Zloty i Spoty - Mitsubishi Elbetreffen 2012
Bizi78 - 29-03-2012, 18:22
mjsystem napisał/a: | Rafał, rozumiem, że jedziesz z nami? |
Z chęcią bym pojechał, tylko nie wiem jak będę stał finansowo .
Misiek prosi o zrobienie porządku z kielichami i tylnymi zaciskami.
Zaciski mogą poczekać ale kielichy muszę zrobić bo mi rudą zeżre razem z amorkami .
Sławek zobaczę jak będzie wyglądał mój budżet pod koniec maja i wtedy się zdeklaruję.
Będziesz jechał swoim lancerem, czy jak wcześniej pisałeś jako pasażer?
Wojciech Bogacz - 29-03-2012, 20:20
Bizi78 napisał/a: | Będziesz jechał swoim lancerem, czy jak wcześniej pisałeś jako pasażer? |
Nooo - ja myślę, że pewnie jako pasażer bo chciałbym swojego na dłuższej trasie przetestować, ale jakby czasami nie był pewny technicznie to możliwe, że trzeba będzie Sławka nieco pomordować
zichu - 31-03-2012, 14:50
ja rozmawiałem z chłopakami i dziewczynami na marcowym spocie w warszawie. i chyba nikt sie nie wybiera bo to daleko:( ale wszem i wobec ogłaszam ze jak by sie znalazła grupa 3 osób(ja i 3 osoby) to bym pojechał.
[ Dodano: 31-03-2012, 15:08 ]
i dowiedzialem się że nie ma terminu zgłoszeń. jedynym ograniczeniem jest miejsce czyli tak jak pisal Juiceman 350 samochodów
Wojciech Bogacz - 31-03-2012, 20:32
A czy mam się przejmować jak wysłałem zgłoszenie mailem trzy dni temu i nadal nie ma mnie na liście - wprawdzie rezerwowej ale jednak.... ? Co będzie jak mnie nie zarejetrują ?
Juiceman - 31-03-2012, 20:51
Jak mnie nasi Niemieccy przyjaciele poinformowali, każdy kto z MitsuManiaków przyjedzie znajdzie miejsce Prośba do nas, jeśli ktoś się zarejestrował u nich na liście i wie, że nie przyjedzie to jest proszony o napisanie maila (ten sam co do rejestracji), że odwołuje swoją rezerwacje co by mogła przejść na kogoś innego.
Wojciech Bogacz - 31-03-2012, 22:09
Juiceman napisał/a: | Jak mnie nasi Niemieccy przyjaciele poinformowali, każdy kto z MitsuManiaków przyjedzie znajdzie miejsce |
Bardzo mi miło z tego powodu Od razu człowiek czuje się lepiej jak jest mile widziany
Cytat: | Prośba do nas, jeśli ktoś się zarejestrował u nich na liście i wie, że nie przyjedzie to jest proszony o napisanie maila (ten sam co do rejestracji), że odwołuje swoją rezerwacje co by mogła przejść na kogoś innego. |
Jasna sprawa - a co jeżeli zmieni się samochód ??? Albo nawet samochód i kierowca ??? Mam takie sprzęty, że kto wie - chociaż jakby Gal nie współpracował to pojadę Lancerem - nawet może lepiej bo kombi i będzie łatwo zapakować to całe piwo
Juiceman - 31-03-2012, 22:21
Ma się zgadzać imię i nazwisko xD Tylko jak będziecie wpisywać swoje nazwiska na kartę to piszcie wyraźnie bo później inni dostają puchary ponoć Mouseman coś o tym wie
mjsystem - 01-04-2012, 16:14
Bizi78 napisał/a: | Sławek zobaczę jak będzie wyglądał mój budżet pod koniec maja i wtedy się zdeklaruję.
Będziesz jechał swoim lancerem, czy jak wcześniej pisałeś jako pasażer? |
Rafał, koszt jest na prawdę niewielki, a o auto się nie martw.
Wojciech Bogacz napisał/a: | Nooo - ja myślę, że pewnie jako pasażer bo chciałbym swojego na dłuższej trasie przetestować, ale jakby czasami nie był pewny technicznie to możliwe, że trzeba będzie Sławka nieco pomordować |
Wojtek, zależy od odwagi. jak jesteś pewny swego gala, to spoko. Moj jest co prawda na Pb ale asistance mam na UE.
Wojciech Bogacz napisał/a: | A czy mam się przejmować jak wysłałem zgłoszenie mailem trzy dni temu i nadal nie ma mnie na liście - wprawdzie rezerwowej ale jednak.... ? Co będzie jak mnie nie zarejetrują ? |
Wojtek, ja jestem zarezerwowny już od początku
[ Dodano: 01-04-2012, 16:15 ]
PS jeszcze lepiej byłoby, gdybysmy na dwa auta przynajmniej pojechali
Wojciech Bogacz - 03-04-2012, 15:30
mjsystem napisał/a: | Wojtek, zależy od odwagi. |
Nie wiem jak tutaj rozumieć tą odwagę - pojechać w ciemno mogę, ale jak się coś sypnie daleko od domu to ja niestety nie mam na razie żadnych funduszy na przygody. Wygląda więc na to, że jak nie dopracuję maszyny trochę to raczej podeprę się kimś innym.
mjsystem napisał/a: | Moj jest co prawda na Pb ale asistance mam na UE. |
W trasie chyba tej benzyny tak wiele nie spali, co ? 8L ? Przy moim 14L gazu to nie taka wielka różnica heh.
mjsystem napisał/a: | Wojtek, ja jestem zarezerwowny już od początku |
Tak patrzyłem, że nie wypatrzyłem - czyli temat mamy prosty
mjsystem napisał/a: | PS jeszcze lepiej byłoby, gdybysmy na dwa auta przynajmniej pojechali |
Koszt większy, ale w razie czego można się ratować hehe. Chociaż z drugiej strony - przecież nie jedziemy jako jedyni - całe stado Sigm pojedzie przecież... Troszkę czasu jeszcze zostało - pomyślimy
wojtas - 03-04-2012, 16:14
Wojciech Bogacz napisał/a: | - całe stado Sigm pojedzie przecież... |
Jest to bardzo wątpliwe, nikt na obecną chwilę nie złożył konkretnej deklaracji wyjazdu. Mam ciche marzenie by zobaczyć chociaż dwie z Polski.
mjsystem - 03-04-2012, 17:32
Wojciech Bogacz napisał/a: | Koszt większy, ale w razie czego można się ratować hehe. |
Ja mam na mysli 2 auta, osiem osób
Wojciech Bogacz - 04-04-2012, 19:30
wojtas021180 napisał/a: | Jest to bardzo wątpliwe, nikt na obecną chwilę nie złożył konkretnej deklaracji wyjazdu. Mam ciche marzenie by zobaczyć chociaż dwie z Polski. |
Oj oj - a tak ciekawie to wyglądało... sądziłem, że pojadę w "eskorcie" przynajmniej czterech Sigm )
mjsystem napisał/a: | Ja mam na mysli 2 auta, osiem osób |
To co innego - w taki sposób - bardzo chętnie - tylko skąd ekipę brać ? Czy aż tylu nas się uzbiera ?
Juiceman - 15-04-2012, 22:23
Na Niemieckiej liście zapisanych jest 15 aut Panowie proszę o aktualizacje listy w tym temacie
mjsystem - 21-05-2012, 19:35
Zamawiał ktoś koszulki?
A może jakieś własne wymyslimy?
wojtas - 21-05-2012, 22:33
Można by zamówić, będzie fajna pamiątka.
|
|
|