To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - Lubelskie OT

tomasek - 20-11-2010, 10:12

Bursztynka napisał/a:

a mi się wydaje że nowi forumowicze są na niebiesko, potem przybierają następne barwy.
No nie do końca,owszem nowi są na niebiesko ale i starzy też :P . Jeżeli nie jest się zaoisanym do klubu Mitsumaniaków czyli piszemy PW do Akbiego o przyjęcie i o nadanie numeru MM,wtedy automatycznie zmieniamy kolorek na czerwony :mrgreen:
Bursztynka - 20-11-2010, 10:13

a mi się podoba niebieski :D

pozatym mimo pogody muszę chyba dziś umyć colta, bo zaczyna się robić czarny ;/

Seichan - 20-11-2010, 10:14

Bursztynka napisał/a:
a mi się wydaje że nowi forumowicze są na niebiesko, potem przybierają następne barwy.

Nie do końca tak jest jak piszesz ;) Niebieskim kolorem oznaczeni są forumowicza. Na czerwono - mitsumaniacy, a więc osoby, które przystąpiły do KMM. Szczegóły znajdziesz TUTAJ.
Aby zmienić kolor na czerwony trzeba postępować zgodnie z informacjami wskazanymi w powyższym poście. Wymagana jest więc interwencja ze strony zainteresowanego forumowicza ;)

Bursztynka napisał/a:
A propo śniegu to w dzienniku wschodnim piszą coś o wtorku czy środzie...

tomasek6 napisał/a:
Ja wam dam zaraz śnieg :evil: ZIME W TYM ROKU ODWOŁANO :P

tomasek - 20-11-2010, 10:15

wasz wybór towarzyszu :P
Seichan - 20-11-2010, 10:15

tomasek6 napisał/a:
czyli piszemy PW do Akbiego

Na maila ;) Na PW się nie liczy :badgrin:

tomasek - 20-11-2010, 10:18

Seichan napisał/a:
Na maila ;) Na PW się nie liczy :badgrin:
Ło widzisz dziecko już nie pamiętam,tak dawno to było i stary już jestem :lol:
Seichan - 20-11-2010, 10:26

No ładnie :P :P :P Najpierw "duża dziewczynka", teraz "dziecko" :mrgreen:
A wcale o wiele starszy ode mnie nie jesteś TATUSIU :badgrin:

Spoxik - 20-11-2010, 10:46

Bursztynka napisał/a:
mi się wydaje że nowi forumowicze są na niebiesko, potem przybierają następne barwy.

żeby, być na czerwono musisz się zarejestrować w klubie mitsumaniaków, czyli napisać do akbiego itd...

a jako, że jesteś niebieska to jesteś tylko na forum zarejestrowana.

bastek1 napisał/a:
kurcze, zgubiłem kluczyk od śrub(nakładek zabezpieczających) do kółek. 3 odkręciłęm, ale czwarte zapieczone ni hu-hu. i nie wiem co z tym zrobic....

Chodzi o alu felgi??

czy może o stalki??

Bo nie bardzo wiem o co chodzi, ale jeśli chodzi o alumki i jeśli masz to samo o czym myśle to takie same wymieniałem ostatnio w colcie u narzeczonej :P

O ile jest to podobna konstrukcja to będę mógł Ci pomóc...

Najlepiej zrób zdjęcie i wstaw tutaj, albo wyślij pw.

[ Dodano: 20-11-2010, 10:50 ]
Ja ide wymieniać klocki hamulcowe do garażu i biorę ze sobą laptoka, więc mogę dość rzadko pisać (jeśli będę tam miał zasięg internetowy).

ale jak coś będę próbował.

tomasek - 20-11-2010, 10:53

Seichan napisał/a:
TATUSIU :badgrin:
wcześniej Szefie a teraz Tatusiu :shock: o co tu chodzi :lol:
Seichan - 20-11-2010, 11:08

tomasek6 napisał/a:
wcześniej Szefie a teraz Tatusiu :shock: o co tu chodzi :lol:

Szefie - zabroniłeś :doubt:
Jak Ty do mnie "dziecko", to ja do Ciebie Tatusiu :mrgreen: A poza tym właśnie na zajęciach omawiamy prawo rodzinne, więc ciągle słyszę: dziecko, rodzice i tak mi się skojarzyło :P
Ciesz się, że kieszonkowego nie chcę :twisted:

bastek - 20-11-2010, 11:10

Spoxik napisał/a:
bastek1 napisał/a:
kurcze, zgubiłem kluczyk od śrub(nakładek zabezpieczających) do kółek. 3 odkręciłęm, ale czwarte zapieczone ni hu-hu. i nie wiem co z tym zrobic....

Chodzi o alu felgi??

chodzi o alufelgi. dostałem od teścia takie nasadki/nakałdki na śrubę. zakładasz, wsadzasz kluczyk do środka i dokrecasz. i cholercia zgubiłem właśnie drugi kluczyk. trzeba to rozwalić.
zabezpieczenie o kant d potłuc, bo 3 sam sobie odkręciłem gwoździkiem/tulejką, ale 4-tej nie ruszę
zdjęcia będą, ale wieczorem - na razie w pracy siedzę....

tomasek - 20-11-2010, 11:12

Seichan napisał/a:
Ciesz się, że kieszonkowego nie chcę :twisted:
To ty tak do Tatusia :shock: poskarże się do Sławka :P
Spoxik - 20-11-2010, 11:15

bastek1 napisał/a:
chodzi o alufelgi. dostałem od teścia takie nasadki/nakałdki na śrubę. zakładasz, wsadzasz kluczyk do środka i dokrecasz. i cholercia zgubiłem właśnie drugi kluczyk. trzeba to rozwalić.
zabezpieczenie o kant d potłuc, bo 3 sam sobie odkręciłem gwoździkiem/tulejką, ale 4-tej nie ruszę
zdjęcia będą, ale wieczorem - na razie w pracy siedzę....

No to czekam, mam nadzieję, że uda nam się razem coś podziałać z ta nakrętką.

Seichan - 20-11-2010, 11:25

tomasek6 napisał/a:
poskarże się do Sławka :P

Nie bądź skarżypyta ;) , tylko myśl, kiedy robimy kolejny spot integracyjno-piwkowy. Trzeba zaproponować datę z co najmniej tygodniowym wyprzedzeniem, żeby każdy miał możliwość zaplanowania sobie wyjścia mitsumaniakowego.

A poza tym kiedy Asia do nas dołączy na forum? ;)

tomasek - 20-11-2010, 11:28

Cytat:
A poza tym kiedy Asia do nas dołączy na forum? ;)
Jak dostanie Misia a że niedługo mikołaj to może kupię jakiegoś pluszaka dla niej :lol: i chyba bym nie nadąrzył z czerwonymi paskami dla niej :lol: