To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - Luźne gadki w małopolsce.

Jackall - 27-02-2011, 20:07

Czy ktoś z Krk i okolic wybiera się na zlot ale tylko na jeden dzień?
tadek55 - 27-02-2011, 20:33

Ja jadę w już w piątek do niedzieli.
mystek - 05-03-2011, 20:20

Pozwolę sobie przeburknąć delikatnie temat odnośnie mojego Colta. W niedługim czasie będzie na sprzedaż, jakby ktoś był zainteresowany. Dodam, że cała blacharka będzie zrobiona, mechanicznie stan -5. Cena mnie interesująca to 7000zł bez negocjacji, kupujący bierze wszystko, tak jak samochód stoi + dorzucam sprężyny seryjne + fotele z Eclipsa bądź z Colta (zależy, czy uda nam się kliperowe jutro zamocować)
Marcin-Krak - 05-03-2011, 22:01

mystek, a ja nie wiem czy to co zrobiłeś, to aby jest zgodne z Zasadami Forum ;)
Od takich rzeczy jest dział sprzedam ;)

Poza tym 1 marca odbył się spontan spot MM w Małopolsce - odwiedziłem Adama w pracy :mrgreen:

Adaho_krak - 05-03-2011, 23:09

Marcin-Krak napisał/a:
mystek, a ja nie wiem czy to co zrobiłeś, to aby jest zgodne z Zasadami Forum ;)
Od takich rzeczy jest dział sprzedam ;)

Przepuścimy mu :) )) Luźno sobie powiedział, w luźnych gadkach :) Co innego nowy temat w małopolskim :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe:

Mimo wszystko mystek proponuje wrzucić ogłoszenie w dziale sprzedam :)

Marcin-Krak napisał/a:
Poza tym 1 marca odbył się spontan spot MM w Małopolsce - odwiedziłem Adama w pracy :mrgreen:

Dość spore spocisko przed Marcinem był Gepard :) ))) Więc spot marcowy mamy z głowy :)

mystek - 06-03-2011, 07:07

no właśnie zastanawiałem się, czy to zgodne z zasadami, zaryzykowałem ostrzeżenie :mrgreen: . Do odważnych świat należy :P . Póki co nie ma go oficjalnie wystawionego na sprzedaż, stąd rzuciłem hasło na Małopolskę, do "najbliższych", w razie jakby ktoś był zainteresowany :) .

A gdzie tego mini spota mieliście? :) . Wczoraj jechała za mną srebrna Mazda, taka jak Twoja Marcin, ale nie mrugała długimi w ramach pozdrowień, więc też nie mrugałem awaryjnymi jak głupek :P

mkm - 06-03-2011, 10:47

Adaho_krak napisał/a:

Dość spore spocisko przed Marcinem był Gepard :) )))

Na raty się nie liczy. Ja zorganizowałem większy, bo u Jagood-a były 3 (trzy!) Miśki "na raz" :biggrin:
A teraz tak na poważnie... Robimy cos w kwestii spotów, czy czekamy na późną wiosnę?

Marcin-Krak - 06-03-2011, 11:25

mkm napisał/a:
A teraz tak na poważnie... Robimy cos w kwestii spotów, czy czekamy na późną wiosnę?

Szczerze - to ja wolę już poczekać - jeśli mam przyjechać sam na spota - to przynajmniej nie chciałbym zmarznąć :mrgreen: Ale to moje zdanie - człowiek zza ogrodzenia :P

Jackall - 06-03-2011, 18:11

Wiesz Marcin, jeżeli byłbyś sam to na pewno byłoby miejsce na terenie oberży :P
Jeśli mogę wyrazić swoje zdanie to ja chętnie nie czekałbym do wiosny a tym bardziej później :wink:

Adaho_krak - 07-03-2011, 10:27

mkm napisał/a:
Jackall napisał/a:
Jeśli mogę wyrazić swoje zdanie to ja chętnie nie czekałbym do wiosny a tym bardziej później :wink:

Bardzo proszę, czekam na konkretne deklarację obecności i propozycję terminu i już jest spocik. Jak do tej pory nikomu nie przeszkadzał ich brak, więc przestałem być wyrywny :P

Marcin-Krak - 07-03-2011, 19:17

Cytat:
Bardzo proszę, czekam na konkretne deklarację obecności i propozycję terminu i już jest spocik. Jak do tej pory nikomu nie przeszkadzał ich brak, więc przestałem być wyrywny :P

Czasem warto być wyrywnym :D

No i coś się cicho zrobiło jeśli chodzi o konkretną deklarację :P
Coś czuję, że najprędzej i największa szansa na zorganizowanie czegoś będzie 2 kwietnia w trakcie wystawy Kordiana. Takie 2 w 1 :wink:

mkm - 08-03-2011, 10:49

Marcin-Krak napisał/a:
No i coś się cicho zrobiło jeśli chodzi o konkretną deklarację :P

Czyżbyśmy byli skazani na "ciche i spontaniczne" spoty?

Marcin-Krak - 08-03-2011, 10:54

mkm napisał/a:
Czyżbyśmy byli skazani na "ciche i spontaniczne" spoty?

Jak padnie jakaś propozycja - to o ile tylko dam radę się zjawię - może to będzie spontaniczne - ale cicho na pewno nie będę :twisted: :wink:

A że z Adamem najprościej się spotkać ... to jest jak jest :P

mystek - 08-03-2011, 17:32

Czy mogę wjechać z ul Dietla w ul Wielopole, a później przy poczcie głównej w prawo w Westerplatte i prosto przez Pawią aż do Alei? Czy to jakaś strefa? :)
Jackall - 08-03-2011, 17:57

mystek możesz tak jechać bo tam jest tylko strefa C czyli ograniczonego postoju :)