To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - IV oficjalny zlot - gdzie, kiedy i dlaczego:)

igi - 08-11-2005, 08:01

Kofi napisał/a:
Dlatego uwazam ze ekipa z bialego powinna dofinansowac benzyne osobom z przeciwnej strony kraju
:D

I moze jeszcze po nowym misiu co :?: :!:

Chooper - 08-11-2005, 08:22

igi napisał/a:
I moze jeszcze po nowym misiu co

nieee....

ale pełny przegląd auta plus wymiana płynów, filtrów etc, to by nas satysfakcjonowało :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

igi - 08-11-2005, 08:28

Chooper napisał/a:
nieee....

i tego sie trzmajmy ;) :mrgreen:

TNT - 08-11-2005, 11:00

Ja tez popieram 2 moich poprzednikow. A o sponsoringu to moze te najbogatsze regiony polski niech pomysla ;) Bo my tu Polska Z zapomniana ale ugoscimy czym chata bogata :D
Chooper - 08-11-2005, 21:09

TNT napisał/a:
A o sponsoringu to moze te najbogatsze regiony polski niech pomysla

myślimy o Stolycy??? :mrgreen: bo Uć to biedna i dobita aferami, czyli sie nie liczy :D

piwkotom - 08-11-2005, 21:29

Chooper napisał/a:
TNT napisał/a:
A o sponsoringu to moze te najbogatsze regiony polski niech pomysla

myślimy o Stolycy??? :mrgreen: bo Uć to biedna i dobita aferami, czyli sie nie liczy :D

no wlasnie i mamy Leszka M. .... czyli zaorac :P :mrgreen:

Jackie - 08-11-2005, 21:34

piwkotom napisał/a:
.... czyli zaorac

W żadnym wypadku!!! Tam są posiadłości moich antenatów!! I jak się zmieni prawo o zabytkach zamierzam o nie powalczyć!! Także oranie proszę zostawić na później!
Z góry dziękuję

piwkotom - 08-11-2005, 21:46

Jackie napisał/a:
piwkotom napisał/a:
.... czyli zaorac

W żadnym wypadku!!! Tam są posiadłości moich antenatów!! I jak się zmieni prawo o zabytkach zamierzam o nie powalczyć!! Także oranie proszę zostawić na później!
Z góry dziękuję

nie zamaco, 5 zl ;) ale sam rozumiesz ze nie jest nam lekko :mrgreen: wiec o sponsoringu nie ma mowy, ale do Whitestoku i tak dojedziemy :twisted:

Rafal_Szczecin - 08-11-2005, 21:50

dobra my tu gadu gadu a TERMIN NADAL NIE PODANY i nie mam mozliwosci jak zaczecia odliczania dni do zlotu :(
Karwoś - 08-11-2005, 22:05

i skreślania dni w siedząc samotnie w celi - o to nie ten film
Chooper - 08-11-2005, 22:27

piwkotom napisał/a:
no wlasnie i mamy Leszka M. .... czyli zaorac

sie śmiejesz...ja mam na sąsiedniej ulicy byłego premiera M.B. Mateusz widział jak z "grzybkami" jechał u mnie na rowerkach....
u niego patrol stoi 24 h/dobe a u mnie od święta...Uć ma na serio przegibane i sie na sponsoring nie nadaje :D

Matejko - 08-11-2005, 22:53

Chooper napisał/a:
ja mam na sąsiedniej ulicy byłego premiera M.B. Mateusz widział jak z "grzybkami" jechał u mnie na rowerkach....
u niego patrol stoi 24 h/dobe a u mnie od święta...Uć ma na serio przegibane i sie na sponsoring nie nadaje :D

a juz mialem pisac ze czekamy sobie w autku a tu nieprawdopodobny widok belka na rowerze :mrgreen:

Firebee - 08-11-2005, 23:29

Rafal_Szczecin napisał/a:
dobra my tu gadu gadu a TERMIN NADAL NIE PODANY i nie mam mozliwosci jak zaczecia odliczania dni do zlotu :(

kurcze, ja pol roku wczesniej planowalem i wszyscy krzyczeli ze za szybko:)
Nie wiem czy jest mozliwe tak szybko ustalenie konkretnego terminu...
nawet Grudziadzki sie zmienial... choc nie tak czesto jak inne :twisted: (a fe ja niedobry :mrgreen: )
Pozdro
Firuś