jeszcze wynegocjowac oprocz autoalarmu i slawetnych dywanikow . Kupujac moje obecne auto udalo sie prawie 15% urwac od cen promocyjnych no ale to inna firma inny dieler... |
Kuwetę bagażnika na więcej bym nie liczył bo klientów na Outlandera nie brakuje (dziś mi się dwóch o auto w salonie pokłóciło)
Ad dostawy samochodów - kochani, faktycznie jest problem i to dość złożony bo MMC zmieniło swój system IT (cały!) ale to nie wszystko, jak zamawiali samochody to im się nawet nie śniło, że mogą to być kratkowozy (logistyka dostawcy kratek, plus proces produkcyjny) a do tego wszystkiego dołóżcie sobie jeszcze sprowadzenie samochodów od innych (obecnie już chyba 3) importerów. Możecie mi wierzyć, możecie nie ale nie ma tu złej woli MMC ani dealera, po prostu okazało się, że popyt na Outlandery zastał nas z opuszczonymi spodniami... Głupia sprawa ale tak to właśnie wygląda.
Pytaliście o zwrot zaliczek - nie sądzę aby były z tym jakiekolwiek kłopoty (jakoś nie boję się zostać z dodatkowym Outkiem ) pytanie czy warto? Już raz pewnie to robiliście ale przeanalizujcie raz jeszcze rynek możliwych zakupów, czy nie wydaje się Wam, że w tej cenie raczej nie znajdziecie samochodu tej wielkości, z tak bogatym wyposażeniem oraz homologacją na ciężarówkę? Przyjmijcie proszę, że dealer ani MMC nie "robi Was w wała" tylko próbuje zapewnić stoki (od innych importerów jak też od producenta kratek mieliśmy kilka przekładanych terminów...). Mam pełną świadomość, że z punktu widzenia nabywcy czekającego na zamówione auto każdy dzień dłuuuuuży się jak cholera ale może jednak warto poczekać? Szczególnie, że auta zaczęły zjeżdżać do salonów...
Pozdrawiam
Klaar - 26-04-2009, 00:47
Jackie napisał/a: | Kuwetę bagażnika na więcej bym nie liczył |
Bez przesady...
Jeszcze tydzień temu udało mi sie wynegocjować gratisy o wartości około 4 tys zł, więc nie jest tak źle. Grunt to nie ograniczac negocjacji do jednego dealera.
Pzdr
|
|
|