Lubelskie - Lubelskie OT
tomasek - 20-11-2010, 10:12
Bursztynka napisał/a: |
a mi się wydaje że nowi forumowicze są na niebiesko, potem przybierają następne barwy. | No nie do końca,owszem nowi są na niebiesko ale i starzy też . Jeżeli nie jest się zaoisanym do klubu Mitsumaniaków czyli piszemy PW do Akbiego o przyjęcie i o nadanie numeru MM,wtedy automatycznie zmieniamy kolorek na czerwony
Bursztynka - 20-11-2010, 10:13
a mi się podoba niebieski
pozatym mimo pogody muszę chyba dziś umyć colta, bo zaczyna się robić czarny ;/
Seichan - 20-11-2010, 10:14
Bursztynka napisał/a: | a mi się wydaje że nowi forumowicze są na niebiesko, potem przybierają następne barwy. |
Nie do końca tak jest jak piszesz Niebieskim kolorem oznaczeni są forumowicza. Na czerwono - mitsumaniacy, a więc osoby, które przystąpiły do KMM. Szczegóły znajdziesz TUTAJ.
Aby zmienić kolor na czerwony trzeba postępować zgodnie z informacjami wskazanymi w powyższym poście. Wymagana jest więc interwencja ze strony zainteresowanego forumowicza
Bursztynka napisał/a: | A propo śniegu to w dzienniku wschodnim piszą coś o wtorku czy środzie... |
tomasek6 napisał/a: | Ja wam dam zaraz śnieg ZIME W TYM ROKU ODWOŁANO |
tomasek - 20-11-2010, 10:15
wasz wybór towarzyszu
Seichan - 20-11-2010, 10:15
tomasek6 napisał/a: | czyli piszemy PW do Akbiego |
Na maila Na PW się nie liczy
tomasek - 20-11-2010, 10:18
Seichan napisał/a: | Na maila Na PW się nie liczy | Ło widzisz dziecko już nie pamiętam,tak dawno to było i stary już jestem
Seichan - 20-11-2010, 10:26
No ładnie Najpierw "duża dziewczynka", teraz "dziecko"
A wcale o wiele starszy ode mnie nie jesteś TATUSIU
Spoxik - 20-11-2010, 10:46
Bursztynka napisał/a: | mi się wydaje że nowi forumowicze są na niebiesko, potem przybierają następne barwy. |
żeby, być na czerwono musisz się zarejestrować w klubie mitsumaniaków, czyli napisać do akbiego itd...
a jako, że jesteś niebieska to jesteś tylko na forum zarejestrowana.
bastek1 napisał/a: | kurcze, zgubiłem kluczyk od śrub(nakładek zabezpieczających) do kółek. 3 odkręciłęm, ale czwarte zapieczone ni hu-hu. i nie wiem co z tym zrobic.... |
Chodzi o alu felgi??
czy może o stalki??
Bo nie bardzo wiem o co chodzi, ale jeśli chodzi o alumki i jeśli masz to samo o czym myśle to takie same wymieniałem ostatnio w colcie u narzeczonej
O ile jest to podobna konstrukcja to będę mógł Ci pomóc...
Najlepiej zrób zdjęcie i wstaw tutaj, albo wyślij pw.
[ Dodano: 20-11-2010, 10:50 ]
Ja ide wymieniać klocki hamulcowe do garażu i biorę ze sobą laptoka, więc mogę dość rzadko pisać (jeśli będę tam miał zasięg internetowy).
ale jak coś będę próbował.
tomasek - 20-11-2010, 10:53
Seichan napisał/a: | TATUSIU | wcześniej Szefie a teraz Tatusiu o co tu chodzi
Seichan - 20-11-2010, 11:08
tomasek6 napisał/a: | wcześniej Szefie a teraz Tatusiu o co tu chodzi |
Szefie - zabroniłeś
Jak Ty do mnie "dziecko", to ja do Ciebie Tatusiu A poza tym właśnie na zajęciach omawiamy prawo rodzinne, więc ciągle słyszę: dziecko, rodzice i tak mi się skojarzyło
Ciesz się, że kieszonkowego nie chcę
bastek - 20-11-2010, 11:10
Spoxik napisał/a: | bastek1 napisał/a:
kurcze, zgubiłem kluczyk od śrub(nakładek zabezpieczających) do kółek. 3 odkręciłęm, ale czwarte zapieczone ni hu-hu. i nie wiem co z tym zrobic....
Chodzi o alu felgi?? |
chodzi o alufelgi. dostałem od teścia takie nasadki/nakałdki na śrubę. zakładasz, wsadzasz kluczyk do środka i dokrecasz. i cholercia zgubiłem właśnie drugi kluczyk. trzeba to rozwalić.
zabezpieczenie o kant d potłuc, bo 3 sam sobie odkręciłem gwoździkiem/tulejką, ale 4-tej nie ruszę
zdjęcia będą, ale wieczorem - na razie w pracy siedzę....
tomasek - 20-11-2010, 11:12
Seichan napisał/a: | Ciesz się, że kieszonkowego nie chcę | To ty tak do Tatusia poskarże się do Sławka
Spoxik - 20-11-2010, 11:15
bastek1 napisał/a: | chodzi o alufelgi. dostałem od teścia takie nasadki/nakałdki na śrubę. zakładasz, wsadzasz kluczyk do środka i dokrecasz. i cholercia zgubiłem właśnie drugi kluczyk. trzeba to rozwalić.
zabezpieczenie o kant d potłuc, bo 3 sam sobie odkręciłem gwoździkiem/tulejką, ale 4-tej nie ruszę
zdjęcia będą, ale wieczorem - na razie w pracy siedzę.... |
No to czekam, mam nadzieję, że uda nam się razem coś podziałać z ta nakrętką.
Seichan - 20-11-2010, 11:25
tomasek6 napisał/a: | poskarże się do Sławka |
Nie bądź skarżypyta , tylko myśl, kiedy robimy kolejny spot integracyjno-piwkowy. Trzeba zaproponować datę z co najmniej tygodniowym wyprzedzeniem, żeby każdy miał możliwość zaplanowania sobie wyjścia mitsumaniakowego.
A poza tym kiedy Asia do nas dołączy na forum?
tomasek - 20-11-2010, 11:28
Cytat: | A poza tym kiedy Asia do nas dołączy na forum? | Jak dostanie Misia a że niedługo mikołaj to może kupię jakiegoś pluszaka dla niej i chyba bym nie nadąrzył z czerwonymi paskami dla niej
|
|
|